123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
 
meer dan 3 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Koplampen

Koplampen vervangen

Verlichting speelt misschien wel de belangrijkste rol als het gaat om veiligheid op de weg en in het verkeer. Het is dan ook absoluut belangrijk dat u in de gaten houdt of u autolampen nog goed werken. We raden aan om koplampen altijd per paar te vervangen. Wanneer u 2 lampen tegelijk vervangt zorgt dit voor optimaal zicht en symmetrisch licht.

De led-koplampen zijn bij 123led.nl onderverdeeld in diverse varianten. Iedere variant heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Het is dus maar net waar u naar op zoek bent. Bovenaan deze pagina vindt u de koplampen, verdeeld op fitting. Zodra u een fitting heeft aangeklikt, ziet u de beschikbare lampen.

Welke koplampen heeft u nodig?

In onze webshop vindt u verschillende koplampen: halogeen en xenon. De meeste auto's hebben standaard halogeen lampen. En weer niet elke auto is geschikt om xenon lampen te gebruiken. Wanneer u op zoek gaat naar het juiste autolicht zijn meerdere factoren belangrijk. Bijvoorbeeld het aantal branduren, lichtsterkte, lichtkleur en lichtopbrengst. Het meest ideale is als u het instructieboekje van uw auto of de oude koplamp bij u heeft. Zo kunt u snel op de lamp aflezen welke fitting het is en de voltage die wordt gebruikt. Kies vervolgens welke soort koplamp u wilt. De koplampen van Philips zijn onderverdeeld in diverse collecties:
 
Philips Halogeen Philips Xenon
Vision
WhiteVision
X-tremeVision
LongerLife
Xenon Vision
Xenon WhiteVision
Xenon X-tremeVision
Xenon LongerLife
Standaard autolampen Xenon autolampen

Wat is anti-UV-kwartsglas?

Alle Philips halogeen- en xenonlampen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit anti-UV-kwartsglas. Dit ziet u waarschijnlijk terugkomen bij de producten. Maar wat houdt dit precies in? Hieronder staan de voordelen:
  1. Krachtiger licht: kwartsglas kan een hogere druk aan binnen in de lamp. Dit zorgt voor een krachtigere lichtstraal en de lampen zullen minder snel springen.
  2. Betere schokbestendigheid: de lampen zijn beter beschermd tegen zware thermische schokken.
  3. Bescherming tegen uv-straling: door de speciale anti-UV-coating zijn de lampen beschermt tegen schadelijke ultraviolette straling.

Koplampen kopen bij 123led.nl

Heeft u vragen over onze koplampen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123led.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten