123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Kerstkransen

Kerstkransen kopen?

Bestel voor een voordelige prijs een kerstkrans met verlichting voor het versieren van uw woning. Deze klassieke combinatie van versiering en verlichting is ideaal voor het verlichten van bijvoorbeeld de voordeur om zo uw bezoek direct met een gezellige kerstsfeer te verwelkomen. Op deze pagina vindt u de kerstkransen van ons 123led-huismerk, Black Box Trees en Twinkly.


Bestel kerstkrans met verlichting online

Bent u op zoek naar versiering en verlichting voor uw deur, entree of op bijvoorbeeld boven de schouw? Dan is een kerstkrans een ideale vorm van kerstversiering. In ons assortiment vindt kerstkransen met verlichting van Twinkly, Black Box Trees en ons 123led-huismerk. Al deze kerstkransen zijn voorzien van geïntegreerde led verlichting en sommige daarnaast ook van extra versiering, zoals nepsneeuw of dennenappels.
 

De kerstkransen van Black Box Trees zijn er in een groot aantal verschillende uitvoeringen die er allemaal anders uitzien. Zo zijn er varianten met grove of dunne (dennen)naalden, met of zonder nepsneeuw, en met of zonder kunstmatige versiering als dennenappels en bessen. De 123led-huismerk kransen hebben een abstract uiterlijk en zijn gemaakt van vlechtwerk. De kerstkrans van Twinkly kan op afstand worden bediend met de Twinkly-app (voor iOS of Android). Met de app kunt u de kerstkrans in- en uitschakelen, kunt u lichtkleuren en -patronen uitkiezen en deze levensecht laten weergeven op de verlichting.

Kerstkrans aan de voordeur

Een kerstkrans met verlichting kan op verschillende plekken in en rondom het huis geplaatst worden, maar vindt bij de meeste mensen thuis een plekje aan de voordeur. Zo is het voor bezoekers en passanten direct duidelijk dat uw woning is voorzien van kerstversiering en is er bij de voordeur al sprake van een gezellige sfeer.

 

Let op dat een kerstkrans met verlichting niet volledig waterdicht is. Als de kerstkrans blootgesteld wordt aan regen en wind (of vochtopbouw) kan het zijn dat de verlichting defect raakt. Het is wel mogelijk om de kerstkrans buiten te gebruiken, maar dan is het wel handig als de kerstkrans aan uw voordeur bijvoorbeeld onder een afdakje hangt. Heeft u een voordeur dat op een portiek of hal uitkomt? Dan kan het uiteraard helemaal geen kwaad om uw kerstkrans ‘buiten’ aan de voordeur te hangen.

 

Een eenvoudige manier om een kerstkrans aan de voordeur te bevestigen (al helemaal als dat bij een portiek of hal is) is om gebruik te maken van een zuignap met clip of haak. Het kan zijn dat als u een kerstkrans met een grote diameter wilt plaatsen u meerdere zuignapjes nodig heeft.

 

Overigens kan een kerstkrans met verlichting ook prima op andere plekken in het huis geplaatst worden. Denk bijvoorbeeld op of boven een schouw, op de vensterbank of bovenop een dressoir.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe gebruik ik de kerstkrans?

De kerstkransen kunnen eenvoudig worden gemonteerd of aangebracht, bijvoorbeeld met behulp van klemmen of zuignappen. De Black Box Trees en huismerk kerstkransen kunt u handmatig bedienen. Voor het bedienen van de Twinkly kerstkrans kunt u gebruikmaken van de Twinkly-app. Deze kunt u downloaden op uw smartphone of tablet.

Kan ik de kerstkrans ook buiten gebruiken?

Wanneer u de kerstkrans buiten wilt gebruiken raden wij dit aan op een beschutte plek te doen, waar weinig tot geen sprake is van water of vochtopbouw. Dit heeft te maken met het feit dat de kerstkransen IP20-gecertificeerd en niet volledig waterdicht zijn. Woont u in een appartementencomplex? Dan is het uiteraard altijd mogelijk de kerstkrans buiten op de voordeur te gebruiken.
 

Heeft u na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over ons assortiment kerstkransen, of wilt u meer weten over de rest van ons kerst assortiment? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.