123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Kunstkerstboom met verlichting

Kunstkerstboom met verlichting kopen?

Bestel voordelig een kunstkerstboom met verlichting. Deze hoge kwaliteit kunstkerstbomen van Black Box Trees zijn voorzien van energiezuinige led verlichting. De verlichting is in de takken en stam aangebracht, waardoor u geen draden ziet, enkel de lampjes. Zo eenvoudig mogelijk een sfeervolle kerst.


1 - 6 van 6

Bestel kunstkerstboom met verlichting online

Met de verlichte kunstkerstbomen van Black Box Trees heeft u geen gedoe meer met het aanbrengen van kerstverlichting in de boom. U hoeft alleen de boom op te zetten door de verschillende delen in elkaar te klikken, en de stekker in het stopcontact te doen. In ons assortiment vindt u een groot aantal kunstkerstbomen met verlichting die van elkaar verschillen qua hoogte, materiaal en het aantal takken en lampjes.

 

Zo bestelt u op deze pagina verlichte kunstkerstbomen van 155, 185, 215 en 230 cm hoog; verlichte kunstkerstbomen die gemaakt zijn van PVC óf van PVC en PE voor een levensechte nabootsing van een natuurkerstboom; verlichte kunstkerstbomen met honderden of duizenden takjes en van 100 tot meer dan 300 led lampjes.

Voordelen van een verlichte kunstkerstboom

Een kunstkerstboom met verlichting combineert eigenlijk de voordelen van een kunstkerstboom (ten opzichte van een natuurkerstboom) met de voordelen van led verlichting. Zo heeft een verlichte kunstkerstboom net als een kunstkerstboom zónder verlichting geen last van uitvallende naalden, waardoor u niet constant hoeft te bezemen en te stofzuigen, en kan deze in delen worden opgeborgen en een jaar later weer worden gebruikt.

 

Maar daarnaast zorgt de ingebouwde verlichting ervoor dat u geen gebruik meer hoeft te maken van losse kerstverlichting en alle frustraties die daarbij horen. Denk aan het uit de knoop halen van de verlichting, het weer opbergen, en de lampjes op de juiste plekjes zien te krijgen in de boom. Bij een kunstkerstboom met verlichting zitten deze lampjes al op de juiste plaats en hoeft u deze nooit afzonderlijk op te bergen; wanneer u de kunstkerstboom uit elkaar haalt, gaan de lampjes mee.

 

Uiteraard is led verlichting ook nog eens energiezuinig zodat u met gebruik van deze kunstkerstbomen zo min mogelijk aan energieverbruik kwijt bent. Lees onze blog over het energiezuinig maken van kerstverlichting als u meer wilt weten.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat voor verlichting zit er in een verlichte kunstkerstboom?

De kunstkerstbomen met verlichting in het 123led.nl assortiment zijn altijd voorzien van energiezuinige led verlichting. De efficiënte lampjes van deze verlichting verspreiden veel licht met een kleine hoeveelheid energie en helpen daarmee om uw energieverbruik laag te houden.

Kan ik een kunstkerstboom met verlichting ook buiten gebruiken?

De verlichte kunstkerstbomen van Black Box Trees zijn niet ontworpen voor buitengebruik; de verlichting en het materiaal van de bomen is niet gemaakt om bestand te zijn tegen regen en vocht.
 

Heeft u na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over ons assortiment kunstkerstbomen met verlichting, of wilt u wellicht meer weten over de rest van ons led assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.