123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Terrein verlichting

Terrein verlichting kopen?

Bestel voordelig led lampen voor het verlichten van het terrein rondom uw bedrijfspand. U heeft de keuze uit breedstralers of floodlights die ook beschikbaar zijn met sensoren of camera’s. Verder kunt u kiezen uit led TL armaturen, buiten wandlampen of led straatverlichting. Vandaag besteld is morgen in huis.

Buiten wandlampen voor terrein verlichting

Led straatverlichting voor terrein verlichting

Led breedstralers voor terrein verlichting

Led TL voor terrein verlichting

Grote aantallen nodig?
Vraag vrijblijvend een offerte aan
1 - 0 van 0

Bestel voordelig terrein verlichting

Het verlichten van het terrein rondom uw bedrijfspand kan meerdere functies hebben. Het kan handig zijn voor als er vaak nog tot laat gewerkt wordt op uw terrein, zodat alles goed verlicht is. Ook kan het fungeren als afweersysteem voor inbrekers. Lees hieronder meer over ons assortiment terrein verlichting om erachter te komen welk soort verlichting bij u past of bestel hierboven direct verlichting voor uw terrein.

Ons assortiment terrein verlichting

In ons assortiment terrein verlichting vindt u verschillende soorten led lampen. Deze verschillende soorten verlichting zijn opgesplitst in de volgende categorieën: buiten wandlampen, led straatverlichting, led breedstralers en led TL voor terrein verlichting.

Buiten wandlampen voor terrein verlichting

In deze categorie verkopen wij drie soorten lampen, namelijk de bulleye lamp, wandlampen voor buiten en buitenlampen met sensor. De bulleye lampen zijn stof- en waterdicht, wat het perfecte lampen voor buiten maakt. Verder beschikken de bulleye lampen over een slagvaste armatuur, waardoor ze extra robuust zijn.

 

De wandlampen voor buiten is bij ons een groot assortiment. U heeft bijvoorbeeld keuze uit aluminium als materiaal of RVS, maar ook keuze uit wandlampen met een up-and-down armatuur of alleen down armatuur. Om de keuze makkelijker te maken kunt u in deze categorie filteren op bijvoorbeeld merk, kleur en design.

 

Verder verkopen wij ook nog buitenlampen met een sensor. Deze sensor kan zo ingesteld worden dat de buitenlamp automatisch gaat branden als het lichtniveau buiten afneemt. Ook zijn er enkele buitenlampen die een ander soort sensor hebben, namelijk een bewegingssensor. De lamp springt dan automatisch aan op het moment dat iemand onder of in de buurt van de lamp loopt. Hiermee bespaart u niet alleen energie, maar schrikt u ook inbrekers af. Sommige buitenlampen hebben een sensor met allebei de bovenstaande functies.

Led straatverlichting voor terrein verlichting

In de categorie led straatverlichting verkopen wij een paar led straatlampen. Deze zijn ideaal voor het verlichten van een terrein en vergroten daarmee de veiligheid van uw medewerkers.

Led breedstralers voor terrein verlichting

Bij ons vindt u een ruim assortiment aan verschillende soorten led breedstralers voor uw terrein. Wij verkopen normale breedstralers en floodlights, maar ook breedstralers met sensor of floodlights met (volg) sensor of camera. Tot slot verkopen we ook nog een buitenspot met sensor.

 

De breedstralers en floodlights met sensor zorgen ervoor dat wanneer de sensor beweging oppikt, de lamp aangaat. Bij de floodlights met volg sensor is het zelfs zo dat het licht u blijft volgen, zodat u altijd goed in de spotlight staat. De floodlights met camera bieden u de mogelijkheid aan om via uw mobiele apparaat uw terrein te zien. U kunt instellen dat u een melding krijgt wanneer er iets of iemand op het terrein loopt en sommige floodlights zijn voorzien van een sirene.

Led TL voor terrein verlichting

In de categorie led TL voor terrein verlichting vindt u drie verschillende led TL verlichting, namelijk een led TL armatuur met buis, een led TL armatuur met sensor en een led TL armatuur met strip. Ook met deze led lampen kunt u uw terrein goed verlichten.

Voordelen led verlichting als terrein verlichting

Zoals u ziet verkopen wij alleen led verlichting als terrein verlichting. Led verlichting komt met een hoop voordelen. Allereerst bespaart u met led verlichting op uw energiekosten. Deze lampen verbruiken namelijk minder stroom dan reguliere lampen zoals gloeilampen, maar produceren toch dezelfde hoeveelheid licht.

 

Verder is de levensduur van led lampen een stuk langer. Een led lamp gaat gemiddeld tussen de 15.000 en 50.000 branduren mee, waar gloeilampen 1.000 branduren meegaan, halogeenlampen 2.000 branduren en spaarlampen gemiddeld 5.000 branduren.

 

Daarnaast helpt led verlichting bij het behalen van een betere energielabel. Dit is erg belangrijk, aangezien bedrijfspanden sinds januari 2023 in bezit moeten zijn van energielabel C. Meer hierover leest u in onze blog over verplichte energielabel C in bedrijfspanden en scholen.

 

Een paar andere voorbeelden zijn:

  • Led lampen worden niet zo warm als reguliere lampen zoals gloei- of halogeenlampen;
  • Led lampen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren;
  • Led verlichting is beter voor het milieu.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke verlichting moet er op een terras?

Een terras staat vaak gelijk aan gezelligheid. Bij gezelligheid wilt u dan ook warme verlichting hebben, geen witte koude verlichting. U kunt dan het best kiezen voor verlichting met een kleurtemperatuur van ongeveer 2700K. Dit komt overeen met de kleur van een gloeilamp en maakt het terras gezellig/knus.

Wat voor soort verlichting is het best voor een zo breed mogelijke verlichting van mijn terrein?

In dat geval kunt u het best gaan voor een led breedstraler of floodlight. Dit zijn verschillende benamingen voor hetzelfde soort product. Dit soort lampen hebben een lichthoek van 110/120 graden. Hiermee verlicht u een groot en breed oppervlak. U vindt breedstralers bij 123led.nl
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over ons assortiment terrein verlichting? Neem dan contact met ons op, zodat we u kunnen helpen.