123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Kerstboomverlichting

Kerstboomverlichting kopen?

In ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan kerstboomverlichting voor bomen van verschillende lengtes. Kies voor extra warm wit, warm wit, koud wit of gekleurd licht en varieer tussen clusterverlichting, micro clusterverlichting en nog veel meer. De kerstboomverlichting hangt u op met behulp van de beste kerstverlichting accessoires.

1 - 0 van 0

Bestel kerstboomverlichting voor binnen op 123led.nl

Uw kerstboom kunt u altijd op de juiste manier verlichten met onze kerstboomverlichting. Wij bieden een zeer ruim en gevarieerd assortiment, zodat u bij ons altijd vindt wat u zoekt. Al deze lampjes zijn van de hoogste kwaliteit, worden razendsnel geleverd en bestelt u in onze webshop voor de beste prijs.

Welke soorten kerstboomverlichting kan ik kopen?

In ons ruime assortiment vindt u verschillende soorten verlichting voor uw kerstboom. Hieronder een overzicht van de producten die u bij ons kunt bestellen:

  • Traditionele kerstboomverlichting: Deze kerstverlichting kan gebruikt worden in kerstbomen van diverse groottes. Op deze snoeren zijn de lampjes redelijk ver uit elkaar geplaatst, waardoor u hiermee kerstbomen op een rustige en subtiele manier kunt verlichten. Er zit gemiddeld 7,5 cm tussen de leds.
  • Micro clusterverlichting: Op een micro clustersnoer zijn diverse (kleinere) led lampjes geplaatst. De led lampjes van micro clusterverlichting zijn al iets meer geclusterd dan die van de traditionele kerstboomverlichting. Zo zijn de leds hierbij slechts 2 cm van elkaar verwijderd en zorgt dit voor wat royalere verlichting van uw boom.
  • Clusterverlichting: Helemaal rijkelijk verlichten kunt u doen met clusterverlichting. Dit is namelijk kerstverlichting waarop een hoop kleine lampjes dicht op elkaar geclusterd zijn. Per meter zitten hier gemiddeld 140 led lampjes op (ter vergelijking: bij micro cluster is dit 50 lampjes en bij traditionele lichtsnoeren 10 lampjes).
  • Lichtmantel: Uw kerstboom eenvoudig verlichten kunt u doen met een lichtmantel. Deze bestaat uit verschillende lichtstrengen en drapeert u eenvoudig over de boom heen, zodat deze razendsnel verlicht wordt.
  • Kerstboomversiering op batterij: Met verlichte kerstballen, verlichte pieken of led knijpkaarsjes kunt u uw kerstboom decoreren. Deze decoraties werken op batterijen, zodat u geen last heeft van extra snoeren en draden in de boom.

Kerstboomverlichting: extra warm wit, warm wit of koud wit?

U kunt kerstboomverlichting bestellen in verschillende lichtkleuren. Varieer tussen extra warm witte, warm witte en koud witte verlichting. De keuze hiertussen is afhankelijk van uw eigen voorkeuren. Er zijn verder ook kerstlampjes die twee verschillende lichtkleuren verspreiden.

 

Houd rekening met het feit dat warm witte verlichting een gele ondertoon heeft, terwijl koud witte verlichting een meer blauwe gloed heeft. Zo doet warm wit licht denken aan kaarslicht of een ondergaande zon en koud wit licht aan maan- of daglicht. Wij verkopen daarnaast ook gekleurde kerstverlichting in bijvoorbeeld rood, blauw of multicolor.

Bediening van de kerstboomverlichting

De kerstlampjes die u in onze webshop kunt kopen zijn op verschillende manieren te bedienen. Zo kunt u uiteraard gewoon kerstlampjes kopen die met een knop op de adapter of het snoer te besturen zijn, maar zijn er ook 'specialere' manieren om het licht te bedienen. Wij verkopen bijvoorbeeld kerstverlichting die werkt met een app, met een afstandsbediening of met een sensor. Ook is er handige kerstverlichting met timer, die zo altijd automatisch uitschakelt na een bepaalde tijd. Zo kiest u in onze webshop altijd voor de bediening die het beste aan uw wensen voldoet.

Hoeveel kerstlampjes heb ik nodig?

Het aantal kerstlampjes dat u nodig heeft is zowel afhankelijk van de grootte van uw boom als van het soort kerstverlichting dat u aanschaft. Ook de mate waarop u uw boom wilt verlichten (subtiel of rijkelijk) is hierbij belangrijk. Hieronder bieden wij een overzicht van de gemiddelde aantallen die u kunt aanhouden:
 

Hoogte boom Traditionele kerstverlichting Clusterverlichting Micro clusterverlichting
50 cm 40 lampjes 384 lampjes n.v.t.
50 tot 100 cm 80 lampjes 384 of 576 lampjes n.v.t.
100 cm 120 lampjes 576 lampjes n.v.t.
100 tot 150 cm 180 lampjes 576 of 1152 lampjes 400 lampjes
150 cm 240 lampjes 1152 lampjes 560 lampjes
200 cm 320 lampjes 1152 of 1512 lampjes 560 of 800 lampjes
250 cm 480 lampjes 1512 lampjes 800 of 1000 lampjes
300 cm 720 lampjes 2016 lampjes 1000 of 1200 lampjes

Op zoek naar andere kerstdecoraties met verlichting?

Vermoedelijk wilt u uw huis in de decemberperiode versieren met meer dan alleen een kerstboom. Ook voor andere kerstdecoraties met verlichting bent u bij ons aan het juiste adres. Zo verkopen wij onder andere kersthuisjes waarmee u een eigen kerstdorp kunt bouwen of raamdecoratie voor het versieren van uw ramen. In ons gevarieerde assortiment vindt u alles wat u zoekt.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe hang ik lichtjes in de kerstboom?

Het beste is om bovenaan de boom te beginnen en de lampjes verticaal tussen de takken te hangen. Door aan het uiteinde van de boom de lichtstreng een paar centimeter opzij te verplaatsen maakt u een zig-zag patroon. U kunt het patroon herhalen totdat de boom naar wens is verlicht.

Hoeveel lichtjes moeten er in de kerstboom?

Hoeveel lichtjes een kerstboom nodig heeft is afhankelijk van zowel de kerstboom als de verlichting. Wanneer u traditionele kerstverlichting gebruikt heeft u een andere hoeveelheid lichtjes nodig dan wanneer u bijvoorbeeld clusterverlichting gebruikt. Bekijk onze blog over kerstboomverlichting om meer te weten.


Heeft u vragen over onze kerstboomverlichting of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.