123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Binnen

Kerstverlichting voor binnen kopen?

Bij 123led.nl bieden we u een compleet aanbod aan led kerstverlichting zodat u uw huis of bedrijfspand van kerstlampjes kunt voorzien. Bestel bij ons kerstverlichting voor binnen, kerstdecoratie met verlichting, kerstversiering op batterij en meer.

Koppelbare kerstverlichting

Alle kerstverlichting voor binnen bestellen

Kerstverlichting kan in de winterperiode niet ontbreken in uw woning of kantoor. Op 123led.nl vindt u een ruim assortiment van de goedkoopste kerstverlichting. Al deze kerstlampjes zijn geschikt voor gebruik binnenshuis, zijn voorzien van energiezuinige led verlichting en zijn van hoge kwaliteit. En vandaag besteld? Dan ontvangt u ze morgen al in huis.

Kerstverlichting binnen: ruim assortiment

In onze webshop kunt u verschillende soorten kerstverlichting voor binnen bestellen. Uiteraard bieden wij kerstboomverlichting en andere kerstboomversieringen, zoals verlichte kerstballen en led knijpkaarsjes. Onze kerstboomverlichting is beschikbaar in diverse uitvoeringen, die wij aanbieden in verschillende kleurtemperaturen, kleuren en lengtes. Kies bijvoorbeeld voor standaard kerstverlichting, voor clusterverlichting, voor micro clusterverlichting of voor koppelbare kerstverlichting.

 

Koop slimme kerstverlichting als u de lampjes ook met een app op uw telefoon of tablet wilt kunnen aansturen, de lampjes op ieder moment aan of uit wilt kunnen zetten en om altijd het lichtpatroon aan te kunnen passen naar uw wensen. We verkopen daarnaast ook kerstverlichting met afstandsbediening, kerstverlichting op batterij en kerstverlichting met sensor. In ons complete assortiment vindt u zo altijd wat u zoekt.

 

Ook decoratieve kerstverlichting koopt u bij ons. Dit zijn led kerstlampjes die geschikt zijn voor het verhogen van de sfeer of die kunnen dienst doen als accessoire in uw interieur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kersthuisjes of raamdecoratie.

Kerstverlichting binnen: extra warm wit, warm wit of koud wit?

Bij de kerstverlichting van 123led.nl heeft u vaak de keuze tussen de volgende kleurtemperaturen:

  • Extra warm wit licht (ca. 2200K): Deze verlichting is zeer warm en sfeervol en heeft een gele ondertoon. Qua kleur doet dit licht denken aan kaarslicht.
  • Warm wit licht (ca. 2900K): Ook deze verlichting is warm en sfeervol, maar heeft al een iets minder gele ondertoon. Dit doet qua lichtkleur denken aan het licht van een traditionele gloeilamp.
  • Koud wit licht (ca. 10000K): Koud wit licht doet dankzij zijn blauwe ondertoon denken aan de lichtkleur van daglicht en is hierdoor een stuk helderder en iets minder sfeervol.

Wij verkopen lampjes met deze specifieke kleurtemperaturen, maar ook lampjes die kunnen veranderen van kleurtemperatuur. Hiermee kunt u switchen tussen bijvoorbeeld warm wit en koud wit licht en zorgen dat de verlichting altijd bij het moment past. Naast de verschillende kleurtemperaturen verkopen we ook gekleurde kerstverlichting.

Welke kerstverlichting accessoires heb ik nodig?

Uiteraard mogen de juiste accessoires niet ontbreken. Zo kunt u voor de kerstversiering op batterij de juiste batterijen mee te bestellen. Wij verkopen altijd de batterijen die u nodig heeft. Toch kerstverlichting met een stekker besteld? Dan kunt u nog wel eens stekkerdozen of verlengsnoeren nodig hebben. En voor het eenvoudig ophangen en op zijn plaats houden van uw kerstverlichting zijn kerstversiering haken perfect. Daarnaast koopt u bij ons ook een smart plug om uw kerstverlichting eenvoudig slim te maken. Alle accessoires die van pas kunnen komen bij het aansluiten van uw kerstverlichting bestelt u daarom snel en eenvoudig op 123led.nl.

Is de kerstverlichting van 123led.nl duurzaam?

Al onze kerstversiering bevat led verlichting. Led lampen verbruiken minder energie en zijn daardoor zuinig in gebruik. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over een hoge energierekening tijdens de feestdagen. Ook worden deze lampen minder heet (in vergelijking met gloei- of hallogeenlampen), dus kunt u gerust tafels en kasten decoreren met deze kerstverlichting. Wilt u meer weten over het gebruik van led? Wij hebben alle voordelen van led verlichting voor u op een rijtje gezet.

Buiten versieren met kerstverlichting

Onze led kerstverlichting voor binnen is niet altijd weerbestendig en kunt u dus niet altijd buiten gebruiken. Let hier goed op bij uw aanschaf. Als u er zeker van wilt zijn dat u de lampjes met een gerust hart in uw voor- of achtertuin kunt ophangen, dan kunt u het beste op onze speciale pagina met kerstverlichting voor buiten kijken. Hier vindt u een zeer compleet assortiment met onder andere kerstlampjes, ijspegelverlichting, vlaggenmast verlichting en nog veel meer.

 

Heeft u vragen over onze kerstverlichting of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.