123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Led-spots

Led spots bestellen?

Op deze pagina vindt u ons ruime assortiment van led spots met een hoop verschillende fittingen. Bestel onder meer lichtbronnen met de bekende GU10 fitting en GU5.3 fitting. Ook spots met steekfittingen en led capsule lampen koopt u bij ons.

Bestel led spots op 123led.nl

Bent u op zoek naar een led spot? Bekijk dan ons ruime assortiment. Hiermee kunt u bijvoorbeeld de halogeenlampen in uw armatuur op een energiezuinige manier vervangen. U heeft de keuze uit onder andere diverse fittingen, wattages en kleurtemperaturen. Alle led spots die wij verkopen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal, hebben een lage prijs en worden razendsnel geleverd. Zo vindt u altijd de led spot die aan uw wensen voldoet, bijvoorbeeld van ons huismerk of van Philips.

Wat is een led spot?

Led spots hebben een gebundelde lichtstraal. Daarom worden deze lampen over het algemeen gebruikt voor accentverlichting en voor het uitlichten van bepaalde onderdelen van uw interieur. Ze zijn onder andere geschikt voor armaturen met een GU10 fitting of GU5.3 fitting. Vaak zijn halogeenlampen in deze armaturen één op één te vervangen door led lampen. Let er wel op dat u een speciale led dimmer nodig heeft wanneer u uw led lampen wilt gaan dimmen. Het gebruik van een halogeendimmer kan namelijk zorgen voor storingen, bijvoorbeeld van uw wifi-netwerk of telefoonverbinding.

 

Wanneer halogeen spots en led spots worden vergeleken, zult u merken dat led spots een hoop voordelen hebben:

 Energiezuinig: We gaven al aan dat de led-technologie een duurzame technologie is. Led lampen zijn namelijk acht tot tien keer zuiniger dan halogeenlampen. Dit komt doordat halogeenlampen (net als gloeilampen) werken met een gloeidraad en met halogenen als jodiumgas of broomgas; hierdoor gaat er bij dit soort lampen veel warmte verloren. Led lampen werken met een veel zuinigere techniek, waarbij een chip stroom omzet in licht. Dat betekent dat er voor het creëren van dezelfde hoeveelheid licht veel minder energie opgewekt hoeft te worden als u een led spot gebruikt. Dit levert een flinke besparing op op uw energierekening én is beter voor het milieu.

Levensduur: Halogeenlampen hebben een gemiddelde levensduur van 3.000 uur. Led lampen kunnen daarentegen wel 15.000 uur blijven hangen. Dit betekent dat u led spots veel minder vaak hoeft te vervangen en dat de kosten hierdoor dalen.

Minder warmteproductie: Halogeenlampen hebben een veel hogere warmteproductie. Hierdoor kan de gloeidraad die hierin zit nog wel eens erg heet worden, waardoor de lamp doorbrandt. Hier heeft u bij led lampen geen last van.

Soorten led spots en fittingen

De led spots die wij verkopen zijn beschikbaar in een groot aantal verschillende soorten. Zo koopt u bij ons onder andere dimbare en niet-dimbare led spots en kiest u uit verschillende wattages en kleurtemperaturen.

 

In ons ruime assortiment vindt u daarnaast led spots met verschillende fittingen. Het verschil tussen deze fittingen ligt niet alleen in het type aansluiting, maar ook in de afstand tussen de pinnen. Houd hier dus altijd goed rekening mee als u een led spot gaat kopen, want op die manier vindt u altijd de led spot die perfect bij uw armatuur past. Wij verkopen de volgende fittingen voor led spots:

 

Verschillende fittingen voor led spots

Bajonetfitting GU10 led spots en GX53 led spots
Steekfitting GU5.3 led spots, GU4 led spots, G53 led spots, G4 led capsules en
G9 led capsules
Schroeffitting PAR led spots

Andere led spots kopen?

Naast de spots die u op de huidige pagina kunt vinden, hebben wij nog een hoop andere spots. Kijk bijvoorbeeld bij onze inbouwspots. Deze zijn vaak al voorzien van een geïntegreerde led spot en kunt u dus direct inbouwen in uw plafond of in de wand. Wij hebben ronde inbouwspots en vierkante inbouwspots voor verschillende ruimtes, bijvoorbeeld voor de badkamer of de keuken. Uit een ruim assortiment kiest u zo altijd de geschikte led spot. Ook opbouwspots koopt u bij ons.

 

Wilt u graag geholpen geworden bij het kiezen van de juiste led spot? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten