123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Kerststerren met verlichting

Kerststerren met verlichting bestellen?

Op deze pagina koopt u diverse kerststerren met verlichting voor tijdens de feestdagen in verschillende uitvoeringen. Bekijk ons ruime assortiment om een kerstster op voet, kerstster op batterij of papieren kerstster te vinden die aan uw wensen voldoet. Op zoek naar een hangende kerstster? Ook die vindt u bij ons.

1 - 0 van 0

Bestel kerststerren met verlichting voor binnen online

Uit een ruim aanbod aan kerststerren met verlichting vindt u altijd een variant die bij uw interieur of kantoorruimte past. De kerststerren variëren van elkaar op het gebied van materiaal, manier van ophangen of neerzetten, aantal lampjes, kleur en nog veel meer. Wat ze gemeen hebben is dat ze van de allerhoogste kwaliteit zijn en dus een betrouwbare en feestelijke toevoeging zijn aan uw interieur.

Kerststerren met verlichting: groot assortiment

Ons assortiment van kerststerren met verlichting is zeer uitgebreid en compleet. Wij verkopen verschillende lampen, allemaal van het betrouwbare merk Konstsmide. Om te beginnen vindt u bij ons altijd een geschikte kerstster op voet. Deze zijn gemaakt van stevig metaal en zijn neer te zetten op een vensterbank, dressoir, tafel of ander plat oppervlak. Deze kerststerren zijn beschikbaar in verschillende kleuren, zoals zilver, rood, goud en wit. Soms zijn ze al voorzien van energiezuinige led lampjes, soms kunt u er zelf een E14 led lamp aan toevoegen. Ideaal, want zo kunt u zelf bepalen wat voor verlichting u wilt: welke kleurtemperatuur en welke wattage. Onze kleinste kerstster op voet is 40 cm hoog en de grootste is ruim 71 cm.

 

Papieren kerststerren zijn op te hangen aan bijvoorbeeld een deur of raam en zijn, net als de kerstster op voet, ook weer beschikbaar in een zilveren, gouden, rode of witte variant. Ook kunt u gaan voor een 7-puntige of een 9-puntige ster en voor een aantal verschillende groottes. Met de papieren kerststerren wordt subtiele verlichting verspreid. Ook hier kunt weer zelf een E14 lamp aan toevoegen.

 

Tot slot verkopen wij een kerstster op batterij. Hiermee bent u zeer flexibel, omdat u niet afhankelijk bent van een stroomvoorziening. De kerststerren werken op een batterij die u eenvoudig kunt mee bestellen. Dit soort verlichting is beschikbaar in een staande en een hangende variant en in een zilveren en koperen kleur. Alreeds voorzien van led verlichting hoeft u hier, naast een geschikte batterij, niks meer aan toe te voegen en heeft u deze eenvoudig geïnstalleerd.

 

Er is dus een ruime keuze, zodat er voor iedereen wat te vinden is. Hoe uw interieur er ook uitziet, u vindt altijd een bijpassende kerstster met verlichting.

Andere decoratieve kerstlampen bestellen?

Uiteraard is een verlichte kerstster niet de enige decoratie die u bij ons kunt vinden. Als de échte kerstverlichtingsexpert bieden wij nog veel meer. Voor uw kerstboom bestelt u bij ons kerstboomverlichting in allerlei soorten, met de kleurtemperatuur die u wenst, de lengte die voor uw boom geschikt is en de manier van bedienen die u prettig vindt. Of koop kersthuisjes om een kerstdorp te beginnen. Wij verkopen daarnaast ook diverse kerstversieringen op batterij die u overal in huis kunt plaatsen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe hang ik een kerstster op?

Om een kerstster makkelijk op te hangen, kunt u gebruik maken van een kerstversieringshaak. Voor ramen, spiegels en deuren kunt u het beste zuignaphaken gebruiken. Ook kunt u gebruik maken van tie wrap binders, s-haken, kerstboomhaken of dakgoothaken.

Kan ik mijn kerstster buiten zetten?

Veel kerststerren hebben een IP-classificatie van IP20. Dit houdt in dat deze niet buiten geplaatst kunnen worden. Indien u zeker wilt zijn of uw kerstster buiten geplaatst kan worden, kunt u ook de IP-classificatie controleren. Is de IP-waarde IP23 of lager, dan kan het product niet buiten neergezet worden zonder kapot te gaan.
 

Heeft u nog hulp nodig bij het uitzoeken van uw kerstster met verlichting of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.