123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Alle led lampen

Led lampen kopen?

Op zoek naar led lampen? Bekijk op deze pagina ons complete assortiment. Hier vindt u led verlichting van alle bekende merken en voor verschillende toepassingen. Andere benodigdheden nodig? Bekijk onze pagina met led toebehoren om onze dimmers, aansluitmateriaal en schakelmateriaal te vinden.

 
> Lampen per merk > Lampen per fitting
> Binnenverlichting > Buitenverlichting
> Smart Home > Bedrijfsverlichting
> Voertuiglampen > Led toebehoren
> Led panelen > Led TL
> Werklampen > Kerstverlichting

Lampen per merk

Lampen per fitting

Binnenverlichting

Buitenverlichting

Smart Home

Bedrijfsverlichting

Voertuiglampen

Led verlichting toebehoren

Led panelen

Led TL

Werklampen

Kerstverlichting

1 - 0 van 0

Bestel alle soorten led lampen op 123led.nl

Al uw led verlichting bestelt u snel en voor de beste prijs op 123led.nl. Wij zijn dé online specialist op het gebied van led lampen en bieden daarom een zeer ruim assortiment. In onze webshop vindt u lampen voor diverse toepassingen en met allerlei verschillende fittingen. Bestel lampen voor thuis of voor uw bedrijf en ze worden de volgende dag al geleverd.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een led lamp?

Op deze pagina vindt alle led lampen die u bij 123led.nl kunt kopen. Bij het selecteren van de juiste lamp kunt u het beste rekening houden met de volgende aspecten:

  • Toepassing: Uiteraard is de toepassing een belangrijke factor. Waarvoor gaat u de lamp gebruiken? Wij bieden lampen voor veel verschillende specifieke toepassingen. Zo koopt u bij ons speciale buitenverlichting; dit zijn lampen en armaturen die bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden. Daarnaast koopt u voertuigverlichting, voor bijvoorbeeld uw auto, motorfiets of brommer, en hebben wij een ruim assortiment van kerstverlichting. Ook professionele lampen vindt u bij 123led.nl. Koop bedrijfsverlichting, led panelen en led TL buizen voor op kantoor of werklampen voor tijdens het uitvoeren van diverse werkzaamheden.
  • Fitting: De fitting is ook zeer belangrijk. Dit is het onderdeel waarmee de lamp aan de armatuur wordt bevestigd. Deze moeten dus overeenkomen, want anders past de lamp niet. Wij verkopen diverse gebruikelijke én minder gebruikelijke lampfittingen. Zo koopt u bij ons onder andere lampen met de bekende grote fitting (E27) en kleine fitting (E14). Ook led spots kunt u bij ons vinden, bijvoorbeeld met een GU10 fitting of GU5.3 fitting. Dit is slechts een greep uit de meer dan 20 verschillende fittingen die wij aanbieden.
  • Kleurtemperatuur: De kleurtemperatuur van de lamp, uitgedrukt in Kelvin , geeft aan wat voor kleur de verlichting heeft. Dit kan warmer zijn of kouder. Hoe warmer de verlichting is, des te geler is de ondertoon. Lampen met een zeer warme kleurtemperatuur doen daarom ook denken aan het licht van bijvoorbeeld een kaars of een zonsopgang. Hoe kouder de verlichting is, des te blauwer is de ondertoon. Dit lijkt daarom meer op daglicht of maanlicht. Lampen met een warme kleurtemperatuur zijn hierdoor sfeervoller, terwijl lampen met een koudere kleurtemperatuur weer beter zijn voor de concentratie. Als u meer wilt weten over de kleurtemperatuur die u het beste kunt uitkiezen, lees dan onze blog over kleurtemperatuur.
  • Wattage en lichtopbrengst (lumen): Ook de wattage is uiteraard belangrijk. Wat is het vermogen van de lamp en hoeveel verlichting wordt ermee verspreid? Nog belangrijker is de lichtopbrengst, uitgedrukt in lumen. Hoe hoger het aantal lumen, des te groter is de hoeveelheid uitgestraald licht. De lichtopbrengst die u nodig heeft is onder andere afhankelijk van de locatie van de lamp. Een badkamerspiegel vereist bijvoorbeeld een lagere lichtopbrengst dan een lamp voor boven de eettafel .

Wat is led verlichting?

Led lampen kenmerken zich door hun duurzame en energiezuinige lichttechniek. Deze lampen werken namelijk met een elektronische component (ook wel een 'light emitting diode' genoemd) waar de elektriciteit doorheen stroomt. Deze techniek is een stuk energiezuiniger dan de techniek waarbij gloeidraden centraal staan. Hierdoor zijn led lampen energiezuiniger dan bijvoorbeeld gloeilampen of halogeenlampen.

 

De energie-efficiëntie van led verlichting is dus een stuk hoger. Wanneer er gebruik gemaakt wordt van gloeidraden gaat er namelijk een groot gedeelte van de energie verloren aan het verhitten van deze draden. Slechts 25 tot 30% van de opgewekte stroom wordt daadwerkelijk omgezet in licht. Deze inefficiënte techniek maakt niet alleen dat gloeilampen een hogere energierekening opleveren, maar ook dat ze slechter zijn voor het milieu. Led lampen zijn daarom een betere keuze. Hierbij wordt ruim 90% van de energie omgezet in licht.

 

Het gebruik van led verlichting gaat gepaard met nóg meer voordelen, bijvoorbeeld de langere levensduur en het veiligere karakter. Bekijk deze en andere voordelen in onze blog over alle voordelen van led verlichting.

Meer weten over led verlichting?

Wilt u eerst meer informatie over led lampen voordat u een keuze gaat maken? Bekijk dan onze blog-pagina. Hier vindt u verschillende informatieve blogs over ons assortiment, bijvoorbeeld onze blog over slimme verlichting, waarin u meer leest over het slim maken van uw woning. Ook vindt u diverse blogs over kerstverlichting.

 

Heeft u vragen over led verlichting en onze lampen? Wij staan altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem eenvoudig contact met ons op.