123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

IJspegelverlichting

IJspegelverlichting bestellen?

Op deze pagina vindt u een ruim aanbod aan led ijspegelverlichting voor binnen en buiten. De led lampjes, die extra warm wit, warm wit, koud wit of gekleurd licht verspreiden, zijn zo gemonteerd dat ze een uniek ijspegel-effect creëren. Op zoek naar kerstboomverlichting voor binnen? Ook dat koopt u bij ons.

1 - 0 van 0

Bestel ijspegelverlichting voor binnen en buiten online

IJspegelverlichting

In onze webshop bestelt u altijd de ijspegelverlichting die aan uw wensen voldoet. De lampjes verschillen van elkaar op het gebied van lichtkleur, soort en aantal lampjes en manier van bedienen. Alle ijspegel kerstverlichting is van de hoogste kwaliteit en wordt razendsnel geleverd.

Wat is ijspegelverlichting?

Wij verkopen led ijspegelverlichting in twee verschillende varianten. De ene variant bestaat uit een lang horizontaal snoer (van 3 tot 15 meter) waaraan kortere verticale snoeren bevestigd zijn. Omdat deze kortere snoeren allemaal een andere lengte hebben vallen ze naar beneden als verlichte ijspegels. Op deze manier wordt er een bijzonder lichteffect gecreëerd.

 

De andere variant bestaat uit een snoer met led lampjes die echt de vorm van een ijspegel hebben. De ijspegellampjes hebben andere groottes en bootsen op een geloofwaardige manier het uiterlijk en het voorkomen van deze stukjes bevroren ijs of sneeuw na. Beide varianten zijn geschikt voor aan wanden, muren of aan de dakrand.

IJspegelverlichting: diverse lichtkleuren

Led ijspegelverlichting is beschikbaar in diverse varianten. Zo vindt u bij ons altijd wat u zoekt. Koop de lampjes in een extra warm witte, warm witte of koud witte kleurtemperatuur óf in een variant waarbij u kunt schakelen tussen verschillende lichtkleuren. Hierbij geldt: hoe warmer de verlichting, hoe geler de ondertoon. Anders gezegd kunt u warmere verlichting vergelijken met het licht dat een opkomende zon produceert of met kaarslicht. Kouder licht heeft een blauwe ondertoon en doet meer denken aan maanlicht of helder daglicht.

 

Daarnaast verkopen wij ook gekleurde ijspegelverlichting, waarmee RGB-kleuren (rood, groen en blauw) verspreid worden. Zo koopt u bij ons onder andere Twinkly ijspegelverlichting. Dit is slimme kerstverlichting waarmee u met een app op uw telefoon of tablet de lichtkleur kunt aanpassen, de verlichting aan of uit kunt zetten, lichtpatronen en -animaties kunt maken en nog veel meer. Zo heeft het licht altijd de kleur die u het prettigst vindt. U kunt de verlichting ook met uw stem aanpassen, door een voice assistant te gebruiken.

Is led ijspegelverlichting waterdicht?

Al onze ijspegelverlichting is zowel geschikt voor binnengebruik als voor buitengebruik en heeft een beschermingsniveau van minstens IP44 . Hierdoor kunt u de lampjes gewoon in de tuin of aan de buitenzijde van uw bedrijfspand bevestigen. Twijfelt u? Check dan altijd de specificaties van het product, want daar kunt u de IP-waarde terugvinden.

IJspegelverlichting ophangen

IJspegelverlichting is te bevestigen aan de wand, aan de dakgoot en aan andere oppervlakken. Hiervoor kunt u onder andere kerstversiering haken gebruiken, waarmee u de verlichting eenvoudig ophangt aan de oppervlakken. Zorg er ook altijd voor dat u voldoende stroomvoorzieningen beschikbaar heeft, bijvoorbeeld door te werken met weerbestendige verlengsnoeren of door gebruik te maken van stekkerdozen.

 

Let wel op dat adapters, stopcontacten en stekkerdozen wel zo goed mogelijk afgeschermd dienen te worden. Wanneer deze in een plas water of onder een flinke laag sneeuw komen te liggen kunnen er problemen ontstaan; elektriciteit en water gaan namelijk niet zo goed samen.

Is ijspegelverlichting duurzaam?

De ijspegelverlichting die u in onze webshop kunt bestellen is gemaakt met led verlichting. Led lampen verbruiken minder energie dan bijvoorbeeld halogeen- of gloeilampen en zijn daardoor extra zuinig in gebruik. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over een hoge energierekening tijdens de feestdagen én draagt een steentje bij aan het verhogen van de duurzaamheid. Wilt u meer weten over het gebruik van led lampen? Wij hebben alle voordelen van led verlichting voor u op een rijtje gezet.

Andere decoratieve kerstverlichting bestellen?

Wij bieden u een ruime keuze aan decoratieve kerstverlichting zodat u uw huis, tuin of bedrijfspand kunt omtoveren tot een echt winter wonderland. Bent u op zoek naar kerstversiering met een winterse touch? Bekijk dan bijvoorbeeld onze vlaggenmast verlichting waarmee u kunt zorgen dat u met uw vlaggenmast het uiterlijk van een kerstboom nabootst, enkel door er verlichting aan toe te voegen. Kerstversiering op batterij is perfect voor als u flexibel wilt zijn en overal kerstlampjes wilt kunnen neerzetten; hiermee bent u namelijk niet afhankelijk van stopcontacten. Naast deze lampen vindt u nog veel meer andere decoratieve kerstverlichting in onze webshop.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke ijspegelverlichting varianten zijn er?

Er zijn twee varianten van ijspegelverlichting. De eerste variant bestaat uit lampjes die in een behuizing zitten in de vorm van ijspegels en verschillend zijn in lengte. De tweede variant bestaat uit een horizontale snoer waar meerdere kortere verticale snoeren van verschillende lengtes aan vast zitten. Deze verticale snoeren hebben elk meerdere lichtjes.

Kan ik ijspegelverlichting buiten ophangen?

De meeste ijspegelverlichting kan buiten worden opgehangen. Om zeker te weten of uw verlichting buiten kan hangen, kunt u de IP-classificatie van uw product achterhalen. Als de IP-waarde IP44 of hoger is, kan deze buiten opgehangen worden.

Hoe hang ik ijspegelverlichting op?

De makkelijkste manier om ijspegelverlichting op te hangen is door gebruik te maken van kerstversieringshaken. Deze haken zijn te verkrijgen voor dakgoten, ramen, spiegels, schuttingen, struiken en meer.
 

Heeft u vragen over onze led ijspegelverlichting of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.