123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Breedstralers met sensor

De goedkoopste breedstralers met sensor bij 123led

Bestel op deze pagina voordelig een breedstraler met sensor. Zo verlicht u eenvoudig uw gehele terrein. Dankzij de sensor staat de breedstraler nooit onnodig aan en bespaart u een hoop energie. Bovendien zijn onze schijnwerpers voorzien van een lange levensduur. Als u vandaag besteld, ontvangt u het morgen al in huis.


1 - 24 van 39

Voordelig een breedstraler met sensor bestellen

Op deze pagina vindt u de breedstralers, of schijnwerpers, met sensor in ons assortiment. U kunt bij ons terecht voor A-merken zoals Ledvance, Brennenstuhl en Philips, maar ook voor schijnwerpers van ons 123led huismerk. Deze zijn kwalitatief gelijkwaardig aan de breedstralers van de A-merken, maar wel een stuk voordeliger. Hiermee verlicht u eenvoudig grote oppervlaktes op een energiezuinige manier. Lees hieronder meer over breedstralers met sensor of bestel hierboven direct de lamp die u zoekt.

Wat is een breedstraler met sensor

Breedstralers met sensor zijn lampen met een voet die u kunt neerzetten of ophangen. De straler verspreidt een grote hoeveelheid aan licht in een brede straal. Dit maakt de lamp perfect voor het verlichten van een oprit of tuin en dient direct als een vorm van anti-inbraak verlichting. De lamp gaat alleen aan als het beweging detecteert, zo verbruikt u nooit meer energie dan nodig is. In ons assortiment vindt u breedstralers met sensor met verschillende wattages, kleurtemperaturen en afmetingen. Hierdoor zit er gegarandeerd een schijnwerper met sensor voor u tussen.

De voordelen van een breedstraler met sensor

Het gebruiken van een breedstraler met sensor heeft veel voordelen, namelijk:

 Verlicht een groot oppervlak in een brede straal op een zeer krachtige wijze.
 Zeer energiezuinig, omdat het alleen aanstaat wanneer dit nodig is met dank aan de sensor.
 Ideaal als anti-inbraak verlichting.
 Erg robuust.

Het vinden van uw ideale breedstraler met sensor

Bij ons vindt u eenvoudig uw ideale breedstraler. Dit kunt u doen met behulp van onze filters bovenaan deze pagina. Hieronder leggen wij uit wat elke filter precies inhoudt:

  • Merk: op deze pagina vindt u verschillende bekende merken, zoals ons 123led-huismerk, Ledvance en Philips. Kies het merk dat u zoekt en u vindt al onze breedstralers met sensor van dit merk.
  • Kleurtemperatuur: met dit filter kiest u de kleurtemperatuur die u wilt dat het licht verspreidt. U kunt kiezen uit warm wit (3000K), helder wit (4000K) en koud wit (6000K-6500K).
  • Lichtopbrengst: hiermee kiest u hoeveel lumen aan licht u wilt dat de breedstraler verspreidt. Wij hebben een breed aanbod aan breedstralers met diverse lichtopbrengsten van 750 lumen tot 20.000 lumen.
  • Lumen per Watt: met dit filter kiest u voor een breedstraler die een bepaalde hoeveelheid aan lumen (lichtopbrengst) per Watt gebruikt. Zo weet u direct hoe energiezuinig uw lamp is.

De werking van de sensor van een breedstraler

Zoals hierboven aangegeven heeft het kopen van een schijnwerper met sensor veel voordelen. Maar hoe werkt de bewegingssensor? De breedstralers in ons assortiment zijn voorzien van een daglicht- en/of bewegingssensor. Wanneer er sprake is van een daglichtsensor, betekent dit dat de led schijnwerper automatisch gaat branden wanneer de zon onder gaat. Als uw lamp een bewegingssensor heeft, dan betekent het dat deze automatisch aangaat wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Vaak wordt dit opgepikt dankzij een infraroodsensor die een warmtebron signaleert en vervolgens de schijnwerper een seintje geeft om aan te springen.

 

Hoe gevoelig is de sensor? De sensoren van onze schijnwerpers detecteren over het algemeen beweging binnen een bereik van 8 tot 10 meter. De gevoeligheid van de daglichtsensor kunt u zelf instellen via de lamp zelf. U kunt dan aangeven bij hoeveel lux buiten, de lamp moet aanspringen. Zo weet u zeker dat de led schijnwerper met sensor nooit onnodig lang brandt. 

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke verlichting kan ik gebruiken voor mijn oprit?

Voor het verlichten van een oprit is het gebruiken van een breedstraler ideaal. Deze verspreiden vel licht in een brede straal. Dankzij de sensor gaat deze alleen aan als het nodig is en bespaart u een hoop energie.

Wat is een breedstraler?

Dit is een lamp die veel licht verspreidt in een brede straal. Ideaal voor het verlichten van uw tuin bijvoorbeeld. U kunt deze neerzetten met behulp van de voet of ophangen.

Waar koop ik een breedstraler met sensor?

Een breedstraler met sensor koopt u goedkoop op 123led.nl. Dankzij de sensor verspreidt deze alleen licht als het beweging registreert en dus echt nodig is. Erg energiebesparend dus. Vandaag besteld, is morgen al in huis.

Hoe werkt een breedstraler met sensor?

Er zijn verlichtingen met verschillende sensoren, of in dit geval breedstralers met een daglichtsensor en/of een bewegingssensor. De bewegingssensor werkt dankzij een geïntegreerde infraroodsensor die warmtebronnen oppikt, waardoor de schijnwerper automatisch aanspringt. De daglichtsensor pikt op hoeveel lux aan licht er buiten nog is, en die zal bij een bepaalde hoeveelheid lux automatisch aangaan.
 

Heeft u vragen over breedstralers met sensor of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.