123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Floodlights met camera

Floodlight met camera voordelig kopen

Koop op deze pagina onze floodlights met camera. Deze zijn niet alleen handig als verlichting, maar ook perfect als inbraak preventiemiddel. Vandaag besteld, is morgen al in huis.


Bestel voordelig een floodlight met camera

Op deze pagina vindt u ons aanbod aan floodlights met sensor. Perfect om uw huis en omgeving mee veilig te houden. Lees hieronder meer over floodlights met camera of bestel hierboven direct de floodlight die bij u past.

Floodlight met camera: ons assortiment

In ons assortiment vindt u de volgende bekende merken:

  • Idinio: deze slimme camera met schijnwerper is ideaal voor het beveiligen van uw woning. U kunt de beelden opslaan op een microSD of terugkijken via de streaming service.
  • WOOX: de slimme camera met floodlight geeft u haarscherp beeld, ook in de nacht. U kunt via de camera beelden terugkijken en communiceren via de tweeweg audio. U kunt hiermee ook een sirene laten klinken bij gevaar. Deze camera werkt op wifi en u kunt alle interacties terugzien in de app.
  • Netatmo: met deze camera met floodlight weet u altijd of er iemand op uw terrein is. Alle video’s worden bewaard in de app, op de cloud en kunt u bewaren op een microSD kaart.
  • Ring: hiermee houdt u alles in de gaten. U kunt in de app zelf meldingen instellen en alles goed zien dankzij de floodlight.
  • EVE: met deze camera en lamp houdt u alles rondom uw huis goed in de gaten. U kunt het beeldmateriaal opslaan in de cloud en terugzien. De informatie wordt niet op externe servers opgeslagen, dat is beter voor uw privacy en veiligheid. Met de nachtmodus ziet u ook perfect in het donker.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat doet een floodlight met camera?

Met een floodlight met camera heeft u niet alleen goed zicht, maar wordt er ook opgenomen wat er in de omgeving gebeurd. Zo gaat u voor extra inbraak preventie.

Waar koop ik een floodlight met camera?

Floodlights met camera koopt u zeer voordelig op 123led.nl. Hiermee gaat u voor extra beveiliging rondom uw huis en is het altijd goed verlicht. Als u vandaag besteld, ontvangt u het morgen al in huis.
 

Heeft u vragen over breedstralers met camera of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.