123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Tafeldecoratie kerst op batterij

De goedkoopste kerst tafeldecoratie bestellen

Bestel hieronder uit ons ruime assortiment aan tafeldecoratie voor kerst en kies uit kerstbomen, cirkels, kerststerren of driehoeken. U heeft daarnaast ook keuze uit verschillende hoeveelheden led lampjes en groottes. Bestel vandaag nog, zodat u het morgen al in huis heeft.


Tafeldecoratie voor kerst op batterij voordelig kopen

Verlicht uw tafel op een feestelijke manier met onze tafeldecoratie voor kerst op batterij. Hiermee haalt u direct de kerstsfeer in huis. Lees hieronder meer over tafeldecoratie voor kerst op batterij of bestel hierboven direct het artikel waar u naar op zoek bent.

Het kiezen van kerst tafeldecoratie op batterijen

Op deze pagina vindt u diverse tafeldecoraties die allemaal een kerstthema hebben. Al deze decoratiestukken zijn voorzien van led lampjes en werken op batterijen. De hoeveelheid led lampjes verschilt per tafeldecoratie. U vindt bij ons tafeldecoratie met lichtjes in het ontwerpen of rond het ontwerp gebonden. Sommige lampjes hebben zelfs een timerfunctie die ervoor zorgt dat de lampjes 6 uur branden en daarna 18 uur lang uit gaan waarna het zichzelf weer inschakelt. Dankzij de vele unieke designs, zit er gegarandeerd iets voor u tussen.

 

De batterijen die voor de decoraties worden gebruikt zijn vaak AAA of AA batterijen. Welke u precies nodig heeft, kunt u terugvinden in de omschrijving of specificaties van het product. De batterijen worden niet meegeleverd.

De vormen van tafeldecoratie op batterijen in ons assortiment

In ons assortiment vindt u tafeldecoratie stukken in diverse vormen in het kerstthema, zoals:

  • Kerstboom
  • Cirkel
  • Kerstster

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar koop ik tafeldecoratie voor kerst op batterij?

Op 123led.nl koopt u voordelig tafeldecoratie voor kerst. U vindt hier diverse designs met lampjes die werken op batterij die uw tafel feestelijke verlichten. Als u vandaag besteld, ontvangt u deze morgen al in huis.

Waarom zou ik tafeldecoratie voor kerst kopen?

Met tafeldecoratie voor kerst versiert u de tafel voor de feestdagen. Met de decoratiestukken in het assortiment van 123led.nl versiert u niet alleen de tafel, u verlicht deze ook. Kies voor een kerstboom, cirkel of kerstster en haal een gezellige kerstsfeer in huis.
 

Heeft u vragen over onze tafeldecoratie voor kerst op batterij of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.