123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

GU10 led spots

GU10 led spots kopen?

Bestel voor een voordelige prijs GU10 led spots. Deze standaard GU10 led spots kunnen niet worden gedimd maar werpen veel licht in een gerichte lichtbundel, en dat met het verbruik van weinig energie. Zoek op merk, vervangend wattage, de lichtopbrengst en de lichtkleur om snel en eenvoudig een spot naar keuze te vinden.


1 - 24 van 42

Bestel voordelig GU10 led spots

Verlicht uw huis met behulp van een GU10 led spot. Lees hieronder meer over GU10 les spots en ons assortiment of bestel hierboven direct het artikel waarnaar u op zoek bent.

Wat is een GU10 spot?

Een GU10 led spot is energiezuinig, geeft prachtig licht en heeft een levensduur van 15 jaar. Led GU10 spots hebben een smalle lichthoek, waardoor een gerichte lichtstraal ontstaat. Hiermee licht u een donkere hoek uit en laat u een kamer eenvoudig groter lijken. GU10 staat voor een Bi-Pin fitting en bestaat uit twee korte staafjes met een bolletje aan de onderkant. Deze staafjes staan 10 mm uit elkaar.

 

GU10 led spots geven direct bij het inschakelen de maximale hoeveelheid licht, zodat u direct het gewenste effect bereikt. Combineer meerdere spots voor een prachtig verlichte kamer. Is GU10 led dimbaar? Ja, er zijn ook dimbare led spots verkrijgbaar. Met GU10 dimbaar led bepaalt u zelf de hoeveelheid licht die het spotje geeft en past u de verlichting aan, aan de gewenste sfeer.

De juiste GU10 led spot voor de ruimte kiezen

GU10 led verlichting is geschikt voor uw spots met GU10 fitting. Nadat u de juiste lampvoet (in dit geval dus GU10) heeft gekozen, kunt u nog diverse andere keuzes maken om bij het perfecte GU10 led spotje uit te komen. Zo zijn er lampen die een grotere hoeveelheid licht produceren dan andere.

De verschillen tussen diverse GU10 led spots

De hoeveelheid licht wordt weergegeven in lumen. Hoe meer lumen, hoe groter de lichtoutput van de led lamp met GU10 voet. Omdat ledverlichting zo zuinig is, is het wattage van de GU10 led lamp een stuk lager dan het wattage van een oude halogeenspot. En toch produceren ze even veel, of zelfs meer licht. Zo vervangt de 5W led spot een 50W halogeen spot. Naast de hoeveelheid licht, kunt u ook nog kiezen voor verschillende lamp-designs. Er zijn led GU10 spots met een glazen design of met een grijze kleur. Deze keuze is vooral van belang als uw lamp in het zicht blijft.

Onze GU10 led spots van het 123led huismerk

U kunt bij het bestellen van GU10 led spots kiezen uit verschillende merken. Naast de vertrouwde kwaliteit van Philips, kunt u kiezen voor het voordelige 123led-huismerk. De lampen van het 123led huismerk hebben dezelfde hoge kwaliteit en dezelfde lange levensduur. Door te kiezen voor het huismerk bespaart u niet alleen op het energieverbruik van uw lampen, maar ook op de aanschafkosten van uw GU10 led lampen. Omdat GU10 led spots vaak met meerdere stuks tegelijk worden gebruikt, loopt de besparing flink op.

Dimbare en niet-dimbare GU10 led spots

Led lampen met GU10 voet zijn er in dimbare en niet-dimbare varianten. Dit geldt ook voor de GU10 led spot. De lampen hierboven zijn niet dimbaar en produceren altijd dezelfde hoeveelheid licht. Als u zoekt naar led GU10 die dimbaar is, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres.

 

Tijdens het werken of lezen wilt u graag helder zien, en het licht moet dat dus ook zijn. Wilt u relaxen? Dan mag het licht best wat minder. Met dimbaar GU10 led, past u de lichtsterkte met uw inbouwdimmer aan. Let er wel op dat de dimmer geschikt is voor led en hoeveel wattage de verlichting moet hebben om goed gedimd te worden.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is GU10?

GU10 is de meest voorkomende soort spots. De naam zegt iets over de fitting van de lamp. De fitting wordt ook wel Bi-Pin genoemd en bestaat uit twee korte staafjes met een bolletje aan de onderkant. De staafjes staan 10 mm uit elkaar.

Is GU10 altijd led?

GU10 is niet per se led. De fitting komt voor bij halogeen- en led spots. GU10 staat voor de fitting van de lamp. Deze heeft namelijk twee pinnen die 10 mm uit elkaar staan. Op zoek naar een GU10 led spot? Op 123led.nl vindt u breed aanbod aan GU10 led spots.

Hoeveel lumen hebben GU10 led spots?

Er is geen vaste hoeveelheid lumen voor GU10 led spots. Op 123led.nl vindt u led spots met lumen die variëren tussen de 215 lumen en 485 lumen.
 

Heeft u na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over GU10 led spots? Of wilt u wellicht meer weten over de rest van ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.