123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Kerstdecoratie met verlichting

Kerstdecoratie met verlichting voor binnen kopen?

Op onze website vindt u een ruim en gevarieerd assortiment van kerstdecoratie met verlichting voor uw huis of bedrijfspand. Alle producten zijn van de hoogste kwaliteit en bestelt u bij ons voor de beste prijs. Ook kerstversiering op batterij vindt u bij ons.

1 - 0 van 0

Bestel kerstdecoratie met verlichting online

Bent u op zoek naar kerstdecoratie met verlichting voor binnenshuis? Bekijk dan ons ruime assortiment. Wij verkopen verschillende producten voor het decoreren van uw raam, tafel, dressoir, bureau of andere plekken in huis of op kantoor, allemaal van de beste kwaliteit. Op deze pagina koopt u ze voor de laagste prijs en ontvangt u ze morgen al in huis.

Kerstdecoratie met verlichting: ruim assortiment

Ons grote assortiment bestaat uit verschillende soorten kerstdecoratie met verlichting. Maar wat kunt u bij ons nu precies vinden? Hierbij een overzicht:

  • IJspegelverlichting: Deze led kerstverlichting is voorzien van verschillende snoeren die als ijspegels naar beneden vallen of van led lampjes in de vorm van ijspegels. Dit soort verlichting is geschikt voor aan een wand of aan een dakrand. De lampjes zijn beschikbaar in extra warm wit licht, warm wit licht, koud wit licht en gekleurd licht. Vaak is de ijspegelverlichting weerbestendig en dus ook buiten te gebruiken, maar check voor de zekerheid altijd de specificaties.
  • Lichtgordijn: Ook lichtgordijnen bestaan uit verschillende verticale snoeren, maar deze hebben in tegenstelling tot die van de ijspegelverlichting allemaal één lengte. De snoeren bestaan uit lampjes die een extra warm witte, warm witte of koud witte lichtkleur verspreiden of gekleurde verlichting uitstralen en zijn zowel binnen als buiten te gebruiken.
  • Lichtslangen: Gebruik ons ruime aanbod aan lichtslangen met verschillende kleurtemperaturen en lichtkleuren om uw woning op een flexibele en creatieve manier te verlichten. De lichtslangen zijn namelijk makkelijk buigzaam en overal te plaatsen. Sommige lichtslangen zijn ook eenvoudig op maat te maken.
  • Kerstversiering op batterij: Geen stopcontact in de buurt of wilt u liever niet werken met verlengsnoeren of stekkerdozen? Gebruik dan kerstversiering op batterij. Slechts een bijpassende batterij is noodzakelijk om deze kerstlantaarns, kerststerren, led kaarsen en andere decoraties te laten werken.
  • Raamdecoratie kerst: Deze verlichte decoratie plakt u op het raam; doordat het licht vervolgens weerkaatst wordt ontstaat er een uniek lichteffect. Wij verkopen een groot aantal verschillende figuren, met afwisselend 20 tot 50 lampjes.
  • Kersthuisjes: In ons assortiment vindt u kersthuisjes om uw eigen kerstdorp mee te bouwen. Allerlei soorten, gemaakt van verschillende materialen en met diverse thema's; zo bestelt u altijd het kersthuisje dat aan uw smaak voldoet.
  • Kerststerren met verlichting: In onze webshop koopt u een kerstster op voet en hangende lichtsterren. Bekijk ons assortiment en kies aan de hand van uw eigen voorkeuren voor een kerstster op batterij, kerstster met stekker of een papieren kerstster.
  • Lichtsnoeren: Diverse lichtsnoeren met verschillende soorten led lampjes zijn op deze pagina beschikbaar. De snoeren verschillen onder andere van elkaar qua lengte, lichtkleur en vorm van de lampjes.
  • Tafellamp kerst: Metalen of katoenen tafellampen in de vorm van een kerstster of kerstboom passen perfect in de kerstperiode. De E14 led lampen die hiervoor nodig zijn kunt u mee bestellen.
  • Kerst hanglampen: Wij verkopen niet alleen staande kerststerren voor op tafel of op een dressoir, maar ook hanglampen in de vorm van een kerstster. Dankzij hun metalen frame zijn deze zeer stevig en goed bestand tegen een stootje.

Al onze kerstdecoratie met verlichting is van de beste kwaliteit en verkopen wij in verschillende uitvoeringen, zodat u altijd een ruime keuze heeft.

Decoreer ook uw tuin met kerstdecoratie met verlichting

Bij ons bestelt u niet alleen kerstdecoratie met verlichting voor binnen, maar vindt u ook producten voor buiten. Deze kerstdecoratie met verlichting voor buiten is weerbestendig en dus geschikt om aan de buitenzijde van uw tuin of bedrijfspand te gebruiken. Bestel bij ons bijvoorbeeld verlichte kerstfiguren waarmee direct de kerstsfeer gecreëerd wordt.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Kan ik kerstdecoratie met verlichting voor binnen ook buiten plaatsen?

Of uw kerstdecoratie met verlichting wat normaliter binnen geplaatst wordt ook buiten geplaatst kan worden, verschilt per product. U kunt dit controleren door de IP-waarde van uw product te achterhalen. Als uw verlichting een IP-niveau heeft van IP44 of hoger, dan is het product ook geschikt om buiten te plaatsen.

Wat is ijspegelverlichting?

Er zijn twee varianten van ijspegelverlichting. De eerste vorm is een lange horizontale snoer met hieraan kortere verticale snoeren van verschillende lengtes bevestigd. De verticale snoeren hebben veel lichtjes hieraan vastzitten. Bij de tweede vorm zitten de lampjes in behuizingen die de vorm hebben van ijspegels. De lengtes van de ijspegelbehuizingen zijn ook verschillend in lengte.

Wat is een lichtgordijn?

Een lichtgordijn heeft meerdere verticale snoeren die vast zitten aan een lang horizontaal snoer. De snoeren vallen naar beneden als een gordijn. Verwar een lichtgordijn niet met ijspegelverlichting, de verticale snoeren van ijspegelverlichting verschillen namelijk in lengte. Die van een lichtgordijn niet.
 

Heeft u vragen over onze kerstdecoratie met verlichting voor binnen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.