123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Slimme Tuinverlichting

Slimme tuinverlichting online bestellen?

Ons assortiment slimme tuinverlichting bestaat uit een groot en divers aanbod slimme lampen van de beste kwaliteit. Om dat te realiseren werkt 123led.nl enkel samen met de beste producenten, zodat u ervan op aan kunt dat u niet alleen voor de beste prijs slimme lampen koopt, maar dat deze lampen ook perfect hun werk doen.

Maak uw tuin slim met slimme tuinverlichting

Een product is slim als deze over geavanceerde functies beschikt die op afstand te gebruiken zijn. Dat is met slimme verlichting niet anders. Zo is het bij slimme lampen niet alleen mogelijk om deze op afstand in en uit te schakelen maar kunt u ook op afstand timers instellen, zodat de lamp wanneer u maar wilt aan- of uitschakelt. Zo kunt u bijvoorbeeld de verlichting alvast aanzetten als u uw werk verlaat, of de verlichting juist uitzetten als u in bed ligt en dit vergeten bent. Is het een tuinlamp die dimbaar is of instelbare kleurwaardes heeft? Dan kan dit ook op afstand gebruikt worden. Voor het gebruik van de slimme tuinverlichting hebben de meeste producten een eigen app voor uw smartphone of tablet. De slimme lampen die op wifi (Tuya) werken zijn vaak rechtstreeks te bedienen, maar voor de andere slimme lampen is meestal een bridge nodig; een soort router die de verbinding verzorgt tussen uw app en de lamp.

Verschillende soorten slimme tuinverlichting kopen

Wij voorzien in een grote selectie slimme tuinverlichting die niet alleen verschillen in type en merk, maar ook in de eigenschappen van de verlichting. Zo zijn er smart lampen met verschillen in spanning, kleurtemperatuur en lichtopbrengst. Ook streven wij ernaar om slimme lampen van verschillende protocollen te leveren. Bij ons vindt u de volgende soorten slimme tuinverlichting:
  • Slimme wandlamp: lampen die op de buitenwanden van uw woning, schuur of garage te plaatsen zijn. Ruimte-efficiënt en uitgerust met slimme functies.
  • Slimme sokkellamp: deze slimme lampen op lage voetstukken zijn ideaal voor het verlichten van uw tuinpad of de randen van uw aanplanting, en zijn zoals alle slimme apparaten met app te gebruiken.
  • Slimme tuinlantaarn: lampen op hoge palen, om langs uw tuinpad of oprit te plaatsen en zo van bovenaf uw looproute te verlichten. Dat is in het donker wel zo veilig. Ook deze tuinlantaarns zijn slim, en dus op afstand met app te gebruiken.
  • Slimme prikspot: slimme lampen op prikkers die gemakkelijk in uw gazon of tussen uw bloemen in de aarde geprikt kunnen worden. Zo is het mogelijk om zelfs de meest afgelegen plekken in uw tuin van slimme verlichting te voorzien.
  • Slimme grondspot: slimme lampen voor plaatsing op of in de grond of andere oppervlakken en daardoor veelzijdig in het gebruik. Kunnen vooral goed gebruikt worden om uw tuin van verlichting te voorzien dat naar boven schijnt, om zo bijvoorbeeld de buitenmuren van uw woning of hoog groeiende aanplanting in de schijnwerpers te zetten.
  • Slimme led strip: flexibele lichtstrips van slimme lampen die op artistieke wijze in de tuin geplaatst kunnen worden. Zo kunt u bijvoorbeeld prachtig de randen van uw tuinpad of veranda verlichten, wat niet alleen de tuin gezellig maakt maar waardoor daarnaast ook op- en afstapjes een stuk makkelijker te zien zijn.

De juiste slimme tuinverlichting kiezen?

Zoals bij alle soorten verlichting is het handig om te letten op de spanning van de lamp, alsmede de kleurtemperatuur en de lichtopbrengst . Zo weet u zeker dat het licht wat de lamp produceert aan uw verwachting voldoet. Tevens is het handig bij buitenverlichting te letten op het beschermingsniveau . Zo weet u altijd in welke mate de lamp bestand is tegen het indringen van stof en vocht. Van speciaal belang bij slimme tuinverlichting is het protocol dat gebruikt wordt. Zo weet u wat voor verbinding noodzakelijk is om de lamp te bedienen, en in welke mate de lamp te combineren is met andere slimme apparaten die u eventueel al heeft.

Slimme Tuinverlichting kopen?

Heeft u vragen over onze slimme tuinverlichting, of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten