123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Kerstverlichting extra warm wit

Kerstverlichting extra warm wit kopen?

IBij 123led vindt u een ruim aanbod aan extra warm witte led kerstverlichting. Met deze kerstlampjes kunt u schakelen tussen extra warm wit en warm wit licht. De lampjes zijn binnen én buiten te gebruiken en zijn van de hoogste kwaliteit. Zoekt u kerstverlichting die juist schakelt met koud wit licht? Kies dan onze koud witte kerstverlichting. Bekijk hoeveel lampjes u nodig heeft aan de hand van ons handige schema.


1 - 16 van 16

Bestel extra warm witte kerstverlichting voor binnen of buiten online

Met het ruime assortiment van extra warm witte kerstverlichting op onze website kunt u bomen van verschillende lengtes verlichten. Alle kerstlampjes verspreiden licht met een warme ondertoon, zijn weerbestendig en zijn van de hoogste kwaliteit. Bestel de kerstverlichting bij ons vandaag en u ontvangt het morgen al in huis.

Kerstverlichting: extra warm witte kleurtemperatuur

Bij ons koopt u een ruim assortiment van kerstverlichting in een extra warm witte lichtkleur (ca. 2.200K). De lampjes verspreiden licht dat een gelige ondertoon heeft en dat te vergelijken is met de kleur van kaarslicht of de gloed van een ondergaande zon. Dit licht wordt over het algemeen als zeer sfeervol ervaren.

 

Al deze lampjes worden geleverd met een handige afstandsbediening waarmee u de verlichting kunt aanpassen. Hiermee kunt u ook overschakelen naar een warm witte lichtkleur (ca. 2.900K). Zo kunt u met deze kerstverlichting nóg meer kanten op en de verlichting helemaal aanpassen aan uw smaak en wensen. Ook kunt u kiezen uit negen verschillende lichtprogramma's om de lichteffecten te selecteren die u het meeste aanspreken.

Hoeveel kerstlampjes heb ik nodig?

In onze webshop vindt u verschillende snoeren met extra warm witte kerstverlichting. Deze snoeren verschillen van elkaar, onder andere op het gebied van de verlichte lengte, het aantal kerstlampjes en de wattage van de lampjes. Het snoer dat u het beste kunt uitkiezen is onder andere afhankelijk van de grootte van uw kerstboom.

 

Wij raden u aan om de volgende richtlijnen aan te houden:
 

Hoogte boom Aantal lampjes Verlichte lengte
50 cm 40 lampjes 3 meter
50 tot 100 cm 80 lampjes 6 meter
100 cm 120 lampjes 9 meter
100 tot 150 cm 180 lampjes 13 meter
150 cm 240 lampjes 18 meter
200 cm 320 lampjes 24 meter
250 cm 480 lampjes 36 meter
300 cm 720 lampjes 54 meter


Uiteraard zorgt het toevoegen van meer kerstlampjes ervoor dat uw boom royaler verlicht wordt. Vindt u dit mooier? Dan kunt u dus altijd snoeren toevoegen met meer lampjes dan de richtlijnen die wij hierboven opgesteld hebben. Op zoek naar meer informatie hierover? Bekijk onze blog over het aantal kerstlampjes dat u moet gebruiken en lees hoe u uw boom het beste kunt verlichten.

Is extra warm witte kerstverlichting weerbestendig?

De extra warm witte kerstverlichting van ons 123led-huismerk is zowel binnen als buiten te gebruiken en is dus per definitie weerbestendig. Dit kunt u ook zien aan de IP44-classificatie die aan de producten is meegegeven, wat aangeeft dat deze bestand zijn tegen blootstelling aan water. Bekijk de IP-classificatie altijd in de specificaties van het product om te checken of u een product ook buiten kunt gebruiken . Let wel op met adapters en andere stroomvoorzieningen; deze dienen wel zo goed mogelijk afgeschermd te worden.

Kerstverlichting in andere kleuren bestellen?

Vindt u dat extra warm witte kerstverlichting een iets té gele ondertoon heeft? Dan kunt u in onze webshop ook kerstverlichting kopen in andere lichtkleuren. Wij verkopen bijvoorbeeld gekleurde kerstverlichting, zodat u uw kerstboom kunt verlichten met rood, blauw of groen licht. Ook clusterverlichting kunt u bij ons bestellen. De lampjes op deze snoeren zijn meer geclusterd, wat betekent dat ze dichter op elkaar gemonteerd zijn. Hiermee verlicht u kerstbomen dus op een royalere manier.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke kleur kerstverlichting kan ik het beste kopen?

De gewenste lichtkleur is volledig afhankelijk van uw smaak. Extra warm witte kerstverlichting wordt geassocieerd met het verspreiden van een zeer gelige, sfeervolle gloed. Het doet eerder gezellig dan winters aan, en draagt bij aan een gevoel van knusheid. Als dit is wat u zoekt, dan is extra warm wit de juiste lichtkleur, maar als u wat kouder of meer winters licht wilt kunt u kiezen voor andere lichtkleuren.

Kan ik extra warm witte kerstverlichting buiten gebruiken?

Ja, de extra warm witte kerstverlichting dat u vindt in het assortiment van 123led.nl kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Dit kunt u nagaan door te kijken naar de IP-waarde. Wanneer dit IP44 of hoger betreft, is een lichtbron geschikt voor buitengebruik.
 

Komt u er niet helemaal uit of wilt u onze hulp bij het uitkiezen van de juiste extra warm witte kerstverlichting? Neem dan contact met ons op.