123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Buitenverlichting

Buitenverlichting kopen?

Bestel voordelig buitenverlichting en voorzie uw tuin of oprit van licht. Deze led lampen voor buiten zijn energiezuinig en zijn beschikbaar in verschillende vormen en maten, van diverse soorten tuinverlichting en feestverlichting tot anti-inbraak verlichting en vijververlichting. Bestel vandaag uw buitenverlichting en u heeft het morgen al in huis.

Populaire buitenverlichting

Tip: Gebruik hieronder onze zoekbalk om snel uw keuze te maken.

Helaas, uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer een ander woord

Bestel voordelig buitenverlichting online

Buitenverlichting kopen
 

Verlicht de voortuin, achtertuin, patio, oprit of andere buitenruimte met onze energiezuinige led buitenverlichting. Deze led buitenlampen zijn van hoge kwaliteit, betrouwbaar en waterbestendig en zorgen voor veel lichtverspreiding.

Verschillende soorten buitenverlichting

Buitenverlichting omvat een groot aantal verschillende soorten lampen, spots en andere lichtbronnen. Daarom hebben wij deze producten onderverdeeld in een aantal categorieën. Zo wordt het makkelijker om de juiste buitenlamp te vinden. Hieronder worden de categorieën buitenverlichting in grote lijnen uitgelegd.

Tuinverlichting

Deze tuinlampen zijn geschikt voor de algemene verlichting van uw tuin, en zorgen voor een hoge lichtopbrengst tegenover weinig energieverbruik. Bij ons vindt u niet alleen tuinverlichting op netstroom, maar ook tuinlampen die werken op batterijen of op zonne-energie. Dit scheelt in de energiekosten en zorgt ervoor dat u geen snoeren of kabels hoeft aan te sluiten.

Anti-inbraak verlichting

In ons assortiment vindt u ook anti-inbraak verlichting. Deze verlichting zorgt niet alleen voor licht in uw tuin, maar is vooral bedoeld voor het beveiligen van uw woning. Denk hierbij aan floodlights, schijnwerpers en breedstralers. Deze led lampen voor buiten zijn vaak voorzien van een sensor zodat ze aangaan als er een beweging wordt gezien.

Feestverlichting

In tegenstelling tot de tuinverlichting is feestverlichting niet bedoelt voor het verspreiden van veel licht, maar voor het creëren van een bepaalde sfeer. Dit kan met behulp van prikkabels; lichtsnoeren met led lampen van verschillende kleuren. Ook vindt u in ons assortiment bijvoorbeeld lichtslangen en lichtfiguren.

Vijververlichting

Vijververlichting omvat alle buitenverlichting en nodige accessoires die er zijn om uw vijver van licht te voorzien. Vijververlichting onderscheidt zich vooral door de hoge beveiliging tegen water en vocht. Zo is vijververlichting standaard voorzien van een IP68-bescherming, waardoor het volledig waterdicht en stofdicht is.

Accessoires

Onder de accessoires voor buitenverlichting vallen alle kabels en andere hulpmiddelen die u nodig heeft om uw buitenverlichting van stroom te voorzien. Zo vindt u in ons assortiment buitenverlichting accessoires onder andere verlengsnoeren en stopcontacten. Deze zijn anders dan de kabels die binnen gebruikt worden omdat ze waterdicht zijn.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe leg ik buitenverlichting aan?

Het aanleggen en plaatsen van buitenverlichting is afhankelijk van de voeding. Zo is buitenverlichting op batterij of op zonne-energie eenvoudig te plaatsen. Voor buitenverlichting op netstroom moeten er snoeren en kabels worden aangesloten. Bij sommige vijververlichting en tuinspots dienen de stroomkabels ingegraven te worden; diep voor 230V kabels, ondiep voor laagspanningskabels.

Wanneer is een lamp geschikt voor buiten?

Een lamp is in principe geschikt voor buitengebruik als deze voorzien is van genoeg bescherming tegen vocht. Dit wordt uitgedrukt in een IP-waarde. Wanneer deze waarde 44 of hoger is wordt er gesproken van voldoende bescherming tegen water om een lamp buiten te gebruiken. Uiteraard kunt u sommige binnen lampen als het droog en warm is ook tijdelijk buiten gebruiken, maar de werking kan niet worden gegarandeerd.

Kan buitenverlichting tegen vorst?

Ja, buitenverlichting die voorzien is van voldoende bescherming tegen water (minimaal IP44) kan ook tegen vorst. De werktemperatuur loopt uiteen maar buitenlampen blijven vaak functioneren tot extreme temperaturen van -20°C of +40°C.

Hoeveel stroom verbruikt buitenverlichting?

Het stroomverbruik van buitenverlichting is van twee dingen afhankelijk. Van het vermogen van een lamp (ook wel wattage) uitgedrukt in watt, en wat voor voeding een buitenlamp heeft. Zo ziet u het stroomverbruik van een buitenlamp op batterij of zonne-energie niet terug op uw energierekening. Een buitenlamp die werkt op laagspanning heeft vaak ook minder energie nodig.
 

Wilt u meer weten over ons assortiment buitenverlichting? Of heeft u vragen over de andere soorten led verlichting in ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.