123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Batterijvervanger

Batterijvervanger bestellen?

Op onze website vindt u diverse batterijvervangers, waarmee u uw kerstverlichting op batterij kunt aansluiten op een stopcontact. Hiermee kunnen AA-, AAA-, C- en D-batterijen vervangen worden. Het vervangen van batterijen door een batterij adapter is ideaal voor bijvoorbeeld kersthuisjes of andere kerstversieringen op batterij.


Bestel een batterijvervanger online

Wilt u uw kerstverlichting op batterij aan kunnen sluiten op een stopcontact? Gebruik dan een batterijvervanger. Deze adapters vervangen losse batterijen in apparaten en zorgen ervoor dat er een gesloten stroomcircuit gecreëerd wordt. In onze webshop bestelt u de producten voor de laagste prijs.

Wat is een batterijvervanger?

Een batterijvervanger is hét perfecte alternatief voor losse batterijen. De voedingsadapter bevat een kabel met een vervangende batterij. Dit werkt als volgt: stop allereerst zowel de vervangende batterij als de gele dummy batterijen in de kerst- of sfeerverlichting. Vervolgens kunt u de voedingsadapter gewoon in het stopcontact stoppen en werkt deze in principe als een 'normale' stekker. Op deze manier zorgt u ervoor dat het gebruik van echte batterijen niet meer nodig is. Wij verkopen batterij adapters die AA-batterijen, AAA-batterijen, C-batterijen en D-batterijen kunnen vervangen.

 

Let op: Bij elk product staat er aangegeven welke batterijen u hiermee kunt vervangen. Het soort én de hoeveelheid batterijen zijn weergegeven. Houd hier altijd rekening mee en gebruik alleen adapters in apparaten waar precies de juiste hoeveelheid batterijen in moeten, om problemen te voorkomen.

Voordelen van batterijvervangers

Batterijvervangers zijn perfect voor apparaten die zogezegd 'batterijen vreten'. Kerstlampjes zijn van die producten die over het algemeen veel batterijen verbruiken, dus in die gevallen is een batterij adapter een goede vervanging. Gebruik dit in bijvoorbeeld kersthuisjes of andere kerstdecoraties om te zorgen dat u niet steeds meer rekening hoeft te houden met het vervangen van de batterij. Doordat het aanloopsnoer van deze batterij adapters 3 meter lang is kunt u uw kerstversiering nog steeds flexibel op veel plekken in huis neerzetten.

 

Een batterijvervanger is ook een stuk praktischer, vooral als u deze combineert met een stekkerdoos. Stekkerdozen zijn namelijk vaak voorzien van een schakelaar waarmee u alle aangesloten producten in één keer aan of uit kunt zetten. Zo hoeft u in de avond niet alle verschillende kerstversieringen af te gaan maar kunt u dit in één klap doen. Een slimme schakelaar biedt u nóg meer gemak; deze kunt u namelijk bedienen met een app op uw telefoon of tablet. Zo hoeft u helemaal niet meer van de bank te komen om uw kerstlampjes aan of uit te zetten en kunt u timers instellen waarmee dit automatisch gebeurt. Een batterij adapter is nodig om de kerstversiering op batterijen aan te sluiten op een slimme schakelaar.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een batterijvervanger?

Een batterijvervanger is een alternatief voor losse batterijen. De voedingskabel van de batterijvervanger heeft een vervangende batterij. U sluit het aan door de vervangende batterij en het bijbehorende dummy batterij in de verlichting te stoppen en de voedingskabel in het stopcontact te steken. Zo heeft uw verlichting stroom en hoeft u geen batterijen meer te vervangen.

Kan ik mij batterijvervanger buiten gebruiken?

De meeste batterijvervangers hebben een beschermingsniveau van IP20. Producten met een IP-waarde van IP23 of lager zijn niet geschikt om buiten te zijn. Deze kunnen namelijk niet tegen water en laten gemakkelijk vuil binnen.
 

Komt u er niet helemaal uit en heeft u onze hulp nodig? Neem dan contact met ons op, dan kunnen wij u helpen.