123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Kerstverlichting warm wit

Kerstverlichting warm wit kopen?

Bekijk op deze pagina ons ruime assortiment van led kerstverlichting in een warm witte kleurtemperatuur. Bij ons vindt u daarnaast ook kerstlampjes waarmee u kunt schakelen tussen extra warm wit en warm wit licht. Versier uw kerstboom, ramen en deuren zowel binnen als buiten, met deze led verlichting. Ook koud witte kerstverlichting bestelt u bij ons. Bekijk ons handige schema om te zien hoeveel kerstlampjes u nodig heeft.


Bestel warm witte kerstverlichting online

Kerstverlichting warm wit

Het ultieme kerstgevoel haalt u in huis met onze traditionele warm witte led kerstverlichting. Wij bieden een ruim assortiment warm witte kerstverlichting, met producten die zowel binnen als buiten te gebruiken zijn.

Kerstlampjes in een warm witte kleurtemperatuur?

Deze kerstlampjes stralen licht uit met een warm witte kleurtemperatuur (ca. 2.900K). Dit licht heeft een warme ondertoon en is te vergelijken met het licht van een traditionele gloeilamp. De lichtkleur is minder warm dan die van extra warm witte kerstlampjes (ca. 2.200K) maar biedt toch zeer sfeervolle lichteffecten in en rondom de kerstboom. 

Sommige kerstlampjes worden geleverd met een handige afstandsbediening, waarmee u uit diverse lichtprogramma's kunt kiezen om de verlichting eenvoudig aan uw smaak aan te passen. Ook kunt u soms schakelen tussen extra warm wit of warm wit licht. Zo passen de kerstlampjes altijd bij u en uw wensen. 

Hoeveel warm witte kerstlampjes heeft u nodig?

Het aantal lampjes in uw boom kan bepalend zijn voor de sfeer en uitstraling. Voor een mooi verlichte kerstboom adviseren wij u om minimaal het onderstaande aantal led kerstlampjes aan te houden. Wilt u van uw kerstboom het stralende middelpunt maken? Dan kunt u natuurlijk altijd nóg meer kerstverlichting gebruiken. Bekijk onze blog over het geschikte aantal kerstlampjes voor meer informatie hierover.

 
Hoogte kerstboom:  Aantal led kerstlampjes:
50 cm 40 lampjes
50 tot 100 cm 80 lampjes
100 cm 120 lampjes
100 tot 150 cm 180 lampjes
150 cm 240 lampjes
200 cm 320 lampjes
250 cm 480 lampjes
300 cm 720 lampjes

 

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen warm wit en extra warm witte kerstverlichting?

Er is een aanzienlijke verschil in kleurtemperatuur tussen warm witte en extra warm witte kerstverlichting. Warm witte kerstverlichting heeft een kleurtemperatuur rond de 2700-3200K, extra warm witte kerstverlichting heeft een kleurtemperatuur rond de 2200-2700K. Een warm witte lichtkleur vormt hiermee een brug tussen extra warm wit en een neutrale, witte lichtkleur.

Kan ik warm witte kerstverlichting buiten gebruiken?

Ja de warm witte kerstverlichting in ons assortiment kunt u ook buiten gebruiken. Geschiktheid voor buitengebruik wordt aangegeven in een IP-waarde. Wanneer deze IP-waarde IP44 of hoger betreft, is een lichtbron geschikt om buiten gebruikt te worden, want dan is deze in voldoende mate beschermd tegen vocht en neerslag.
 

Heeft u vragen over onze kerstverlichting of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.