123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Keurmerken

Veilig shoppen, veilige producten en vertrouwde kwaliteit 
Lampen bestaan er in allerlei soorten, merken en kwaliteitssoorten. Veiligheid en kwaliteit zijn van groot belang, evenals het zuinig omgaan met energie. Een consument zou nooit concessies moeten doen als het om deze aspecten gaat. Bij 123led.nl nemen wij alleen led-verlichting op in ons assortiment als deze aan alle kwaliteitseisen voldoen. Zo bent u verzekerd van veilige en duurzame producten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Heeft u toch nog vragen over veiligheid of kwaliteit, neem dan contact met ons op via 0294-787125 of info@123led.nl.

Thuiswinkel Waarborg
De Thuiswinkel Waarborg is hét Nederlandse keurmerk voor bedrijven die producten en/of diensten verkopen via internet, catalogi, post en andere verkoopkanalen op afstand. Alle leden van Thuiswinkel.org zijn te herkennen aan het keurmerk. Als consument kunt u ervan op aan dat deze bedrijven de Algemene Voorwaarden Thuiswinkelen en de gedragsregels van de vereniging onderschrijven, dat ze zich houden aan en aanspreekbaar zijn op naleven van de relevante wet- en regelgeving. Als u iets koopt bij een lid van Thuiswinkel.org betekent dit dat u veilig en betrouwbaar aankopen kunt doen.

123led.nl voldoet aan de Europese wet- en regelgeving en mag daarom ook het Ecommerce Europe Trustmark voeren.
 

Alle artikelen van 123led.nl voldoen aan de volgende keurmerken:

 

 
Officiële Philips dealer
Als officiële Philips led-dealer is 123led.nl een zeer betrouwbare partner voor al uw led-verlichting. Onze unieke samenwerking met Philips zorgt ervoor dat ons led-assortiment en onze kennis over led-technologie altijd is toegespitst op de laatste ontwikkelingen.

Als gecertificeerde Philips led-partner wordt 123led.nl bovendien getraind in kennis over led-lampen en -systemen. Dit stelt ons in staat onze klanten perfect te adviseren over de mogelijkheden van led-verlichting.
 

 
Geautoriseerde Philips Hue dealer
Als officiële Philips Hue dealer is 123led.nl een zeer betrouwbare partner voor al uw Smart Home items. Onze unieke samenwerking met Philips zorgt ervoor dat ons Hue assortiment en onze kennis over Smart Home altijd is toegespitst op de laatste ontwikkelingen.

Als gecertificeerde Philips Hue dealer wordt 123led.nl bovendien getraind in kennis over Philips Hue en overige Smart Home systemen en/of protocollen. Dit stelt ons in staat onze klanten perfect te adviseren over de mogelijkheden van Philips Hue.

Bekijk direct ons volledige assortiment Philips Hue lampen.

 

 
Officiële FIBARO dealer met 3 jaar extanded garantie
123led.nl is een officiële dealer van FIBARO. FIBARO is een producent van smart home oplossingen, en staat voornamelijk bekend om slimme producten die op het Z-Wave protocol werken. Als officiële dealer bieden wij niet alleen een groot aantal FIBARO producten aan, maar bezitten wij ook de kennis om u alles over deze producten te kunnen vertellen. Hierdoor zijn wij in staat advies op maat te leveren.

Bekijk direct ons volledige FIBARO assortiment.

Verlengde garantie: Wanneer u deze FIBARO producten binnen 4 weken na aanschaf registreert, krijgt u bovenop de standaard 2 jaar fabrieksgarantie, 1 jaar extra garantie. Deze aanvullende garantie wordt uitsluitend rechtstreeks verleend en afgehandeld door de importeur, FIBARO Benelux. Via de volgende LINK kunt u uw product(en) registeren.

 

 
CE-markering
Een lamp met een CE-markering voldoet aan alle Europese regels die hierop van toepassing zijn. De regelgeving heeft betrekking op onder andere milieu-, veiligheids- en gezondheidsaspecten. Alle led-lampen van 123led.nl voldoen aan de CE-regels.

 

 
Energielabel
Al onze led-producten en -verpakkingen voldoen aan de Europese richtlijnen op het gebied van energiezuinigheid en het tonen hiervan. Het kleurrijke energielabel geeft de energiezuinigheid van producten weer en varieert van G tot A. Het kan zijn dat u een productverpakking met een oud energielabel opgestuurd krijgt, dat van E tot A++ loopt. 
Terug naar klantenservice