123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

PL-L fitting

Verlichting met PL-L fitting kopen?

Bestel op deze pagina PL-L verlichting om belangrijke plekken in uw bedrijf, zoals het magazijn, trappengangen en meer te verlichten. De unieke 4 pin 2G11 fitting is eenvoudig te installeren en te vervangen. Vandaag besteld? Dan ontvangt u het artikel morgen al in huis.


Voordelig lamp met PL-L fitting bestellen

Verlicht gangen, trappenhuizen, magazijnen of andere openbare ruimtes met een PL-L lamp voor goed zicht op deze plekken. Lees hieronder meer over PL-L verlichting of bestel hierboven direct wat u nodig heeft.

PL-L led verlichting: Wat is het?

PL-L verlichting is de directe vervanger van de langwerpige PL-L spaarlamp. Het is dus te vergelijken met een traditionele spaarlamp met steekfitting. Het is een buislamp met een 2G11 fitting en heeft dus vier pinnen. Deze verlichting is vaak te vinden als bijvoorbeeld straatverlichting of in bedrijfspanden. De lamp is ideaal voor plekken waar verlichting langdurig brandt. Dit komt door de hoge lichtopbrengst van de lampen. Deze lampen hebben een hoogfrequent voorschakelapparaat en zijn daardoor energiezuiniger én geven stabieler licht dan de meeste andere led verlichting.

Het installeren van PL-L led verlichting

Het installeren en vervangen van deze lampen is erg eenvoudig, omdat het een simpele steekfitting is. Indien u al een 2G11 armatuur en lamp heeft hangen hoeft u simpelweg de stroom uit te schakelen en de oude lamp uit de armatuur te halen en de nieuwe lamp hierin te plaatsen. Bij het vervangen van deze lichtbronnen wordt er aangeraden om rekening te houden met het vervangend wattage van de nieuwe lamp en het wattage van de oude lamp, zodat deze overeenkomt. Zo voorkomt u een verschil in lichtopbrengst.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is PL-L led verlichting?

Dit is de vervanger van de PL-L spaarlamp. Het is een buislamp met een 4 pin 2G11 steekfitting. De lamp is ideaal voor op plekken waar het licht lang moet branden en waar goed zicht van belang is. Op zoek naar PL-L led verlichting? Deze vindt u voordelig op 123led.nl.

Hoe plaats ik PL-L verlichting?

PL-L led verlichting heeft een 4 pin steekfitting. Hierdoor hoeft u dus alleen de stroom uit te schakelen en de oude fitting er uit te halen en de nieuwe er in te plaatsen.
 

Heeft u vragen over PL-L verlichting of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.