123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Autolampen

Philips Autolampen
1 - 0 van 0

Autolampen

Autolampen vervangen

Met goede autolichten kunt u veilig deelnemen aan het verkeer. Koplampen, knipperlichten, achterlampen, mistlampen, remlichten en interieurverlichting. Het draagt allemaal bij aan meer zicht. Beter zicht, zodat u andere weggebruikers, verkeersborden en wegmarkeringen een stuk sneller ziet. Controleer dus regelmatig of u uw autolampen moet vervangen. Bij 123led.nl vindt u allerlei soorten autolampen. Bovenaan deze pagina vindt u de diverse autolichten op categorie zodat u gemakkelijk een keuze kunt maken.

Welke autolampen heeft u nodig?

Bovenaan deze pagina vindt u diverse autolampen. Wanneer u op zoek gaat naar de juiste autolamp zijn meerdere factoren belangrijk. Bijvoorbeeld het aantal branduren, lichtsterkte, lichtkleur en lichtopbrengst. Het meest ideale is als u het instructieboekje van uw auto of de oude autolamp bij u heeft. Zo kunt u snel op de lamp aflezen welke fitting het is en de voltage die wordt gebruikt. Kies vervolgens welke soort autolamp u wilt.

Autolampen

Niet alleen voor auto's maar ook voor motors, (snor)scooters en fietsen bieden wij allerlei verlichting.

Reservelampen in de auto

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u er onderweg achter komt dat uw verlichting defect is. Doorrijden met defecte autoverlichting is niet verstandig. U heeft zelf dan minder zicht in het verkeer en anderen zien u waarschijnlijk ook minder goed. De kans op een ongeval wordt hierdoor aanzienlijk groter. In veel Europese landen wordt dan ook aanbevolen om een reservelampenset in de auto te hebben. Dan kunt u op elk moment de defecte lamp vervangen en zo uw veiligheid in het verkeer in stand houden. Bekijk de reservesets voor koplampen die wij in ons assortiment hebben.

Autolampen kopen bij 123led.nl

Heeft u vragen over onze autolampen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123led.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord