123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Led spots GU10 aanbieding

Led spots GU10 aanbiedingen kopen?

Op deze pagina vindt u onze aanbiedingen van Philips en 123led-huismerk. Deze aanbiedingen bestaan uit voordeelverpakkingen van diverse GU10 led spots. Filter op merk, dimbaar, vervangende wattage, kleurtemperatuur, lichtkleur en lichtopbrengst om snel de juiste aanbieding te vinden. Start met besparen!


1 - 24 van 47

Bestel led spots GU10 aanbiedingen online

Op een voordelige manier uw woonruimte of bedrijfsruimte voorzien van energiezuinige verlichting? Maak gebruik van onze GU10 led spots aanbiedingen. Deze aanbiedingen bestaan uit grotere aantallen led spots met een GU10 fitting. Deze spots geven gericht en gebundeld licht, en zijn beschikbaar in een groot aantal verschillende soorten en hoeveelheden. In ons assortiment vindt u hoge kwaliteit led spots van ons 123led-huismerk en Philips.

De juiste GU10 led spot aanbiedingen vinden

Ons aanbod van GU10 led spot aanbiedingen is aanzienlijk. Dat kan echter ook betekenen dat het lastig is om in dit brede aanbod de juiste aanbieding te vinden. Daarom kunt u op deze pagina gebruikmaken van filters; criteria die u kunt selecteren om aan de hand hiervan de selectie te verkleinen of juist uit te breiden. We nemen hier kort de verschillende filters door:

  • Merk: In ons assortiment vindt u led spots van ons 123led-huismerk en van Philips. De GU10 led spots van ons 123led-huismerk doen qua kwaliteit niet onder voor die van andere merken maar zijn wel een stuk voordeliger.
  • Dimbaar: Dimbaar kan twee dingen aangeven; of een spot gedimd kan worden met een geschikte led dimmer, of dat een GU10 led spot gedimd kan worden door een geïntegreerde dimtechniek. Bij GU10 led spots gaat het in de meeste gevallen om geschiktheid voor een led dimmer.
  • Vervangt watt: Bij oude fluorescentiespots staat de hoeveelheid licht in direct verband met het vermogen van de lamp in watt. Dit is bij led lichtbronnen echter niet meer het geval; deze zijn zeer energiezuinig waardoor er met minder vermogen net zoveel of zelfs meer licht kan worden verspreid. Vandaar deze filter, waarmee u kunt kijken welk ouderwets wattage door deze lamp wordt vervangen.
  • Kleurtemperatuur: De kleurtemperatuur geeft aan hoeveel Kelvin het licht is dat de lamp verspreidt. Dit is een temperatuureenheid; des te hoger de Kelvin waarde des te koeler (witter) het licht. Des te lager de waarde, des te warmer (geliger) het licht.
  • Lichtkleur: De lichtkleur is eigenlijk een meer beeldende manier om het over de kleurtemperatuur te hebben. In plaats van getallen beschrijven we dan het licht dat de lamp uitstraalt, bijvoorbeeld extra warm wit voor licht met een kleurtemperatuur lager dan 2700K.
  • Lichtopbrengst: Lichtopbrengst is een belangrijk criterium. Het geeft aan hoeveel licht een lichtbron verspreidt, en is dan ook een belangrijke factor bij het kiezen van een GU10 led spot. Des te meer licht, des te minder lampen u in een bepaalde ruimte nodig heeft.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een GU10 led spot aanbieding?

Een GU10 led spot aanbieding is een groter aantal led spots met GU10 fitting dat met voordeel wordt verkocht. Dat maakt deze aanbiedingen vooral interessant als u in uw woning (of pand) meerdere lichtbronnen tegelijk wilt vervangen, of als u bijvoorbeeld na een verhuizing veel nieuwe lampen moet hebben.

Hoe vind ik de juiste GU10 led spot aanbieding?

Om een GU10 led spot aanbieding naar smaak te vinden kunt u bij 123led.nl gebruikmaken van filters; deze stellen u in staat om met behulp van diverse criteria bepaalde GU10 led spot aanbiedingen uit te sluiten uit de zoekresultaten, zodat u alleen de lampen overhoudt die voor u relevant zijn.

Wat is de beste GU10 led spot aanbieding?

Alle aanbiedingen die u bij 123led.nl vindt zijn voordelig. Dat betekent dat de beste aanbieding de aanbieding is die het nauwste op uw wensen aansluit. Let daarom op zaken als kleurtemperatuur, lichtopbrengst en het aantal. Zo weet u zeker dat u met de juiste aanbieding naar huis gaat.
 

Heeft u na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over ons aanbod van GU10 led spot aanbiedingen, of wilt u wellicht meer weten over andere aanbieding in onze webshop? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.