123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Kerstversiering haken

Kerstversiering haken kopen?

Met kerstversiering haken kunt u al uw kerstverlichting eenvoudig ophangen aan ramen, spiegels, schuttingen, dakgoten, palen of struiken. Ook verkopen wij haakjes voor het ophangen van kerstdecoraties in de kerstboom. Bekijk ons ruime assortiment van verlichte kerstboomversieringen om te zien wat u allemaal in de boom kunt ophangen met de haakjes.


Bestel kerstversiering haken online

Met kerstverlichting haken kunt u uw kerstverlichting overal ophangen en uw huis versieren tijdens de feestdagen. Wij bieden een ruim assortiment van verschillende haken die allemaal gebruikt kunnen worden voor andere toepassingen. Bij ons bestelt u de producten voor de beste prijs.

Kerstversiering haken: zo gebruikt u ze

In ons assortiment vindt u de volgende kerstversiering haken:

  • Zuignaphaken: Deze zuignaphaken zijn eenvoudig te bevestigen aan een raam of spiegel. Zorg er wel voor dat u eerst het oppervlak goed schoon en droog maakt en dat u na het bevestigen van de zuignappen even wacht met het ophangen van de kerstversieringen. Door de spiegel of het raam en de zuignap goed aan elkaar te laten hechten weet u namelijk zeker dat er een betrouwbare constructie gevormd wordt. Zo kunt u bijvoorbeeld uw raamdecoratie ophangen. Het haakje is gemaakt van stevig metaal.
  • Tie wrap binders: Met de tie wrap binders kunt u uw kerstverlichting buiten ophangen en vastbinden aan dakgoten, struiken of palen. Doordat de tie wrap binders eenvoudig weer los te maken zijn kunt u ze iedere kerst weer hergebruiken. En door de transparante kleur vallen ze nauwelijks op, zodat ze geen afbreuk doen aan de leuke uitstraling die er met uw kerstverlichting gecreëerd wordt.
  • S-haken: Deze haken bestaan uit twee onderdelen. Het ene onderdeel kunt u aan het oppervlak bevestigen waaraan de kerstverlichting opgehangen moet worden, zoals de dakgoot of de schutting. Vervolgens kunt u de kerstdecoratie aan het andere onderdeel ophangen. Ook deze haken zijn weer transparant, zodat ze niet afleiden van uw kerstlampjes.
  • Kerstboomhaakjes: Deze haakjes zijn speciaal ontworpen voor het ophangen van kerstlampjes of andere kerstdecoraties aan de takken van uw kerstboom. Hiermee blijven alle producten stevig zitten, ook in buiten kerstbomen die aan veel wind onderhevig zijn. Doordat deze haakjes juist weer groen van kleur zijn vallen ze subtiel weg in de boom.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Welke kerstversiering haken heb ik nodig?

Welke haakjes u nodig heeft is vooral afhankelijk van de plek waar u uw kerstdecoraties wilt gaan ophangen. Zo kunnen de zuignappen op ramen gebruikt worden, maar kunt u de S-haken weer beter voor schuttingen gebruiken. Houd hier rekening mee bij het uitkiezen van de juiste producten. Alle kerstversiering haken zijn zowel binnen als buiten te gebruiken en zijn gemaakt van stevige materialen, waardoor hiermee betrouwbare constructies gevormd worden.
 

Weet u niet precies welke kerstversiering haken u moet bestellen? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van advies kunnen voorzien.