123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Slimme Tuinverlichting

Slimme tuinverlichting kopen?

Vind op deze pagina ons brede aanbod aan slimme led tuinverlichting. Hier vindt u lampen in diverse vormen en maten, van wandlampen tot prikspots. Zo is uw tuin altijd goed verlicht. Bestel uw slimme tuinverlichting vandaag nog en ontvang het morgen al in huis.

1 - 0 van 0

Slimme tuinverlichting voordelig bestellen

Ons assortiment slimme tuinverlichting bestaat uit een groot en divers aanbod slimme lampen van de beste kwaliteit. Om dat te realiseren werken wij enkel samen met de beste producenten, zodat u ervan op aan kunt dat u niet alleen voor de beste prijs slimme lampen koopt, maar dat deze lampen ook perfect hun werk doen. Lees hieronder meer over slimme tuinverlichting.

Maak uw tuin slim met slimme tuinverlichting

Een product is slim als deze over geavanceerde functies beschikt die op afstand te gebruiken zijn. Dat is met slimme verlichting niet anders. Zo is het bij slimme lampen niet alleen mogelijk om deze op afstand in en uit te schakelen maar kunt u ook op afstand timers instellen, zodat de lamp wanneer u maar wilt aan- of uitschakelt. Zo kunt u bijvoorbeeld de verlichting alvast aanzetten als u uw werk verlaat, of de verlichting juist uitzetten als u in bed ligt en dit vergeten bent. Is het een tuinlamp die dimbaar is of instelbare kleurwaardes heeft? Dan kan dit ook op afstand gebruikt worden. Voor het gebruik van de slimme tuinverlichting hebben de meeste producten een eigen app voor uw smartphone of tablet. De slimme lampen die op wifi (Tuya) werken zijn vaak rechtstreeks te bedienen, maar voor de andere slimme lampen is meestal een bridge nodig; een soort router die de verbinding verzorgt tussen uw app en de lamp.

Verschillende soorten slimme tuinverlichting kopen

Wij voorzien in een grote selectie slimme tuinverlichting die niet alleen verschillen in type en merk, maar ook in de eigenschappen van de verlichting. Zo zijn er smart lampen met verschillen in spanning, kleurtemperatuur en lichtopbrengst. Ook streven wij ernaar om slimme lampen van verschillende protocollen te leveren. Bij ons vindt u de volgende soorten slimme tuinverlichting:
  • Slimme wandlamp: lampen die op de buitenwanden van uw woning, schuur of garage te plaatsen zijn. Ruimte-efficiënt en uitgerust met slimme functies.
  • Slimme sokkellamp: deze slimme lampen op lage voetstukken zijn ideaal voor het verlichten van uw tuinpad of de randen van uw aanplanting, en zijn zoals alle slimme apparaten met app te gebruiken.
  • Slimme tuinlantaarn: lampen op hoge palen, om langs uw tuinpad of oprit te plaatsen en zo van bovenaf uw looproute te verlichten. Dat is in het donker wel zo veilig. Ook deze tuinlantaarns zijn slim, en dus op afstand met app te gebruiken.
  • Slimme prikspot: slimme lampen op prikkers die gemakkelijk in uw gazon of tussen uw bloemen in de aarde geprikt kunnen worden. Zo is het mogelijk om zelfs de meest afgelegen plekken in uw tuin van slimme verlichting te voorzien.
  • Slimme grondspot: slimme lampen voor plaatsing op of in de grond of andere oppervlakken en daardoor veelzijdig in het gebruik. Kunnen vooral goed gebruikt worden om uw tuin van verlichting te voorzien dat naar boven schijnt, om zo bijvoorbeeld de buitenmuren van uw woning of hoog groeiende aanplanting in de schijnwerpers te zetten.
  • Slimme led strip: flexibele lichtstrips van slimme lampen die op artistieke wijze in de tuin geplaatst kunnen worden. Zo kunt u bijvoorbeeld prachtig de randen van uw tuinpad of veranda verlichten, wat niet alleen de tuin gezellig maakt maar waardoor daarnaast ook op- en afstapjes een stuk makkelijker te zien zijn.
  • Slimme schijnwerper: hiermee verlicht u direct een groot gebied, zodat u meteen goed zicht heeft van de directe omgeving van uw pand of woning. De lampen worden gemonteerd aan een muur of ander verticaal oppervlak en schijnen vervolgens als een schijnwerper naar beneden. Ook deze lampen kunt u bedienen met behulp van een app.

De juiste slimme tuinverlichting kiezen

Zoals bij alle soorten verlichting is het handig om te letten op de spanning van de lamp, alsmede de kleurtemperatuur en de lichtopbrengst . Zo weet u zeker dat het licht wat de lamp produceert aan uw verwachting voldoet. Tevens is het handig bij buitenverlichting te letten op het beschermingsniveau . Zo weet u altijd in welke mate de lamp bestand is tegen het indringen van stof en vocht. Van speciaal belang bij slimme tuinverlichting is het protocol dat gebruikt wordt. Zo weet u wat voor verbinding noodzakelijk is om de lamp te bedienen, en in welke mate de lamp te combineren is met andere slimme apparaten die u eventueel al heeft.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Kan slimme tuinverlichting tegen regen?

Ja, slimme tuinverlichting heeft een beschermingsniveau van IP44, IP54 of IP65. Artikelen met een IP44 waarde kunnen tegen opspattend water. IP54 lampen zijn daarnaast ook stofvrij. Lampen met een IP65 waarde zijn zelfs sproeiwaterbestendig en kunnen worden gebruikt in vochtige ruimtes.

Waar moet ik op letten bij het kopen van smart tuinverlichting?

Bij het kopen van slimme tuinverlichting is het verstandig om te letten op de spanning van de lamp, de kleurtemperatuur en lichtopbrengst. Dit zijn dezelfde punten als bij het kiezen van een binnen-lamp. Bij buitenlampen moet er daarnaast ook gelet worden op het beschermingsniveau, ook wel de IP-waarde genoemd. Zo weet u hoe vocht en stof bestendig is de lamp is.

Hoe lang gaat slimme tuinverlichting mee?

Hoe lang slimme tuinverlichting meegaat ligt aan de hoeveelheid branduren en de omstandigheden waar de lamp zich in bevindt. De meeste smart tuinverlichting op 123led.nl hebben tussen de 15.000 en 30.000 branduren.
 

Heeft u vragen over onze slimme tuinverlichting, of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op.