123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Bedrijfsverlichting

Bedrijfsverlichting nodig?

In ons assortiment koopt u led verlichting voor op kantoor, in een winkel, klaslokaal, horecagelegenheid of magazijn. Bekijk per werkomgeving welke lampen u kunt gebruiken. Als u investeert in energiezuinige led lampen maakt u bovendien kans op extra voordeel. Ontdek de Energie-investeringsaftrek (EIA).
 

Grote aantallen nodig?
Vraag vrijblijvend een offerte aan

Populair bij onze zakelijke klanten:

Bekijk bedrijfsverlichting per ruimte:

1 - 0 van 0

Bestel voordelig bedrijfsverlichting online

We besteden een groot gedeelte van onze dag op de werkvloer. Of dit nou op kantoor is of in een winkel of grote magazijnhal, werken in het donker kunnen we niet. De juiste verlichting is dan ook cruciaal voor productiviteit, veiligheid en concentratie. Goede led lampen voor op uw kantoor of in uw winkel, showroom of klaslokaal zijn dan ook onmisbaar. Bij ons kunt u daarom investeren in allerlei soorten led verlichting voor uw onderneming of organisatie.

Verschillende verlichting voor iedere werkvloer

Wij bieden een ruim aanbod aan verschillende led lampen voor diverse toepassingen, die afhankelijk zijn van de functie van de led verlichting. Op kantoor heeft u immers andere verlichting nodig dan in een parkeergarage. Wij maken de keuze voor de juiste verlichting voor uw wachtruimte, restaurant of klaslokaal gemakkelijker. Hieronder kunt u een overzicht van ons assortiment vinden:
  • Kantoorverlichting: Verlicht uw gehele kantoorgebouw, van wachtruimte tot werkplek met de juiste verlichting. Kies voor een wat sfeervoller effect in uw wachtruimte of gangen en verhoog de productiviteit van uw werknemers op de werkvloer met energieker licht.
  • School verlichting: Met de juiste lampen en lichtkleur bevordert u het welzijn en verhoogt u het concentratievermogen van zowel docenten als leerlingen en studenten. In een mum van tijd verbeteren de studieresultaten en levert dit uw onderwijsinstelling een goede naam op.
  • Winkel verlichting: Hiermee zorgt u ervoor dat uw winkel en producten er nog aantrekkelijker uit zien voor uw klanten. Kleuren komen mooi tot leven en dit draagt bij aan een gedenkwaardige winkelsfeer.
  • Industriële verlichting: Speciaal ontworpen om zoveel mogelijk licht te produceren, maar toch nog energiezuinig te zijn. Ideaal voor grote fabriekshallen. Zo bespaart uw onderneming fors op de energiekosten en verbetert u tegelijkertijd de productiviteit, gezondheid en veiligheid van uw werknemers.
  • Horeca verlichting: Hiermee transformeert u uw restaurant, bar of terras in een onvergetelijke gezellige plek waar mensen terug blijven komen. Hapjes en drankjes smaken namelijk beter in de juiste sfeer.
  • Magazijn verlichting: Bij ons kunt u ook ledverlichting vinden voor magazijnen. Deze lampen creëren goed zicht op plekken waar dit nodig is.
  • Terrein verlichting: Hiermee verlicht u het terrein rondom uw pand. Hier heeft u keuze uit breedstralers, floodlights, TL armaturen, wandlampen en straatverlichting, ook met sensor of camera.
  • Gevel verlichting: met deze verlichting verlicht u de gevel van uw pand. Zo kan iedereen dag en nacht uw bedrijfspand zien. U heeft hier keuze uit breedstralers, floodlights (met sensor of camera) en TL armaturen met sensor, strip of buis.
  • Verlichting showroom: ga voor een optimale productpresentatie met verlichting voor showrooms. U vindt hier led panelen, TL buizen, railverlichting, downlights, spaarlampen, spots en meer.

Energie-investeringsaftrek (EIA) biedt extra voordeel

Wanneer u met uw onderneming overstapt naar led verlichting investeert u in energiebesparende bedrijfsmiddelen en duurzame energie. Uw energiekosten gaan hierdoor omlaag en u draagt hiermee ook een steentje bij aan het verkleinen van het klimaatprobleem. Een echte win-win situatie dus. Als ondernemer kunt u met de Energie-investeringsaftrek (EIA) aanspraak maken op extra voordeel bij het overstappen naar energiebesparende bedrijfsmiddelen. De EIA is een fiscale regeling waarbij de overheid ondernemers ondersteunt bij het overstappen naar energiebesparende bedrijfsmiddelen en duurzame energie. In onze blog leest u meer over de Energie-investeringsaftrek (EIA).

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat valt er onder bedrijfsverlichting?

Onder bedrijfsverlichting vallen de lampen (en andere verlichtingsbronnen) die ontworpen zijn voor de verlichting van ruimtes in bedrijfs- of utiliteitspanden. Het gaat dus om bedrijfsverlichting in de breedste zin, van kantoren tot werkruimtes, lesruimtes, fabriekshallen en horecagelegenheden.

Kom ik met bedrijfsverlichting in aanmerking voor de EIA?

Niet alle bedrijfsverlichting valt onder de eisen die worden gesteld bij het gebruik van de Energie-Investeringsaftrek (EIA). Een handige vuistregel om aan te houden is dat de verlichting minimaal 110 lumen per watt aan lichtopbrengst moet opleveren en een powerfactor van 0,90. In het geval van led panelen gaat het om minstens 125 lumen per watt (en een powerfactor van 0,90).

Is led verlichting verplicht voor bedrijven?

Ja, sinds 1 juli 2020 is het verplicht om enkel nog gebruik te maken van led lichtbronnen voor de bedrijfsverlichting. Dit heeft te maken met de brandveiligheid en de energiezuinigheid. Dit is bepaald in een motie die eind 2018 is aangenomen.

Welk energielabel moeten bedrijven hebben?

Sinds 2023 moeten bedrijfspanden minimaal energielabel C in bezit hebben. Dit betekent dat led verlichting naast het feit dat het verplicht is ook een belangrijke stap is bij het behalen van een beter energielabel. Led verlichting wordt gezien als een van de efficiëntste manieren om grote stappen op het gebied van energiezuinigheid te realiseren. Lees voor meer informatie onze blog over de verplichting.
 

Heeft u vragen over zakelijke verlichting of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.