123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Raamdecoratie kerst

Raamdecoratie kerst kopen?

Met de raamdecoratie die u bij ons bestelt kunt u ramen en deuren decoreren tijdens de feestdagen. De producten zijn voorzien van led lampjes waarmee sfeervol warm wit licht uitgestraald wordt. Op deze pagina vindt u een ruim assortiment van raamdecoraties in verschillende vormen en stijlen, die makkelijk op ramen te monteren zijn. Bestel bij ons ook led lichtgordijnen om uw ramen mee te verlichten en te versieren tijdens de kerst.


Bestel raamdecoratie voor de feestdagen online

Raamdecoratie kerst

Decoreer en verlicht uw ramen met de raamdecoraties die u bij ons kunt bestellen. Ons assortiment is met zorgvuldige aandacht geselecteerd, zodat er voor ieder interieur altijd een bijpassende kerstdecoratie te vinden is. Bestel bijvoorbeeld sneeuwpoppen of engeltjes voor op uw ramen. Alle producten zijn voorzien van warm witte led verlichting en zorgen zo voor een hoop sfeer in huis.

Raamdecoratie kerst: ruim assortiment

In ons assortiment vindt u verschillende decoraties voor het versieren van uw raam, zoals sterren, kerstmannen, sneeuwpoppen en nog veel meer. De led lampjes in onze raamdecoraties verspreiden licht in een warm witte lichtkleur en zorgen dus ook voor extra verlichting in huis tijdens de feestdagen. Doordat het licht weerkaatst tegen het raam of de deur waaraan u de decoraties bevestigt zorgt dit voor een uniek lichteffect. Hier kunt u niet alleen binnen van genieten, maar kunt u ook voorbijgangers mee verblijden.

Hoe bevestig ik raamdecoraties?

De raamdecoraties zijn altijd eenvoudig op ramen en deuren te bevestigen met zuignappen en zijn voorzien van een aanloopsnoer. Zo kunt u ze makkelijk aansluiten op een stopcontact en aan- of uitzetten met de schakelaar. Doordat het aanloopsnoer wit is wordt de winterse uitstraling niet ondermijnd. Bovendien valt het zo subtiel weg tegen de achtergrond van een witte muur of een raamkozijn.

Andere kerstdecoraties voor ramen en deuren kopen?

In onze webshop verkopen wij naast de raamdecoraties die u op deze pagina kunt vinden ook nog andere producten waarmee u uw ramen en deuren kunt decoreren en verlichten. Zo kunt u bij ons kerststerren met verlichting bestellen, die ook heel gemakkelijk aan verschillende oppervlakken te bevestigen zijn. Ook hiermee wordt een sfeervol en authentiek lichteffect gecreëerd. Wij verkopen naast de papieren kerststerren ook andere kerst hanglampen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe bevestig ik mijn raamdecoratie?

De makkelijkste manier om raamdecoratie te bevestigen is door gebruik te maken van zuignaphaken. Zorg dat het oppervlak waar u de zuignap aan bevestigd goed schoon en droog is. Laat de zuignaphaak eerst even hangen voordat u de decoratie hieraan bevestigd. Zo weet u zeker dat de zuignap goed hangt en u decoratie niet valt.

Kan ik mijn raamdecoratie voor het raam ook buiten ophangen?

Of uw raamdecoratie buiten opgehangen kan worden, verschilt per product. Om te achterhalen of uw raamdecoratie buiten opgehangen kan worden zonder kapot te gaan, kunt u het best de IP-classificatie nalopen. Heeft uw product een IP-waarde van IP44 of hoger? Dan kunt u met een gerust hart uw raamdecoratie buiten ophangen.
 

Weet u niet precies welke raamdecoratie u moet bestellen en heeft u onze hulp nodig? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van advies kunnen voorzien.