123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Voertuiglampen

Voertuiglampen kopen?

Veilig deelnemen aan het verkeer verkleint de kans op ongelukken. Zorg dat de lampen voor uw auto, fiets, bromfiets, scooter of motor goed werken. Of neem een reservesetje mee voor onderweg. Bekijk nu ons aanbod aan voertuiglampen.

Veilig de weg op met goede voertuigverlichting

De weg opgaan in het donker, zonder goede voertuigverlichting? Dat is vragen om problemen. Niet alleen ziet u andere weggebruikers, verkeersborden en wegmarkeringen minder goed, zelf valt u ook niet meer op. Het gevolg? Een verhoogde kans op ongelukken, ergernissen bij uw medeweggebruikers en misschien zelfs een boete. Dit alles voorkomen doet u door goede led verlichting voor uw auto, scooter, motor of fiets aan te schaffen.

Bestel led verlichting voor al uw voertuigen

Auto, fiets, motorfiets, brommer of scooter... Allemaal hebben ze goede verlichting nodig. Door led lampen aan te schaffen voor uw voertuigen investeert u in langdurige én energiezuinige verlichting. Led lampen gaan namelijk langer mee dan andere lampen, hebben een hogere lichtopbrengst en besparen energie. En ze zijn dus ook een stuk vriendelijker voor het milieu. Investeren in led verlichting loont. In onze webshop vindt u lampen voor de volgende voertuigen:

  • Autolampen: Voor zowel het interieur van uw auto als voor het exterieur zijn geschikte lampen noodzakelijk. Met koplampen, parkeerlichten, mistlampen, kentekenlampen en remlichten maakt u uzelf in alle situaties op de weg goed zichtbaar. Ondertussen zorgen dashboard-, interieur- en kofferbakverlichting ervoor dat u ook binnen de auto goed zicht heeft.
  • Brommer, scooter en motor lampen: Even touren of een ritje maken om op uw bestemming aan te komen... In beide gevallen is goede voertuigverlichting noodzakelijk. Hiermee heeft u zelf het beste zicht op andere weggebruikers, wegmarkeringen en verkeersborden. Bovendien kunt u zelf ook duidelijk zichtbaar maken wat u aan het doen bent in het verkeer.
  • Fietslampen: Op de fiets bent u het meest kwetsbaar. Door goede fietsverlichting aan te schaffen bent u in het donker in ieder geval goed zichtbaar voor andere verkeersdeelnemers.

Hoe kies ik de juiste verlichting voor mijn voertuig?

Bij het uitkiezen van de juiste lampen voor uw voertuig zijn er verschillende factoren van belang, zoals het aantal branduren, lichtsterkte, lichtkleur en lichtopbrengst.


Kijk bijvoorbeeld in het instructieboekje van uw fiets, scooter, motor of auto welke fitting er in uw voertuig zit en welke voltage er wordt gebruikt. Zo kunt u de juiste keuze maken voor de lamp. Het gebruik van een verkeerde lamp kan er namelijk toe leiden dat de verlichting te zwak is of dat de lamp direct doorbrandt. Met de juiste verlichting gaat u weer veilig de weg op.


Heeft u vragen over verlichting voor uw voertuig of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten