123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Slimme verlichting

Slimme verlichting kopen?

Op deze pagina vindt u al onze slimme led lampen van grote merken als Philips Hue, Innr, Calex en WiZ. Deze zijn allemaal te bedienen met een handige app op uw telefoon of tablet, of met uw stem door middel van een smart home assistant. 

1 - 0 van 0

Slimme led lampen kopen

De laatste jaren worden onze huizen steeds slimmer. We vullen ze met allerlei slimme apparaten die ons het werk uit handen nemen. Gordijnen die openen en sluiten met een app, stofzuigers die niet bestuurd hoeven worden en zelf een weg door het huis vinden en koelkasten met camera's waardoor u in de supermarkt even snel uw voorraad kunt checken. Slimme verlichting kan dan natuurlijk niet achterblijven.

Wat is slimme verlichting?

Slimme led lampen zijn op afstand bedienbaar. Sommige slimme verlichtingssystemen moeten worden aangesloten op een bridge. Dit is een klein kastje dat de verbinding legt tussen uw slimme lampen en het wifi-netwerk. Andere verlichtingssystemen maken direct contact met de wifi. U kunt de lampen aansturen via een app op uw telefoon, tablet of laptop, maar soms ook via een afstandsbediening. Bepaal hiermee in elke situatie zelf wat voor licht u wilt. Of sla uw voorkeuren op in tijdschema's, zodat uw lampen precies weten wanneer ze automatisch aan of uit moeten. Zo kunt u bijvoorbeeld bepalen dat de lampen gaan branden als uw wekker net gegaan is, zodat u wakker wordt in een verlicht huis. Hiermee is door de wekker heen slapen en te laat op werk komen verleden tijd.

 

Slimme led verlichting kan in veel meer situaties van pas komen. Zo kunt u de lichten dimmen en kiezen voor verschillende kleurschema's, zodat u op elk moment voorzien wordt van het juiste licht. Helder licht als u 's avonds nog even moet werken, maar sfeervol gedimd licht als u een filmavondje heeft gepland. Bestuur uw lampen ook als u niet thuis bent. Zo verkleint u de kans op inbraken als de vrijdagmiddagborrel plots wat langer duurt dan gepland.


WiZ app 

Slimme led lampen van diverse merken

Bij ons vindt u slimme verlichting van diverse merken. Hierbij een overzicht van een paar merken die u in onze webshop kunt vinden:
  • Philips Hue: Hecht u veel waarde aan de sfeer in uw huis? Dan zijn de lampen van Philips Hue misschien iets voor u. Stel ze in op sfeer en kies bijvoorbeeld uit Energie, Concentratie, Lezen of Ontspannen. Voor elke situatie is er het juiste licht. Ook kunt u de lampen koppelen aan uw muziek en zo uw eigen thuisdisco creëren. Philips Hue werkt met bluetooth of met een bridge (via het ZigBee-protocol).
  • Innr: Koop lampen in een sfeervolle warm-witte kleur of kies voor gekleurde lampen. Op zoek naar meer dan alleen slimme led lampen? Innr heeft ook led strips die u kunt gebruiken als hoofdverlichting of juist als decoratieverlichting. Of ga voor kastverlichting of spotjes en verschuif het accent in uw woonkamer naar uw boekenkast of vitrinekast. Innr werkt volgens het ZigBee-protocol.
  • Calex: Voor de Calex Smart Home-collectie heeft u geen bridge nodig. Met de gratis app en een betrouwbaar wifi-signaal kunt u al aan de slag. Calex brengt een ruim assortiment aan designlampen op de markt, waarmee u altijd de show steelt.
  • Idinio: De lampen van Idinio zijn gemakkelijk te besturen vanuit uw luie stoel, via een app of via verschillende spraaksystemen. Doordat u uw lampen ook op afstand kunt aanzetten wordt uw huis beter beschermd tegen ongenode gasten. Idinio werkt op wifi, dus een bridge is hiervoor niet nodig.
  • WiZ: Met de lampen van WiZ heeft u ook geen bridge nodig. Koppel ze direct aan het wifi-netwerk: eenvoudiger kan bijna niet. U kunt vervolgens kiezen uit wel 36 lichtmodules, zodat u zelf bepaalt wat voor u op elk gewenst moment het ideale licht is.
  • LiFX: Lampen die warm-witte tot koud-witte verlichting verspreiden, lampen die zich aanpassen aan uw dag- of nachtritme of lampen die u zelf in elke vorm op de muur kunt hangen. In het assortiment van LiFX vindt u het allemaal. Deze lampen zijn allemaal te besturen met de wifi, zonder dat u hiervoor een bridge hoeft aan te schaffen.
  • Nanoleaf: De led panelen van Nanoleaf kunnen in elke gewenste vorm op de muur (of het plafond) geplakt worden, om zo een verlicht kunstwerk te creëren. Laat ze vervolgens samenwerken met de muziek of verander de kleuren per paneel. Hiermee steelt u zeker de show. De producten werken op wifi. 
  • Woox: De slimme lampen van Woox (beschikbaar in GU10-, E27- en E14-fitting) verspreiden allerlei soorten licht. U kiest uit meer dan 16 miljoen kleuren of witte verlichting, om de lampen altijd aan te passen aan de sfeer van het moment. De Woox-lampen werken op wifi en ZigBee. 
  • Twinkly: Met de slimme kerstverlichting en feestverlichting van Twinkly wordt het altijd nóg gezelliger. Versier uw kerstboom met lampjes die u geheel kunt personaliseren, zodat u de meest originele boom krijgt. Of laat de lampjes 'dansen' op de muziek voor het allerleukste (kerst)feestje. 
Maak uw led lampen nóg slimmer met Google Assistant, Apple HomeKit, Amazon Alexa of Homey. Met deze systemen bedient u de slimme led lampen met uw stem. Laat vanuit uw luie stoel weten dat de lampen aan moeten, en de systemen regelen het voor u. 

Maak uw huis nóg slimmer

Het gemak van slimme lampen nog verder doortrekken? Dan kunt u uw woning ook slimmer maken met allerlei andere smart home-producten. Voeg bijvoorbeeld slimme sensoren, slimme schakelaars of slimme camera's toe. Door de verlichting te laten samenwerken met verschillende slimme producten, maakt u uw leven nóg gemakkelijker. Zorg dat de lamp in de hal gaat branden wanneer de bel gaat of dat de lamp aangaat als de gordijnen opengaan. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe werkt slimme verlichting?

Slimme verlichting kunt u over het algemeen in een bestaande fitting draaien. Vervolgens verbindt u de verlichting met uw smartphone. Bij sommige lampen is hiervoor een hub vereist en voor sommige lampen niet. U kunt dan op afstand de verlichting aan- of uitzetten, dimmen en/of, afhankelijk van de soort lamp, de kleurtemperatuur wijzigen.

Is slimme verlichting energiezuinig?

Slimme verlichting is inderdaad energiezuinig. Het zijn allereerst altijd led lampen en dus energiezuiniger dan bijvoorbeeld halogeen- of gloeilampen. Daarnaast kunt u in de app ook tijdschema’s aanmaken, zodat de verlichting automatisch aan- en uitgaat op een vast tijdstip. Hierdoor blijft er nooit meer per ongeluk een lamp aanstaan.

Waarom kiezen voor slimme verlichting?

Niet alleen is slimme verlichting energiezuiniger waardoor u op lange termijn geld bespaard, ook verbetert het de veiligheid van uw huis, waardoor u ongenode gasten kunt weren. Daarnaast creëert u eenvoudig en snel nieuwe sferen in huis, zodat u voor elke situatie de geschikte verlichting heeft.
 

Heeft u nog vragen over slimme verlichting of komt u ergens niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.