123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Trapverlichting

Trapverlichting kopen?

Op zoek naar verlichting voor uw trap? Bekijk op deze pagina dan ons ruime aanbod aan trap ledstrips en spotjes om te zorgen dat u ook ’s avonds en ’s nachts op een veilige wijze naar boven of naar beneden kunt. Voor 23:59 besteld? Dan ontvangt u uw nieuwe producten morgen al in huis.

1 - 0 van 0

Bestel goedkope trapverlichting

Op deze pagina vindt u ons ruime aanbod aan trapverlichting. Kies voor led strips of spotjes voor het veiliger maken van uw trap. Zo kunt u hier ook ’s avonds of ’s nachts zonder problemen gebruik van maken. En alleen bij ons bestelt u alle producten voor de beste prijs.

Trapverlichting: ons ruime assortiment

Bij ons vindt u verschillende soorten trapverlichting, zodat u altijd kunt bekijken welke variant het beste bij u en uw wensen past. Kies uit de volgende soorten:

Trap led strips

Deze led strips van 80 cm kunnen met het meegeleverde bevestigingsmateriaal eenvoudig onder iedere traptrede gemonteerd worden om te zorgen dat de gehele trap voorzien is van verlichting. Naast een 3M kleefstrip worden er ook koppelstukken meegeleverd, waarmee de verschillende led strips aan elkaar te koppelen zijn, en een adapter om voor de stroomvoorziening te zorgen. Het gaat hierbij dus om een compleet pakket met Plug & Play-systeem en niet om allerlei losse kabeltjes die ingeplugd dienen te worden, waardoor dit veel makkelijker te installeren is. Bestel het pakket bij ons voor de beste prijs en ga op eenvoudige wijze voor een verbeterde veiligheid.

Het pakket bevat vijftien led strips, maar ook als uw trap uit minder dan vijftien traptreden bestaat kunt u dit product gebruiken. Dan sluit u simpelweg minder led strips aan. Bovendien kunt u de strips ook eenvoudig op de juiste lengte knippen (met behulp van de bronzen markeringen) en zijn ze dus ook geschikt voor traptreden die niet allemaal dezelfde grootte hebben. Heeft u een grotere trap en heeft u dus meer led strips nodig? Bestel dan een van onze uitbreidingen om uw set eenvoudig geschikt te maken.

De led strips zijn beschikbaar in een warm witte en een koud witte lichtkleur. Hierbij geldt: hoe warmer het licht, hoe sfeervoller dit is. Wilt u dus een warme sfeer creëren of is slechts heldere en krachtige verlichting nodig? Aan de hand hiervan kiest u de geschikte trapverlichting. Let er op dat de lichtkleur beïnvloed kan worden door de materialen van uw trap.

Om het gemak nóg meer te verhogen kunt u ook altijd nog bewegingssensoren toevoegen. Deze plaatst u boven- en onderaan de trap, waar ze ervoor zorgen dat het licht gaat branden als u langsloopt. U bepaalt zelf hoe lang het licht aan moet gaan en past bovendien de intensiteit aan. Tot slot kunt u ook aluminium profielen bestellen waarmee u de trapverlichting af kunt dekken en beter op zijn plaats kunt houden. Ook kunt u de strips hiermee beschermen tegen stof en andere vervuilingen of beschadigingen.

Spotjes trap

De installatie van de spotjes is eenvoudiger. Deze lampjes van Mr. Beams of Gizmo plaatst u namelijk eenvoudig boven- of onderaan de trap, waar ze door hun geïntegreerde bewegingssensoren automatisch gaan branden als u langsloopt. Doordat de lampjes draadloos zijn en op batterijen werken hoeft u ze alleen maar aan de muur te bevestigen met het standaard meegeleverde bevestigingsmateriaal. Installatie is in minder dan vijf minuten gedaan, zonder dat u last heeft van kabels of er rekening mee hoeft te houden dat er een stopcontact in de buurt moet zijn.

De spotjes zijn beschikbaar in diverse varianten, bijvoorbeeld in het wit of in het bruin. Ook kunt u voor verschillende lichtkleuren kiezen: koud witte verlichting (4.000K-5.000K) of warm witte verlichting (2.200K). Welke kleurtemperatuur u uitkiest is afhankelijk van smaak. Koud wit licht is helderder, warm wit licht sfeervoller. Doordat de verlichting over het algemeen naar beneden schijnt wordt u hierdoor niet verblind als u gebruikmaakt van de trap.

Verlichting voor de gang bestellen?

In onze webshop vindt u nog veel meer andere lampen. Zo kunt u naast trapverlichting ook andere ganglampen kopen. Bestel bijvoorbeeld plafonnières, inbouw- of opbouwpots en wandlampen voor uw hal. Doordat wij een ruime keuze hebben uit verschillende groottes, soorten, stijlen en kleuren vindt u altijd een variant die bij uw interieur past.

Komt u er niet helemaal uit of wilt u ons advies bij het bestellen van de juiste lampen voor uw trap? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van advies kunnen voorzien.