123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Guirlandes

Guirlandes kopen?

Bestel voordelig een guirlande met verlichting voor de kerstdagen. Deze klassieke kerstslinger is groen van kleur en is een ideale, flexibele manier van versieren en verlichten van randen en omlijstingen of bijvoorbeeld uw meubilair. In ons assortiment vindt u de guirlandes van Black Box Trees en de slimme guirlande van Twinkly, die op afstand te bedienen is.


1 - 11 van 11

Bestel guirlandes online

Een guirlande is een decoratieve slinger gemaakt van natuurlijk of synthetisch materiaal. In het geval van een kerst guirlande gaat het in de meeste gevallen om dennennaalden of een kunstmatige variant daarvan, waarbij de naalden worden nagebootst zodat u geen last heeft van uitvallende naalden, plakkerig hars of eventuele insecten die tussen het groen zitten.

 

In ons assortiment vindt u verschillende guirlandes met verlichting, van Black Box Trees en van Twinkly. Al deze kerstslingers zijn groen en voorzien van energiezuinige led lampjes. Guirlandes kunnen daarnaast bestrooid zijn met nepsneeuw, zodat ze voor een winterse sfeer zorgen. Ook zijn sommige guirlandes van Black Box Trees voorzien van extra versieringen, zoals dennenappels en bessen.

Guirlandes gebruiken en bevestigen

Een guirlande is een zeer veelzijdig soort kerstversiering. Door de lange vorm worden dit soort kerstslingers vooral ingezet voor het versieren van randen van meubels of van bouw in de woning dat omlijst kan worden. Denk hierbij aan een raamkozijn of bijvoorbeeld de vensterbank, of om de randen van een spiegel of schilderij.

 

Een guirlande kunt u op verschillende manieren gebruiken. U kunt een kerstslinger uiteraard gewoon ergens neerleggen, maar dat kan lastig zijn als u iets wilt omlijsten. Dan is het handiger om gebruik te maken van zuignappen met clip of zuignappen met haakje. Zo kunt u een guirlande ook eenvoudig op een verticaal oppervlak of een uitstekende rand bevestigen.

Guirlandes met verschillende lichtkleuren

De guirlandes in ons assortiment zijn allemaal voorzien van energiezuinige led verlichting. Deze verlichting verspreidt een bepaalde lichtkleur. De kerstslingers met verlichting van Black Box Trees verspreiden allemaal warm wit licht. Dit licht met een kleurtemperatuur van 2700K is de klassieke, warme en gezellige lichtkleur die echt voor dat knusse gevoel zorgt wat veel mensen met de kerst associëren.

 

Ook is er de Twinkly guirlande welke twee soorten licht kan produceren: witlicht (in verschillende tinten, van koud tot warm wit) en licht in RGB-kleuren. Het licht in RGB-kleuren is een licht dat eigenlijk wordt samengesteld uit drie verschillende kleuren, waarmee vrijwel elk denkbare kleur gekozen kan worden voor de verlichting. Hiermee kan een feestelijke soort verlichting gekozen, of verlichting voor een bepaalde thema. Denk aan een fris, ijs-thema met blauwtinten of een thema in kerstgroen- of rood.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat voor licht verspreiden guirlandes?

De Black Box Trees kerstslingers in ons 123led.nl assortiment verspreiden warm wit licht, wat voor een gezellige en klassieke sfeer zorgt. De Twinkly guirlande kan naast licht in verschillende wittinten, van koud tot warm, ook RGB-kleuren produceren zodat u zelf een lichtkleur naar keuze kunt selecteren.

Kan ik een guirlande ook buiten gebruiken?

Een guirlande met verlichting is niet volledig waterdicht of -afstotend. Als u een kerstslinger buiten wilt gebruiken raden wij het aan om dit op een goed beschutte plek te doen waar weinig tot geen sprake is van water of vochtopbouw.
 

Wilt u meer weten over ons assortiment kerst guirlandes? Of heeft u wellicht vragen over de rest van ons kerst assortiment? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.