123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Solar Tuinverlichting

De goedkoopste solar tuinverlichting kopen bij 123led

Bestel goedkoop een nieuwe solar tuinlamp. Bij ons vindt u een ruim aanbod tuinverlichting op zonne-energie van de beste kwaliteit. Wij verkopen diverse buitenlampen die op zonne-energie werken, van solar wandlampen en solar sokkellampen tot solar tuinlantaarns en solar tafellampen voor buiten. Van merken zoals Philips, Luxform, Konstsmide en het 123led huismerk. Vandaag besteld, morgen in huis.

1 - 0 van 0

Bestel voordelig solar tuinverlichting online

In ons assortiment vindt u een groot aanbod solar tuinverlichting voor de beste prijs. Zo weet u zeker dat u altijd bij ons terecht kunt voor al uw wensen op het gebied van buitenverlichting op zonne-energie. Samen zorgen wij voor een tuin die verlicht wordt met behulp van groene energie.

De twee grote voordelen van solar buitenlampen komt uit de duurzaamheid van zonne-energie: solar tuinverlichting is energiezuinig én milieuvriendelijk. De zon is een onuitputtelijke bron van groene energie, en met buitenlampen met geïntegreerde zonnepanelen maakt u van onze grootste energiebron handig gebruik. Dat scheelt voor u kosten, en vermindert u daarnaast ook nog eens uw impact op het milieu, wat ons allemaal ten goede komt.

 

Buitenlampen op zonne-energie hebben zonnepanelen die overdag hun werk doen. Ze laden op zolang er daglicht is, zodat de batterij van de lamp 's nachts genoeg stroom heeft om uw tuin van licht te voorzien. Is het bewolkt? Geen zorgen, ook indirect zonlicht laadt op, tenzij het echt een hele grauwe en donkere dag is. Sommige lampen kunnen zo goed opgeladen worden dat ze meerdere nachten aan kunnen staan voordat ze weer zonlicht nodig hebben.

 

Zitten er dan geen nadelen aan? Zoals eerder genoemd, kan het zijn dat de lamp niet voldoende oplaadt als het echt een hele donkere dag is. Dan is de kans aanwezig dat de lamp het niet de hele avond volhoudt. Dat is geen probleem op de meeste dagen, en vooral niet op de dagen dat u buiten zit. Daarnaast gaat het in feite om een batterij die door de zon wordt opgeladen, wat betekent dat de prestatie van de lamp afhankelijk is van de conditie van de batterij. Verslijt de batterij? Dan kan het zijn dat de lamp minder goed presteert.

Ons assortiment solar tuinverlichting

Ons assortiment is niet alleen divers in merk en soort, maar ook in de stijl van onder andere het armatuur, de kleurtemperatuur en lichtopbrengst van de lamp, en andere factoren. Zo kunt u bijvoorbeeld ook solar buitenlampen met sensor kopen, waarbij de lampen of een bewegingssensor hebben, of een lichtsensor. Hieronder een greep uit ons assortiment:

  • Algemene solar buitenlampen: deze op zonne-energie werkende lampen zijn bedoeld voor de algemene verlichting van uw voor- en achtertuin. In ons assortiment vindt u solar wandlampen, solar tuinlantaarns, solar sokkellampen, solar prikspots en solar grondspots. Deze lampen kunnen aan de muur, op de grond of in het gazon worden geplaatst.
  • Solar sfeerverlichting: deze lampen onderscheiden zich van de algemene solar verlichting door het soort licht dat ze verspreiden. Ze zijn voornamelijk bedoeld voor het verspreiden van sfeervol licht, bijvoorbeeld op een zomeravond. Bij ons koopt u solar lichtsnoeren, solar tafellampen, solar driepoot lampen en decoratieve solar lampen.
  • Solar high lumen lampen: Daarnaast koopt u bij ons solar lampen die hoofdzakelijk voor het beveiligen van uw tuin en woning bedoeld zijn. Deze solar schijnwerpers en solar beveiligingslampen werpen zeer veel licht.

De juiste solar buitenlampen kiezen

Zoals bij elk type verlichting is het ook bij solar buitenlampen handig om te kijken naar het vermogen van de lamp, alsmede de kleurtemperatuur en lichtopbrengst van de lamp. Zo weet u zeker dat u niet alleen een solar tuinlamp koopt die werkt zoals u wilt, maar ook het juiste soort licht verspreidt. Bij buitenverlichting is het daarnaast van belang om te kijken naar het beschermingsniveau , zodat u weet in welke mate de lamp bestand is tegen het indringen van water.

 

Tot slot is het niet geheel onbelangrijk om bij solar tuinverlichting te kijken naar het energielabel van de lamp, zodat u zeker weet dat u de meest energiebewuste keuze maakt.

 

Heeft u andere wensen op het gebied van tuinverlichting? Kijk hier voor een overzicht van ons aanbod aan verlichting voor in de tuin.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Heeft een solar lamp zon nodig?

Om op te laden is de zonkracht wel van belang, in de zin dat meer zonkracht ervoor zorgt dat de solar buitenverlichting sneller wordt opgeladen. Dit betekent niet dat wanneer het geen zonovergoten dag is de zonnepanelen helemaal niet opladen, maar het gaat dan wel minder snel.

Hoelang branden solar lampen?

De brandduur van een solar lamp hangt af van de capaciteit van de geïntegreerde batterij. Als deze capaciteit groot is en de batterij volledig is opgeladen kan een solar lamp in veel gevallen een hele avond en nacht branden, zodat deze weer opgeladen kan worden wanneer het licht wordt.

Kunnen solar lampen tegen vorst?

Ja eigenlijk alle solar lampen hebben voldoende bescherming om buiten gebruikt te worden en zijn daarmee voldoende beschermd tegen stof, vocht en vorst. Alleen bij zeer strenge vorst die in Nederland niet voorkomt (-20° en lager) kan het zijn dat de elektronische componenten beschadigen.
 

Heeft u na het lezen van de tekst op deze pagina nog vragen over ons assortiment solar buitenlampen? Of wilt u iets weten over de andere lampen in ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.