123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Kleine kerstboom

Kleine kerstboom kopen?

Bestel voordelig een kleine kerstboom voor de feestdagen. Deze mini kunstkerstbomen zijn al voorzien van verlichting en zijn beschikbaar in een hoogte van 45 of 60 cm en zitten in een pot, zodat u ze ook buiten neer kunt zetten. Ook kunnen deze Konstsmide boompjes gebruikmaken van timers, zodat ze automatisch uitgaan.


Bestel kleine kerstboom online

Een kleine kerstboom is een ideale vorm van kerstversiering (en verlichting) voor bijvoorbeeld op een meubel, in de vensterbank, een kinderkamer of buiten in de tuin. De kleine kerstbomen in ons assortiment zijn kunstmatig, vervaardigd uit hoogwaardig PVC, 45 of 60 cm hoog en zitten in een pot. Dit geeft ze voldoende gewicht om buiten in de wind te kunnen worden neergezet.

 

Daarnaast zijn deze mini kerstbomen al voorzien van kerstverlichting. Dit betekent dat deze boompjes kant-en-klaar zijn en zonder verdere versieringen kunnen worden neergezet. De verlichting bestaat uiteraard uit energiezuinige led lampjes, en wordt gevoed door 4 AA-batterijen (niet bij het product inbegrepen). De led lampjes verspreiden warm wit licht. Ook zitten er wat kunstmatige dennenappels in deze kleine kerstbomen met verlichting, om de kerstsfeer helemaal compleet te maken.

Mini kerstbomen met timers

De kleine kerstbomen van Konstsmide zijn voorzien van timerfuncties, van 6 uur en van 9 uur. Dit betekent dat u de kerstboompjes zo kunt instellen dat ze 6 uur lang of 9 uur lang blijven branden. Dit is ideaal als u ’s avonds en ’s nachts als het donker is de lampjes in de kerstbomen wilt laten branden, maar ook dat deze automatisch uitgaan, bijvoorbeeld als u naar bed gaat. Dat scheelt ook weer batterijen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe hoog is een kleine kerstboom?

In ons assortiment vindt u kleine kunstkerstbomen van 45 en van 60 cm hoog. De 45 cm hoge kerstboom is 22 cm breed, en de 60 cm hoge kerstboom is 27 cm breed.

Hoe werken de lampjes in een kleine kerstboom?

De lampjes van de kleine kerstbomen in het 123led.nl assortiment werken op batterijen. Dit betekent dat u geen (buiten)stopcontact nodig heeft voor de stroomvoorziening. De kerstboompjes werken op 4 AA-batterijen, welke niet bij het product zitten inbegrepen.

Kan ik een kleine kerstboom buiten gebruiken?

Ja, de kleine kerstbomen in het 123led.nl assortiment zijn voor binnen en buiten geschikt. De mini kerstbomen zijn IP44-gecertificeerd, wat inhoudt dat het materiaal van de boom en de lampjes waterdicht zijn.
 

Wilt u meer weten over ons assortiment kleine kerstbomen? Of heeft u wellicht vragen over de andere kunstkerstbomen in ons assortiment? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.