123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Wandlampen buiten

Wandlampen voor buiten kopen?

Bestel voordelig een wandlamp voor buiten. Deze wandlampen bestaan uit losse armaturen; de lamp is niet altijd inbegrepen, dit wordt bij het product aangegeven. Filter op merk, kleur, lamp inbegrepen of het design om snel en eenvoudig een wandlamp naar keuze te vinden.


1 - 24 van 183

Bestel voordelig buiten wandlampen online

Voorzie uw tuin van een stijlvolle behuizing voor aan de buitenmuur, -wand of schutting waarin u zelf een led lamp kunt doen om uw tuin op energiezuinige wijze te verlichten. Daarnaast vindt u bij ons ook een aantal wandlamp armaturen die wel van lichtbron zijn voorzien, en ook slimme wandlampen die u op afstand kunt instellen en bedienen.

Verschillende wandlamp designs

De buiten wandlampen die u bij ons kunt bestellen hebben verschillende designs. Zo is er voor ieder wat wils. Een belangrijke keuze bij het kopen van een wandlamp armatuur is welk materiaal u wilt hebben, welke vorm en welke kleur. Qua materiaal is er een grove verdeling te maken tussen kunststof en metaal, waarbij de metalen armaturen doorgaans van RVS of aluminium vervaardigd zijn.

 

Qua vorm heeft u veel opties. U kunt kiezen tussen rondere en hoekigere vormen, in veel verschillende lengtes en maten. De kleur van de wandlamp wordt beïnvloed door het materiaal, maar dit materiaal kan in veel gevallen ook zijn overgeverfd.

Slimme buiten wandlampen

Naast de verschillende designs is het ook mogelijk om te kiezen voor slimme wandlampen. Deze slimme wandlampen kunnen op afstand bediend en ingesteld worden via een app op uw smartphone. Dit heeft niet alleen voordelen op het gebied van energieverbruik, maar ook op het gebied van veiligheid. Zo kunt u namelijk de lampen in- en uitschakelen als u zelf bijvoorbeeld op vakantie bent.

 

De slimme buiten wandlampen van ons 123led-huismerk werken op het Zigbee protocol. Voor zo een verbinding heeft u een gateway of bridge nodig om het netwerk op te zetten. Dit heeft als voordeel dat u meerdere slimme lampen kunt laten samenwerken en als groep kan bedienen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Zit er bij de wandlamp armaturen een lamp inbegrepen?

Nee, in de meeste gevallen zit er bij de wandlampen armaturen geen lamp inbegrepen. Wel kunt u deze bij 123led.nl eenvoudig meebestellen. Overigens zijn er wel armaturen waar de lamp zit inbegrepen. Dit wordt te allen tijde bij de wandlamp armatuur aangegeven.

Wat is een up-and-down light?

Een up-and-down light is een soort wandlamp waarbij het design van de armatuur ervoor zorgt dat het licht zowel naar boven als naar onderen wordt geworpen. Dit zorgt voor een bijzondere lichtval en een sfeervol effect op de muur of wand. Er zijn ook up-and-down lights die van twee lampen gebruikmaken.

Zijn buiten wandlampen waterdicht?

Ja, wandlampen voor buiten zijn altijd resistent tegen spatwater. Dit is wel wat anders dan volledig waterdicht; resistentie tegen spatwater (IP44) is voldoende bescherming om buiten aan de muur te hangen, maar dit is niet voldoende om ondergedompeld te worden.
 

Heeft u na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over ons assortiment wandlampen voor buiten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.