123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Kunstkerstboom met verlichting

Kunstkerstboom met verlichting kopen?

Bestel voordelig een kunstkerstboom met verlichting. Deze hoge kwaliteit kunstkerstbomen van Black Box Trees zijn voorzien van energiezuinige led verlichting. De verlichting is in de takken en stam aangebracht, waardoor u geen draden ziet, enkel de lampjes. Zo eenvoudig mogelijk een sfeervolle kerst.


Black Box Trees Kunstkerstboom 1.55 meter | Charlton | 100 lampjes | 340 tips | PVC | Black Box  LBB00017
vergroten
Omschrijving Heb elk jaar een mooie en volle kerstboom in huis met de groene Kunstkerstboom Charlton met lampjes van Black Box. Deze boom is gemaakt van PVC met extra veel takken, waardoor de boom vol oogt. Het voordeel van een kunstkerstboom is dat de naalden niet uitvallen en de takken niet doorhangen. Ook heeft deze boom ingebouwde led verlichting. Zo heeft u altijd een boom die er mooi en verzorgd uitziet gedurende de feestdagen.

Een kunstkerstboom met ingebouwde verlichting heeft veel voordelen. Tijdens het versieren hoeft u niet meer de juiste lampjes te kiezen of te kopen, deze uit de knoop te halen en deze in de boom te plaatsen. Het lichtsnoer loopt door de takken en boomstam; zo is het snoer altijd netjes weggewerkt.

Het op- en aftuigen van de kunstkerstboom is kinderspel. In de verpakking zitten drie boomdelen en een standaard. De standaard plaatst u op de grond en het grootste boomdeel plaatst u in de standaard. Vervolgens zet u de twee delen, van groot naar klein, hierboven op. Na de kerstdagen haalt u de boom eenvoudig weer uit elkaar. Haal de versiering uit de boom, vouw de takken omhoog en haal de vier delen gemakkelijk uit elkaar.

De boom is 155 cm hoog en heeft een diameter van 91 cm. Daarnaast heeft de boom 340 takken en 100 led lampjes in de kleur warm wit.
Specificaties
Merk: Black Box Trees Diameter: Ø 91 cm
Type: Kunstkerstboom Aantal takken: 340
Hoogte: 155 cm Voltage: 220-240 V
Lichtkleur: Warm wit Materiaal: PVC
Gebruik: Binnen Garantie: 2 jaar
Kleur: Groen Extra info: uw oude apparaat
Lamp inbegrepen: Ja Dimbaar: Nee
Aantal lampjes: 100
Zoekt u een kerstboom met een andere hoogte? 
€ 89,00 20% korting: € 71,20 (Inclusief 21% BTW)
( € 58,84 Exclusief 21% BTW )
beperkte voorraad
Black Box Trees Kunstkerstboom 1.85 meter | Charlton | 140 lampjes | 525 tips | PVC | Black Box  LBB00018
vergroten
Omschrijving Met de groene Kunstkerstboom Charlton van Black Box heeft u elk jaar een mooie en volle kerstboom in huis. De Charlton bomen zijn van hoge kwaliteit en hebben extra veel takken. Dankzij het hiervoor genoemde en met dank aan het PVC-materiaal waar de boom van is gemaakt, oogt de kerstboom erg vol. Natuurlijk vallen bij een kunstkerstboom geen naalden uit en zullen de takken nooit doorhangen. Deze boom is al voorzien van led verlichting.

Een kunstkerstboom met verlichting heeft meerdere pluspunten. Tijdens het versieren is het niet meer nodig om de juiste lampjes te kiezen of te kopen, deze uit te knoop te halen en deze in de boom te plaatsen. Ook een zichtbaar lichtsnoer is verleden tijd. Dit snoer loopt door de takken en de boomstam.

De kunstkerstbomen van Black Box zijn erg makkelijk op- en af te tuigen. Een boom bestaat uit 3 delen en een standaard. De boomdelen plaatst u van groot naar klein bovenop elkaar en de boom plaatst u in de standaard. De takken zitten al aan de boomstam bevestigd. Voor het aftuigen verwijdert u de versiering uit de boom, buigt u de takken omhoog en haalt u de vier delen uit elkaar.

De boom is 185 cm hoog en heeft een diameter van 91 cm. Daarnaast heeft de boom 525 takken en 140 led lampjes in de lichtkleur warm wit.
Specificaties
Merk: Black Box Trees Diameter: Ø 115 cm
Type: Kunstkerstboom Aantal takken: 525
Hoogte: 185 cm Voltage: 220-240 V
Lichtkleur: Warm wit Materiaal: PVC
Gebruik: Binnen Garantie: 2 jaar
Kleur: Groen Extra info: uw oude apparaat
Lamp inbegrepen: Ja Dimbaar: Nee
Aantal lampjes: 140
Zoekt u een kerstboom met een andere hoogte? 
€ 109,00 10% korting: € 98,10 (Inclusief 21% BTW)
( € 81,07 Exclusief 21% BTW )
beperkte voorraad
Black Box Trees Kunstkerstboom 2.15 meter | Charlton | 180 lampjes | 805 tips | PVC | Black Box  LBB00019
vergroten
Omschrijving Een kwalitatief hoge en natuurlijk ogende kerstboom? Dat is de groene Kunstkerstboom Charlton met lichtjes van Black Box. Deze kerstboom heeft extra veel takken en is gemaakt van PVC. Dit zorgt ervoor dat de boom er mooi en vol uitziet. Een kunstkerstboom heeft als voordeel dat het jaren meegaat zonder dat er naalden uitvallen en de takken doorhangen. Deze kerstboom is voorzien van led verlichting.

Een kunstkerstboom met verlichting heeft meerdere voordelen. Tijdens het versieren is het niet nodig om de juiste kerstlampjes te kiezen of nieuwe lampjes te kopen, deze uit te knoop te halen en deze in de boom te plaatsen. Ook heeft u met de boom geen last meer van een zichtbaar lichtsnoer; het snoer loopt namelijk door de takken en de boomstam.

Het op- en aftuigen en van deze kunstkerstboom is zeer eenvoudig. De boom bestaat namelijk uit drie boomdelen en een standaard. De kerstboom zet u in elkaar door de boomdelen, van groot naar klein, op elkaar te zetten. Het grootse deel plaatst u vervolgens in de standaard. Met gemak tuigt u de kunstkerstboom ook weer af. Haal de versiering uit de boom, buig de takken omhoog en haal de vier delen uit elkaar.

De boom is 215 cm hoog en heeft een diameter van 127 cm. Daarnaast heeft de boom 805 takken en 180 led lampjes in de kleur warm wit.
Specificaties
Merk: Black Box Trees Diameter: Ø 127 cm
Type: Kunstkerstboom Aantal takken: 805
Hoogte: 215 cm Voltage: 220-240 V
Lichtkleur: Warm wit Materiaal: PVC
Gebruik: Binnen Garantie: 2 jaar
Kleur: Groen Extra info: uw oude apparaat
Lamp inbegrepen: Ja Dimbaar: Nee
Aantal lampjes: 180
Zoekt u een kerstboom met een andere hoogte? 
€ 149,00 10% korting: € 134,10 (Inclusief 21% BTW)
( € 110,83 Exclusief 21% BTW )
beperkte voorraad
Black Box Trees Kunstkerstboom 1.85 meter | Brampton | 200 lampjes | 1458 tips | PVC/PE | Black Box  LBB00023
vergroten
Omschrijving Een kunstkerstboom die niet van een echte kerstboom te onderscheiden is? Dat is de groene Kunstkerstboom Brampton met lichtjes van Black Box. De realistische look van de boom is te danken aan de takken die zijn gemaakt van PVC en PE. Aan het begin bestaan de takken uit PVC om de boom er extra vol uit te laten zien. Het PE, waarvan het buitenste gedeelte van de takken zijn gemaakt, zorgt ervoor dat de kunstkerstboom niet van een echte kerstboom te onderscheiden is. Deze kerstboom heeft ingebouwde led verlichting.

Een kunstkerstboom met ingebouwde verlichting heeft veel voordelen. Zo is het tijdens het versieren niet nodig om de juiste kerstlampjes te kiezen, deze uit te knoop te halen en deze in de boom te plaatsen. Met de kerstboom heeft u ook geen last meer van een zichtbaar lichtsnoer; de kabel loopt door de boomstam en de takken.

De kunstkerstboom is met gemak op- en af te tuigen. De verpakking bevat drie boomdelen en een standaard. Moeiteloos schuiven de drie boomdelen in elkaar en de boom kunt u eenvoudig op de standaard plaatsen. De kerstboom tuigt u gelukkig ook makkelijk af. Haal al uw versiering uit de boom, vouw de takken omhoog en haal de vier delen uit elkaar.

De boom is 185 cm hoog en heeft een diameter van 127 cm. Daarnaast heeft de boom 1458 takken en 200 led lampjes in de kleur warm wit.
Specificaties
Merk: Black Box Trees Diameter: Ø 127 cm
Type: Kunstkerstboom Aantal takken: 1458
Hoogte: 185 cm Voltage: 220-240 V
Lichtkleur: Warm wit Materiaal: PVC/PE
Gebruik: Binnen Garantie: 2 jaar
Kleur: Groen Extra info: uw oude apparaat
Lamp inbegrepen: Ja Dimbaar: Nee
Aantal lampjes: 200
Zoekt u een kerstboom met een andere hoogte? 
Morgen in huis
€ 249,00 20% korting: € 199,20 (Inclusief 21% BTW)
( € 164,63 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Black Box Trees Kunstkerstboom 2.15 meter | Brampton | 260 lampjes | 1992 tips | PVC/PE | Black Box  LBB00024
vergroten
Omschrijving Ga voor een kunstkerstboom die niet van een echte te onderscheiden is met de groene Kunstkerstboom Brampton met lichtjes van Black Box. Deze boom oogt erg realistisch met dank aan de takken die zijn gemaakt van PVC en PE. Aan het begin bestaat de tak uit PVC, dit geeft de boom een vol uiterlijk. Het uiteinde van de tak bestaat uit PE en dit zorgt ervoor dat de kerstboom er levensecht uitziet. Deze kerstboom heeft ingebouwde led verlichting.

Een kunstkerstboom met ingebouwde verlichting heeft veel pluspunten. Zo is het tijdens het versieren onnodig om de juiste kerstlampjes te zoeken, deze uit te knoop te halen en in de boom te plaatsen. Met deze kerstboom is een zichtbaar lichtsnoer daarnaast verleden tijd. Het snoer loopt namelijk door de boomstam en de takken.

De kerstbomen van Black Box zijn gemakkelijk op- en af te tuigen. De bomen bestaan uit drie boomdelen en een standaard. Plaats het grootse deel op de standaard en plaats de kleinere delen hierboven op. Na de feestdagen tuigt u de kerstboom weer met gemak af. Haal de versiering uit de boom, buig de takken omhoog en haal de delen uit elkaar.

De boom is 215 cm hoog en heeft een diameter van 127 cm. Daarnaast heeft de boom 1992 takken en 260 led lichtjes in de kleur warm wit.
Specificaties
Merk: Black Box Trees Diameter: Ø 142 cm
Type: Kunstkerstboom Aantal takken: 1992
Hoogte: 215 cm Voltage: 220-240 V
Lichtkleur: Warm wit Materiaal: PVC/PE
Gebruik: Binnen Garantie: 2 jaar
Kleur: Groen Extra info: uw oude apparaat
Lamp inbegrepen: Ja Dimbaar: Nee
Aantal lampjes: 260
Zoekt u een kerstboom met een andere hoogte? 
€ 299,00 15% korting: € 254,15 (Inclusief 21% BTW)
( € 210,04 Exclusief 21% BTW )
beperkte voorraad
Black Box Trees Kunstkerstboom 2.30 meter | Brampton | 320 lampjes | 2322 tips | PVC/PE | Black Box  LBB00025
vergroten
Omschrijving De groene Kunstkerstboom Brampton met lichtjes van Black Box is niet van een reguliere kerstboom te onderscheiden. Dankzij de takken, die zijn gemaakt van PVC en PE, oogt de boom erg realistisch. De takken bestaan aan het begin van de tak uit PVC, zodat de boom er erg vol en mooi uitziet. Het uiteinde van de takken is gemaakt van PE, dit geeft de kerstboom de levensechte lookDeze kerstboom heeft ingebouwde led verlichting.

Een kerstboom met ingebouwde kerstverlichting heeft meerdere pluspunten. Zo is het tijdens het decoreren van de boom onnodig om de juiste lampjes te zoeken, deze uit te knoop te halen en in de kerstboom te plaatsen. Deze kerstboom maakt een zichtbaar lichtsnoer in de boom verleden tijd. De kabel loopt namelijk door de boomstam en de takken, zodat deze niet te zien is, en alleen de lampjes opvallen.

Het optuigen en aftuigen van deze kerstboom doet u in een handomdraai. De boom bestaat uit een standaard en drie boomdelen. De drie boomdelen worden van groot naar klein op elkaar gestapeld. Vervolgens wordt het grootste deel in de standaard geplaatst. Aftuigen gaat net zo gemakkelijk als het optuigen van de kerstboom. Verwijder de versieringen uit de boom, buig de takken omhoog en haal de drie boomdelen uit elkaar.

De boom is 230 cm hoog en heeft een diameter van 147 cm . Daarnaast heeft de kerstboom 2322 takken en 320 led lichtjes in de kleur warm wit.
Specificaties
Merk: Black Box Trees Diameter: Ø 147 cm
Type: Kunstkerstboom Aantal takken: 2322
Hoogte: 230 cm Voltage: 220-240 V
Lichtkleur: Warm wit Materiaal: PVC/PE
Gebruik: Binnen Garantie: 2 jaar
Kleur: Groen Extra info: uw oude apparaat
Lamp inbegrepen: Ja Dimbaar: Nee
Aantal lampjes: 320
Zoekt u een kerstboom met een andere hoogte? 
Morgen in huis
€ 349,00 10% korting: € 314,10 (Inclusief 21% BTW)
( € 259,59 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Bestel kunstkerstboom met verlichting online

Met de verlichte kunstkerstbomen van Black Box Trees heeft u geen gedoe meer met het aanbrengen van kerstverlichting in de boom. U hoeft alleen de boom op te zetten door de verschillende delen in elkaar te klikken, en de stekker in het stopcontact te doen. In ons assortiment vindt u een groot aantal kunstkerstbomen met verlichting die van elkaar verschillen qua hoogte, materiaal en het aantal takken en lampjes.

 

Zo bestelt u op deze pagina verlichte kunstkerstbomen van 155, 185, 215 en 230 cm hoog; verlichte kunstkerstbomen die gemaakt zijn van PVC óf van PVC en PE voor een levensechte nabootsing van een natuurkerstboom; verlichte kunstkerstbomen met honderden of duizenden takjes en van 100 tot meer dan 300 led lampjes.

Voordelen van een verlichte kunstkerstboom

Een kunstkerstboom met verlichting combineert eigenlijk de voordelen van een kunstkerstboom (ten opzichte van een natuurkerstboom) met de voordelen van led verlichting. Zo heeft een verlichte kunstkerstboom net als een kunstkerstboom zónder verlichting geen last van uitvallende naalden, waardoor u niet constant hoeft te bezemen en te stofzuigen, en kan deze in delen worden opgeborgen en een jaar later weer worden gebruikt.

 

Maar daarnaast zorgt de ingebouwde verlichting ervoor dat u geen gebruik meer hoeft te maken van losse kerstverlichting en alle frustraties die daarbij horen. Denk aan het uit de knoop halen van de verlichting, het weer opbergen, en de lampjes op de juiste plekjes zien te krijgen in de boom. Bij een kunstkerstboom met verlichting zitten deze lampjes al op de juiste plaats en hoeft u deze nooit afzonderlijk op te bergen; wanneer u de kunstkerstboom uit elkaar haalt, gaan de lampjes mee.

 

Uiteraard is led verlichting ook nog eens energiezuinig zodat u met gebruik van deze kunstkerstbomen zo min mogelijk aan energieverbruik kwijt bent. Lees onze blog over het energiezuinig maken van kerstverlichting als u meer wilt weten.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat voor verlichting zit er in een verlichte kunstkerstboom?

De kunstkerstbomen met verlichting in het 123led.nl assortiment zijn altijd voorzien van energiezuinige led verlichting. De efficiënte lampjes van deze verlichting verspreiden veel licht met een kleine hoeveelheid energie en helpen daarmee om uw energieverbruik laag te houden.

Kan ik een kunstkerstboom met verlichting ook buiten gebruiken?

De verlichte kunstkerstbomen van Black Box Trees zijn niet ontworpen voor buitengebruik; de verlichting en het materiaal van de bomen is niet gemaakt om bestand te zijn tegen regen en vocht.
 

Heeft u na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over ons assortiment kunstkerstbomen met verlichting, of wilt u wellicht meer weten over de rest van ons led assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!