123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Led strips

Led strips kopen?

Kies voor hoge kwaliteit led strips en verlicht elke ruimte in uw woning. Koop complete led strips sets die direct klaar zijn voor gebruik, of kies voor losse of slimme led strips. Ook koopt u bij ons alle nodige accessoires, zoals aansluitmaterialen en voedingskabels.

Aluminium led strip profielen

Bekijk ons grote aanbod aan led strips

Led strips zijn veelzijdige verlichtingsbronnen. Ze zijn energiezuinig, gemaakt van flexibel materiaal, op maat te knippen, en zijn beschikbaar in alle lichtkleuren en lichttypes, van enkelkleurig tot RGBWW. Daarmee zijn led strips geschikt als sfeerverlichtings- én als hoofdverlichtingsbron, en kunnen ze in elke ruimte binnenshuis worden toegepast. Bestel uw led strips vandaag nog en ontvang ze morgen al in huis.

Welke led strips kan ik kopen?

Bij ons vindt u niet alleen verschillende led strips, maar ook alle accessoires die nodig zijn om deze aan te sluiten en aan uw eigen wensen aan te passen. Zo vindt u bij 123led.nl onder andere smart led strips, completel led strip sets, losse led strips, led strips voor de trap, en diverse montage- en voedingsonderdelen.
  • Smart led strips: met deze slimme sets kunt u vanuit het comfort van uw bankstel uw led strips bedienen, bijvoorbeeld met uw telefoon of door middel van uw stem. Smart led strips zijn voor verschillende protocollen beschikbaar, waaronder wifi, bluetooth en Zigbee. Bediening op afstand is hierbij het grootste voordeel. Zo zijn smart led strips vooral geschikt voor plekken waar bediening met de hand lastig of onmogelijk is, of als u een groot aantal led strips tegelijkertijd wilt bedienen.
  • Complete led strip sets: geen zin in gedoe met knippen, plakken en aansluiten? Kies dan voor een complete led strip set. In deze set zit een led strip met geschikte voedingsadapter, klaar voor gebruik. Zo hoeft u alleen nog de voedingsadapter aan te sluiten op uw wandcontactdoos. Vooral geschikt als u geen complexe patronen wenst aan te leggen en u maar een paar led strips nodig heeft.
  • Losse led strips: deze led strips zijn volledig aan uw wensen aanpasbaar. Knip ze op maat, gebruik aansluitmateriaal om ze te verbinden, en voorzie ze van stroom met een geschikte adapter. Zo creëert u verlichting die in elke situatie toepasbaar is. Daardoor zijn losse led strips vooral handig als u goed voor ogen heeft wat voor constructie u wilt maken met uw led strips, en als u meerdere led strips op één voedingsadapter wilt en kan aansluiten. Ideaal voor complexe patronen.
  • Led strips trap: op zoek naar verlichting voor uw traptreden? Kies dan voor onze led strips voor de trap. Hier vindt u sets voor 15 treden, het nodige aansluitmateriaal, sensoren en ook losse traptrede strips om uw set uit te breiden. Deze sets zijn voor dit doeleinde gespecialiseerd. Let wel dat als u led strips niet voor traptreden wilt gebruiken, u beter met gewone led strips uit de voeten kunt.
  • Led strip controllers: bestel een controller voor uw led strip om te schakelen tussen kleuren of het licht te dimmen. Wij verkopen controllers voor enkelkleurige, RGB, RGBW en RGBWW led strips. Uw verlichting automatisch aan en uit laten schakelen als u langsloopt? Kies dan voor een led strip sensor. Controllers geven gewone led strips extra mogelijkheden. Handig om ze bijvoorbeeld op een afstandsbediening of op een app te laten werken.
  • Led strip voedingsadapter: hier vindt u geschikte voedingsadapters voor 12V en 24V led strips, met uiteenlopende wattages. Koop een voeding die sterk genoeg is om aan uw wensen te voldoen, bijvoorbeeld om een RGBWW strip of meerdere enkelkleurige strips van stroom te voorzien.
  • Aluminium led strip profielen: heeft u behoefte aan aangenamer, diffuus licht? Koop dan een profiel voor uw led strip. Hierdoor zal het licht van uw led strip aan egalere uitstraling krijgen en vallen de individuele led-diodes minder op. Zo lijkt elke led strip op een COB led strip. Deze zorgvuldige afwerking beschermt de led strip ook beter en maakt gebruik hiervan vooral geschikt op plekken waar veel mensen bijeen zijn, zoals in de horeca.

Hoe kies ik de juiste led strip?

Om een type led strip te kiezen is handig de volgende stappen te volgen: de eerste vraag is of u een led strip wenst te hebben welke op afstand te bedienen is? Is dit het geval, dan is het beter om een smart led strip aan te schaffen, zodat u deze met een telefoon of voice assistant kunt bedienen. Heeft u voor de rest geen smart home devices? Kies dan voor een smart led strip die op wifi werkt. Dan heeft u geen hub nodig.
 

Hoeft u geen slimme led strip te hebben, dan is het belangrijk om te overwegen of u een enkele gebruiksklare led strip wilt hebben waarvoor u geen andere materialen nodig heeft, of liever een led strip kiest die u kunt combineren en naar wens kunt aanpassen. Onze complete led strip sets zijn voorzien van een geschikte voedingsadapter en zijn plug-and-play. Onze losse led strips hebben daarentegen nog een voedingsadapter nodig. Wilt u deze koppelen aan andere led strips? Dan zult u ook aansluitmaterialen nodig hebben. Zo kunt u met losse led strips mooie, complexe vormen en patronen creëren en op creatieve wijze led strips in situaties gebruiken waar u met complete led strip sets niet uit de voeten kunt.

 

Tot slot zijn er de led strips voor de trap. Deze zijn als u daar led strips wilt hebben echt een stuk efficiënter, omdat deze al zijn uitgemeten voor de gebruikelijke afmetingen en aantallen traptreden.