123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Solar Tuinverlichting

Solar tuinverlichting kopen?

Bij ons vindt u een ruim aanbod solar tuinverlichting van de beste kwaliteit. Wij verkopen solar wandlampen, solar sokkellampen, solar tuinlantaarns en solar tafellampen voor buiten van merken zoals Philips, Luxform, Konstsmide en het 123led.nl huismerk. Hiermee bevordert u de sfeer in uw tuin op een energiebesparende en milieuvriendelijke wijze.

Tuinverlichting op zonne-energie bestellen?

Bij 123led.nl vindt u een groot aanbod tuinlampen op zonne-energie voor de beste prijs. Zo weet u zeker dat u altijd bij 123led.nl terecht kunt voor al uw wensen op het gebied van buitenverlichting op zonne-energie. Samen zorgen wij voor een tuin die verlicht wordt met behulp van groene energie.

Wat zijn de voordelen van solar tuinverlichting?

De twee grote voordelen van solar tuinlampen komt uit de duurzaamheid van zonne-energie: solar tuinverlichting is energiezuinig én milieuvriendelijk. De zon is een onuitputtelijke bron van groene energie, en met buitenlampen met zonnepanelen maakt u van onze grootste energiebron handig gebruik. Dat scheelt voor u kosten, en vermindert u daarnaast ook nog eens uw impact op het milieu, wat ons allemaal ten goede komt.
 

Buitenlampen op zonne-energie hebben zonnepanelen die overdag hun werk doen. Ze laden op zolang er daglicht is, zodat de batterij van de lamp 's nachts genoeg stroom heeft om uw tuin van licht te voorzien. Is het bewolkt? Geen zorgen, ook indirect zonlicht laadt op, tenzij het echt een hele grauwe en donkere dag is. Sommige lampen kunnen zo goed opgeladen worden dat ze meerdere nachten aan kunnen staan voordat ze weer zonlicht nodig hebben.

 

Zitten er dan geen nadelen aan? Zoals eerder genoemd, kan het zijn dat de lamp niet voldoende oplaadt als het echt een hele donkere dag is. Dan is de kans aanwezig dat de lamp het niet de hele avond volhoudt. Dat is geen probleem op de meeste dagen, en vooral niet op de dagen dat u buiten zit. Daarnaast gaat het in feite om een batterij die door de zon wordt opgeladen, wat betekent dat de prestatie van de lamp afhankelijk is van de conditie van de batterij. Verslijt de batterij? Dan kan het zijn dat de lamp minder goed presteert.

Welke soorten solar tuinverlichting kan ik kopen?

Bij 123led.nl vindt u een groot assortiment solar tuinlampen. Dit assortiment is niet alleen divers in merk en soort, maar ook in de stijl van onder andere het armatuur, de kleurtemperatuur en lichtopbrengst van de lamp, en andere factoren. Zo kunt u bijvoorbeeld ook solar tuinverlichting met sensor kopen, waarbij de lampen of een bewegingssensor hebben, of een lichtsensor.


Bij ons vindt u de volgende soorten solar tuinverlichting:
  • Solar wandlampen: met solar wandlampen verlicht u uw tuin op een manier die niet alleen milieuvriendelijk is maar ook nog eens ruimte-efficiënt. U monteert uw solar wandlampen namelijk met gemak op de buitenwanden van uw woning, schuur of garage.
  • Solar sokkellamp: buitenlampen op zonne-energie die op sokkels staan. Deze kunt u waar u maar wilt in de aarde prikken, of dat nu tussen de aanplanting of in uw gazon is.
  • Solar tuinlantaarn: lampen op hoge lantaarns voor verlichting van uw oprit of tuinpad. Vooral aan uw oprit is het handig om niet van verlichting met kabels afhankelijk te zijn.
  • Solar tafellamp buiten: lampen die werken op zonne-energie en te plaatsen zijn op uw tuinmeubelen. Zo heeft u niet alleen energiezuinige verlichting, maar ook geen stekkers die u hoeft weg te werken.

Hoe kies ik de juiste solar tuinverlichting?

Zoals bij elk type verlichting is het ook bij tuinverlichting op zonne-energie handig om te kijken naar het vermogen van de lamp, alsmede de kleurtemperatuur en lichtopbrengst van de lamp. Zo weet u zeker dat u niet alleen een solar tuinlamp koopt die werkt zoals u wilt, maar ook het juiste soort licht verspreidt. Bij buitenverlichting is het daarnaast van belang om te kijken naar het beschermingsniveau , zodat u weet in welke mate de lamp bestand is tegen het indringen van water.
 

Tot slot is het niet geheel onbelangrijk om bij solar tuinverlichting te kijken naar het energielabel van de lamp, zodat u zeker weet dat u de meest energiebewuste keuze maakt.

 

Heeft u andere wensen op het gebied van tuinverlichting? Kijk hier voor een overzicht van ons aanbod aan verlichting voor in de tuin.

Solar Tuinverlichting kopen?

Heeft u vragen over onze solar tuinverlichting, of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten