123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Voertuiglampen

Lampen voor uw voertuig kopen?

Veilig deelnemen aan het verkeer verkleint de kans op ongelukken. Zorg dat de lampen voor uw auto, fiets, bromfiets, scooter of motor goed werken. Of neem een reservesetje mee voor onderweg. Bekijk nu ons aanbod aan voertuiglampen.

Veilig de weg op met goede voertuigverlichtingDe weg opgaan in het donker zonder goede voertuigverlichting is vragen om problemen. Niet alleen ziet u andere weggebruikers, verkeersborden en wegmarkeringen minder goed, zelf valt u ook niet meer op. Het gevolg? Een verhoogde kans op ongelukken, ergernissen bij uw medeweggebruikers en waarschijnlijk zelfs een boete. Dit alles voorkomen doet u door goede led-verlichting voor uw auto, scooter, motor of fiets aan te schaffen.

Led-verlichting voor al uw voertuigen

Auto, fiets, motorfiets, brommer of scooter... Allemaal hebben ze goede verlichting nodig. Door goede led-lampen aan te schaffen voor uw voertuigen investeert u in langdurige én energiezuinige verlichting. Led-lampen gaan langer mee dan andere lampen, hebben een hogere lichtopbrengst en besparen energie. En dus ook een stuk vriendelijker voor het milieu. Investeren in led-verlichting loont. Bij 123led.nl hebben we lampen voor de volgende voertuigen:
  • Auto: Voor zowel het interieur van uw auto als voor het exterieur zijn lampen noodzakelijk. Met koplampen, parkeerlichten, mistlampen, kentekenlampen en remlichten maakt u zich in alle situaties op de weg goed zichtbaar. Ondertussen zorgen dashboard-, interieur- en kofferbakverlichting ervoor dat u ook binnen de auto goed zicht heeft.
  • Bromfiets, scooter of motor: Even touren of een ritje om op uw bestemming aan te komen. In beide gevallen is verlichting noodzakelijk. Hiermee heeft u zelf het beste zicht op andere weggebruikers, wegmarkeringen en verkeersborden. Bovendien kunt u zelf ook duidelijk zichtbaar maken wat u aan het doen bent in het verkeer.
  • Fiets: Op de fiets bent u kwetsbaar in het verkeer. Door goede fietsverlichting aan te schaffen bent u in het donker in ieder geval goed zichtbaar voor andere verkeersdeelnemers.

Hoe kiest u de juiste verlichting voor uw voertuig?

Bij het uitkiezen van de juiste lampen voor uw voertuig zijn er verschillende factoren van belang, zoals het aantal branduren, lichtsterkte, lichtkleur en lichtopbrengst. Kijk bijvoorbeeld in het instructieboekje van uw fiets, scooter. motor of auto welke fitting er in uw voertuig zit en welke voltage er wordt gebruikt. Zo kunt u de juiste keuze maken voor de lamp. Het gebruik van een verkeerde lamp kan er namelijk toe leiden dat de verlichting te zwak is of dat de lamp direct doorbrandt. Met de juiste verlichting gaat u weer veilig de weg op.

Voertuigverlichting kopen bij 123led.nl

Heeft u vragen over verlichting voor uw voertuig of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123led.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten