123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Led panelen aanbieding

Led panelen in de aanbieding kopen?

Bestel op deze pagina led panelen van ons 123led-huismerk in de aanbieding. Hier vindt u diverse voordeelverpakkingen met verschillende led panelen. Filter op afmeting, kleurtemperatuur, lichtopbrengst, lumen per watt of EIA om snel en eenvoudig de geschikte aanbieding te vinden.


1 - 24 van 31

Bestel led panelen in de aanbieding online

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar grotere aantallen led panelen? Dan bent u op deze pagina voor led panelen aanbiedingen aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u namelijk led panelen in voordeelverpakking, van 5, 6 of 10 stuks, voor gunstige prijzen. Zo wordt het voordeliger om in één keer het gehele systeemplafond te voorzien van nieuwe of vervangende verlichting.

 

Led panelen zijn moderne lichtbronnen die niet alleen energiezuinig zijn maar ook nog eens eenvoudig geplaatst kunnen worden. Ze kunnen namelijk in een systeemplafond worden geklikt, op de plaats van een plafondpaneel of een conventioneel TL armatuur, en worden daarom veelvuldig gebruikt in een professionele setting zoals in een bedrijfspand, een praktijkomgeving of in een klaslokaal.

De voordelen van led panelen aanbiedingen

In vergelijking met ouderwetse TL armaturen hebben led panelen een groot aantal voordelen, waardoor u eigenlijk geen reden heeft om niet over te stappen op led panelen; ze hebben zichzelf immers snel terugverdiend. Led panelen hebben namelijk de volgende voordelen:

 

 Energiezuinig: Door de led techniek hebben led panelen een stuk minder energie nodig om net zoveel of zelfs meer licht op te wekken. Bij led verlichting wordt namelijk (vrijwel) alle energie omgezet in licht, terwijl er bij een ouderwets TL armatuur of paneel een hoop energie verloren gaat als warmte.

 Meer licht: Als gevolg van een energiezuiniger en efficiënter paneel kunt u met minder of net zo veel energie veel meer licht realiseren. Zo verlicht u een ruimte goed met minder panelen, wat weer aankoopkosten en installeren scheelt.

 Lange levensduur: Omdat alle energie efficiënt wordt benut hoeven de led diodes minder hard te werken wat de slijtage en levensduur ten goede komt. Zo kunt u langer van een led paneel genieten dan van een conventioneel TL armatuur of paneel.

 Bevat geen kwik: Een led paneel bevat geen schadelijke stoffen zoals kwik. Led panelen bevatten led diodes die op een puur elektrische manier licht op wekken, zonder gebruik van chemische componenten.

 

Daarnaast zijn led panelen in de aanbieding voordeliger dan als u los net zoveel stuks zou kopen, en daardoor handig als u direct wilt beginnen met het voorzien van een bedrijfsruimte met moderne verlichting.

Nog grotere aantallen led panelen nodig?

Het is mogelijk om naast de aantallen in de aanbiedingen nog meer led panelen te bestellen. Dit kan door een (vrijblijvende) offerte aan te vragen. Zo kunnen wij de communicatie met u opzetten om tot de aankoop van grote aantallen panelen over te gaan om zo uw gehele pand te voorzien van energiezuinige led verlichting die zich in korte tijd heeft terugverdiend en die u helpt om een goed energielabel te realiseren.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe monteer ik de led panelen die in de aanbieding zijn?

De led panelen die u in de aanbieding koopt kunt u eenvoudig monteren. Qua installatie zijn er doorgaans drie methoden mogelijk: direct inbouwen in een systeemplafond, opbouwen met behulp van een opbouwframe, of ophangen met behulp van een ophangset. Inbouwen wordt het meest gedaan, maar u vindt voor elke methode de nodige middelen bij 123led.nl.

Wat is de beste led paneel aanbieding?

De beste aanbieding is degene die het beste aansluit op uw wensen. Dit heeft dus te maken met de gewenstel lichtkleur, de gewenste afmetingen, de gewenste lichtopbrengst en de gewenste hoeveelheid. Al de aanbiedingen die u bij 123led.nl vindt zijn voordeliger dan wanneer u hetzelfde aantal van dezelfde soort panelen los zou kopen.

Hoeveel led paneel aanbiedingen heb ik nodig voor mijn ruimte?

Dit licht aan de grootte van de ruimte en de led panelen die u op het oog heeft. Houd als richtlijn een lichthoeveelheid van 500 lux aan, ofwel 500 lumen per vierkante meter. Hiermee kunt u voor elke ruimte het benodigde aantal panelen uitrekenen.
 

Wilt u meer weten over onze led panelen aanbiedingen of heeft u wellicht vragen over andere producten in ons assortiment? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.