123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Stekkerdozen binnen

Stekkerdozen kopen?

Breid het aantal beschikbare stopcontacten uit met een stekkerdoos. Zo kunt u meer lampen of andere apparaten aansluiten en opladen. Ons ruime en complete assortiment bestaat uit een aantal verschillende soorten, waaronder stekkerdozen met schakelaar, met een USB-aansluiting en slimme stekkerdozen. Hierdoor vindt u altijd wat u zoekt. Ook verlengsnoeren kunt u bij ons bestellen.


1 - 13 van 13

Bestel een stekkerdoos online

Eenvoudig het aantal stopcontacten dat er beschikbaar is uitbreiden? Gebruik een stekkerdoos. Breid uw stroomvoorzieningen zo uit met 3 tot 6 stopcontacten of voeg USB-aansluitingen toe. Zo kunt u altijd al uw apparaten aansluiten of opladen. De producten koopt u bij ons voor de laagste prijs en ontvangt u morgen al in huis.

Stekkerdozen: ons ruime assortiment

Bij ons koopt u stekkerdozen van Brennenstuhl, Idinio of Calex. Wij bieden u verschillende soorten stekkerdozen in een zwarte of witte kleur, die van elkaar verschillen op de volgende gebieden:

  • Aantal stopcontacten: Het aantal stopcontacten is per stekkerdoos verschillend. U vindt bij ons stekkerdozen met 3 tot 6 stopcontacten.
  • USB-uitgangen: Sommige stekkerdozen zijn voorzien van meerdere USB-poorten, zodat ook telefoons, notebooks en tablets gemakkelijk opgeladen kunnen worden.
  • Schakelaar: Wij verkopen diverse stekkerdozen die voorzien zijn van een schakelaar. Een schakelaar maakt het eenvoudiger om alle aangesloten apparaten of lampen in één keer aan of uit te zetten. Dit scheelt tijd en moeite.
  • Slimme functionaliteiten: Ook slimme stekkerdozen kunt u bij ons vinden. Dankzij dit product kunt u de aangesloten apparaten bedienen met een app op uw telefoon of tablet. Gebruik deze niet alleen om aangesloten lampjes aan en uit te zetten, maar ook om tijdschema's in te stellen waarmee u het gebruik kunt automatiseren. Ook het bedienen met een voice assistant (Google Assistant of Amazon Alexa) is meestal mogelijk.
  • Aanloopsnoer: De kabellengte van de aansluitkabel is verschillend. U heeft de keuze uit aanloopsnoeren van 1,4 meter, 1,8 meter en 3 meter. Door de lange aanloopsnoeren creëert u ook de mogelijkheid om apparaten of lampen aan te sluiten op plekken waar geen stopcontact in de buurt is.

Andere verlichting accessoires bestellen?

Ook andere producten voor het aansluiten van uw verlichting kunt u bij ons bestellen. Zo verkopen wij een groot aantal verlengsnoeren voor binnen én buiten, waarmee u lampen (of andere apparaten) ook op plekken waar geen stopcontact in de buurt is kunt aansluiten. Voor verlichting op batterij kunt u daarnaast altijd bijpassende batterijen vinden bij ons.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Kan ik deze stekkerdozen ook buiten gebruiken?

Dit raden wij ten zeerste af. De stekkerdozen op deze pagina zijn niet beveiligd tegen het indringen van vocht of stof en hebben daarom een grote kans om buiten te beschadigen. Heeft u een stekkerdoos boor buiten nodig? Bekijk dan ons assortiment buiten stekkerdozen.
 

Weet u niet precies welke stekkerdozen u het beste kunt bestellen en bent u benieuwd naar ons advies? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.