123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Breedstralers

Breedstralers goedkoop kopen

Bestel hier voordelig een platte breedstraler. Platte breedstralers kenmerken zich door hun dunne behuizing, maar hebben toch een krachtige lichtstraal. Hierdoor kunt u ze gebruiken als anti-inbraakverlichting of als werklamp tijdens diverse bezigheden. Selecteer de juiste kleurtemperatuur en het geschikte wattage om de beste variant te vinden. Vandaag besteld, is morgen al in huis.


1 - 24 van 42

Voordelig een breedstraler kopen

Verlicht een grote hoeveelheid aan oppervlak eenvoudig en simpel met behulp van een breedstraler. Lees hieronder meer over breedstralers of bestel hierboven direct de lamp waar u naar op zoek bent.

Wat is een breedstraler?

Breedstralers zijn lampen die op een voet staan of opgehangen kunnen worden en een grote hoeveelheid aan licht verspreiden met behulp van een brede lichtstraal. Dit maakt de lampen ideaal voor het verlichten van uw voortuin, parkeerterrein en andere grote plekken waar goed zicht van groot belang is. De breedstralers in ons assortiment zijn beschikbaar in diverse wattages, kleurtemperaturen en afmetingen. Zo zit er gegarandeerd een geschikte breedstraler voor u bij.

De voordelen van het gebruiken van een breedstraler

Het gebruiken van een breedstraler heeft veel voordelen, namelijk:

 Verlicht grote oppervlaktes op een krachtige wijze.
 Werkt perfect als anti-inbraak verlichting.
 Zeer robuust.
 Laag energieverbruik.

Het vinden van de ideale breedstraler

Het vinden van een geschikte breedstraler is zeer eenvoudig met de filters op deze pagina. U vindt bij ons de volgende filters:

  • Lichtopbrengst: door te filteren op lichtopbrengst kiest u voor een breedstraler die met gemak alle oppervlaktes verlicht die u wilt. Zo heeft u altijd genoeg licht en perfect zicht. Lichtopbrengst wordt uitgedrukt in lumen.
  • Kleurtemperatuur: hiermee kiest u voor de lichtkleur die de breedstraler verspreidt. U heeft keuze uit warm wit (3000K), helder wit (4000K) en koud wit (6000-6500K).
  • Lumen per Watt: met dit filter kiest u voor een lamp die een bepaalde hoeveelheid aan lumen (lichtopbrengst) per Watt gebruikt.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoeveel lumen heb ik nodig voor mijn breedstraler?

Hoeveel lumen u nodig heeft, hangt af van de plek die u wilt verlichten en waar u de breedstraler neerzet. Bij ons vindt u breedstralers met een lichtopbrengst van 1100 lumen tot 13500 lumen. Des te kleiner het oppervlak is dat u wilt verlichten, des te minder lumen u nodig heeft.

Hoe installeer ik een breedstraler?

Het installeren van een breedstraler is zeer eenvoudig. U kunt het pootje uitklappen en deze op de grond neerzetten of u kunt deze met behulp van schroeven aan de muur boren.

Waar koop ik een breedstraler?

Op 123led.nl koopt u voordelig een breedstraler. U heeft keuze uit diverse wattages, lichtkleuren en groottes. Als u vandaag besteld, ontvangt u de breedstraler morgen al in huis.
 

Heeft u vragen over breedstralers of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.