123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
Email: info@123led.nl
meer dan 3 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

 
Home Projectverlichting Klantenservice Blog Over 123led.nl Contact Inloggen Klik hier voor verzendinfo naar Belgi\u00eb

Webwinkel

Zoek een product

Mijn 123led.nl

Betaalopties:

achteraf betalen met acceptgiro
veilig betalen via Bancontactonline betalen met PayPal

Verzendopties:

PostNLDPD

Officiële dealer

Beoordeling door klanten:
9.4/10 -
1.772 beoordelingen

Nanoleaf

Nanoleaf Shapes Hexagons Starter Kit Mini met 5 led panelen LNA00011
vergroten
Omschrijving Met deze vijf led panelen van Nanoleaf creëert u uw eigen verlichte kunstwerk. De led panelen hebben de vorm van een hexagoon (een zeshoek) en zijn makkelijk aan elkaar te verbinden. Als puzzelstukjes passen ze in elkaar; de vorm kunt u zelf bepalen. Zo beslist u zelf altijd precies hoe uw verlichting eruit moet komen te zien. De lampen zijn verder te bedienen met een app op uw telefoon of tablet (voor iOS en Android). 

Hoe werkt het?
In de app kunt u de led panelen niet alleen aanzetten en uitzetten, maar kunt u ze ook dimmen en personaliseren. Zo kunt u kiezen uit meer dan 16 miljoen verschillende kleuren én een hoop wittinten, zodat u de lampen altijd aanpast aan de sfeer van het moment. Ook schema's en timers instellen is een mogelijkheid. Automatiseer hiermee de verlichting en geniet van het gemak dat hiermee gepaard gaat. 

Verder is er ook de mogelijkheid om de led panelen met uw stem aan te sturen (als u een spraakassistent heeft) of gebruik maken van de multitouch-bediening op de led panelen zelf. De montage van de lampen gaat eenvoudig. Hiervoor hoeft u niet te boren, maar kunt u de meegeleverde montagetape gebruiken. Meegeleverd worden verder ook een voedingsstekker en een controller.

Synchronisatie met muziek
Voeg nóg meer beleving toe aan uw verlichting door deze te synchroniseren met uw muziek. Zo laat u de led panelen afzonderlijk of tegelijkertijd dansen op uw favoriete liedjes. Een extra dimensie wordt zo toegevoegd aan uw muziekbeleving.
Specificaties
Merk: Nanoleaf
€ 126,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 104,55 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Nanoleaf Shapes Hexagons Starter Kit met 9 led panelen LNA00012
vergroten
Omschrijving Met deze slimme led panelen van Nanoleaf kunt u uw verlichting helemaal aanpassen aan uw smaak. De led panelen hebben namelijk de vorm van een hexagoon (een zeshoek) en zijn op allerlei manieren aan elkaar te verbinden; ze passen als puzzelstukjes in elkaar. Vervolgens kunt de de negen led panelen aansturen en personaliseren via de Nanoleaf-app. 

Hoe werkt het?
De led panelen zijn dus te bedienen met de Nanoleaf-app (voor iOS en Android), maar ook met behulp van de multitouch-toetsen op de panelen zelf én met uw stem (mits u een spraakassistent bezit). De verbinding tussen de app en de verlichting komt tot stand dankzij een betrouwbare wifi-verbinding. U kunt dit doen nadat u de lampen heel eenvoudig op de muur gemonteerd heeft. Deze montage kan gedaan worden zonder te boren; de meegeleverde montagetape is voldoende. Ook de voedingsstekker en controller worden meegeleverd.

In de app kunt u de led panelen aanzetten, uitzetten, dimmen én personaliseren. Pas zo de verlichting aan aan de situatie en het moment. Kies bijvoorbeeld uit 16 miljoen verschillende kleuren en wittinten of kies een vooraf ingesteld lichtscène die bij het moment past. Ook het instellen van timers en schema's is een optie. Automatiseer de verlichting en geniet van het gemak. 

Synchronisatie met muziek
Synchroniseer de verlichting met de muziek en voeg een extra dimensie toe. De led panelen 'dansen' dan op het geluid van uw favoriete liedje of computerspelletje. Zo wordt uw muziekbeleving verbeterd. 
Specificaties
Merk: 123led
€ 189,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 156,61 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Nanoleaf Shapes Hexagons uitbreidingspakket met 3 led panelen LNA00013
vergroten
Omschrijving Breid uw Nanoleaf Shapes Hexagons Starter Kit uit met dit uitbreidingspakket. Hierin vindt u drie led panelen die u heel gemakkelijk aan uw huidige led panelen kunt verbinden. Zo maakt u uw verlichte kunstwerk groter. De connector om de led panelen aan elkaar te verbinden en de montagetape om de panelen mee op te hangen worden ook meegeleverd.

Nanoleaf Shapes Hexagons
Voor het gebruiken van dit uitbreidingspakket is de Nanoleaf Shapes Hexegons Starter Kit dus nodig. De led panelen zijn te bedienen via een app op uw telefoon of tablet (voor iOS en Android). Bedien ze tegelijkertijd of afzonderlijk, zet ze aan door de multitouch-bediening te gebruiken óf maak gebruik van een spraakassistent voor nog meer gemak. U kunt de led panelen volledig naar uw smaak personaliseren door bijvoorbeeld te kiezen uit meer dan 16 miljoen kleuren en wittinten. Verder kunt u ook timers en schema's instellen. 

De led panelen van Nanoleaf zijn in elke gewenste positie op te hangen. Zo creëert u eenvoudig een verlicht kunstwerk. Bij het installeren hoeft u niet te boren, want u kunt gewoon de meegeleverde montagetape gebruiken.
Specificaties
Merk: Nanoleaf
€ 57,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 47,52 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Nanoleaf Shapes Hexagons Flex Linkers verbindingsset voor led panelen LNA00019
vergroten
Omschrijving Met deze verbindingsset van Nanoleaf monteert u de led panelen van Nanoleaf nóg creatiever. Normaal gesproken kunt u de led panelen namelijk alleen op een recht oppervlak monteren, maar met deze Flex Linkers laat u de panelen ook de hoek om gaan. De verbindingsstukken kunnen tot wel 180 graden buigen. 

Voor het gebruik van dit product is de Nanoleaf Shapes Hexagons Starter Kit noodzakelijk. In de verpakking zitten 9 flexibele verbindingsstukken. 
Specificaties
Merk: Nanoleaf
€ 9,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 8,22 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Nanoleaf Aurora Flex Linkers verbindingsset voor led panelen LNA00014
vergroten
Omschrijving Met deze Nanoleaf Flex Linkers verbindingsset kunt u de led panelen van Nanoleaf ook op verschillende wanden monteren. Normaal gesproken zijn de led panelen namelijk alleen op een rechte wand te monteren, maar nu laat u uw verlichte kunstwerk makkelijk de hoek om gaan. De verbindingsstukken maken het mogelijk om nóg creatievere vormen te maken. 

Voor het gebruik van dit product is de Nanoleaf Aurora Smarter Kit noodzakelijk. In de verpakking zitten 9 flexibele verbindingsstukken. 
Specificaties
Merk: Nanoleaf
€ 9,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 8,22 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Nanoleaf Aurora Rhythm Smarter Kit met 15 led panelen en Rhythm muziekmodule LNA00005
vergroten
Omschrijving Creëer een uniek verlicht kunstwerk met dit Nanoleaf Aurora verlichtingssysteem. Deze Smarter Kit bestaat uit vijftien driehoekige led panelen die op te plakken zijn op uw wanden in elke gewenste vorm. Bediening gaat vervolgens onder andere via een app op uw telefoon of tablet. De led panelen hebben elk een vermogen van 2W.

Hoe werkt het?
Verbind de led panelen aan de app (voor iOS en Android) via de wifi. Hiervoor heeft u dus geen hub of bridge nodig. Vervolgens zijn deze te bedienen met de app. Hiermee kunt u alle panelen afzonderlijk of gezamenlijk personaliseren. De app herkent het patroon waarin de lampen hangen. Dim of kies uit meer dan zestien miljoen kleuren. Verder kunt u verschillende timers instellen en scènes instellen. 

Liever niet bedienen met de app? U kunt de led panelen ook aansturen met de knoppen op de led panelen zelf of met u stem. Het systeem is namelijk compatibel met Siri, Google Assistant én Amazon Alexa.

Rhythm-module
De Smarter Kit wordt geleverd met de Rhythm-module. Dankzij deze slimme muziekmodule met geïntegreerde microfoon kunnen de led panelen samenwerken met de muziek die u draait. Creëer een extra beleving door uw verlichting te laten 'dansen' op het ritme van de muziek. De muziekmodule moet worden aangesloten aan de led panelen. Meegeleverd worden verder een voedingsstekker, een controller en montagetape.
Specificaties
Merk: Nanoleaf CRI: Ra> 80
Branduren: 25.000 uur Beschermingsniveau: IP20
Watt: 30 W WiFi: Ja 2.4 GHZ
Watt: 30W Gebruik: Binnen
Voltage: 220-240 V Connectable: Startset
Lichtopbrengst: 1.500 lumen Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Dimbaar: Ja, via app Protocol: Wifi, IFTTT
Kleurentemperatuur: RGB + 2200-5000 K Aantal lampjes: 15
Afmetingen: 25 x 25 cm (bxh) Montage: Opbouw
€ 274,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 226,86 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Nanoleaf Aurora Rhythm Smarter Kit met 4 led panelen en Rhythm muziekmodule LNA00020
vergroten
Omschrijving Met deze Nanoleaf Aurora led panelen voegt u een verlicht kunstwerk toe aan uw interieur. De vier driehoekige led panelen zijn namelijk in elke gewenste vorm op te plakken op de muur en passen als puzzelstukjes in elkaar. Ze zijn te besturen met de Nanoleaf-app op uw telefoon of tablet. De benodigde controller, voedingsstekker en montagetape worden meegeleverd.

Hoe werkt het?
Verbind de led panelen eenvoudig aan de app (voor iOS en Android) met behulp van een betrouwbare wifi-verbinding. Een hub of bridge is dus niet nodig. In de app kunt u de led panelen vervolgens heel makkelijk personaliseren en aansturen. Zo kunt u de led panelen afzonderlijk en gezamenlijk aanzetten, uitzetten en dimmen. Of kies dé perfecte lichtkleur voor elke situatie door te kiezen uit 16 miljoen kleuren en wittinten. Ook het instellen van schema's en timers is een mogelijkheid.

De led panelen zijn niet alleen te bedienen met de app, maar ook via knoppen op de led panelen zelf. Of gebruik Siri, Google Home of Amazon Alexa om de led panelen met uw stem aan te sturen. 

Rhythm-module
Meegeleverd wordt de Rhythm-module. Met deze slimme muziekmodule kunnen led panelen samenwerken met de muziek die u afspeelt. Zo 'dansen' de lichten mee op te muziek, voor een intensere muziekbeleving. De muziekmodule moet worden aangesloten aan de led panelen.
Specificaties
Merk: Nanoleaf Beschermingsniveau: IP20
Branduren: 25.000 uur Type: Light Panels
Afmetingen: 210 x 241 mm (lxb) Assistant: HomeKit, Google, Alexa
€ 97,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 80,58 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Nanoleaf Aurora Rhythm Smarter Kit met 9 led panelen en Rhythm muziekmodule LNA00002
vergroten
Omschrijving Met het Nanoleaf Aurora slimme verlichtingssysteem voegt u een hele extra dimensie toe aan uw leefomgeving. De negen driehoekige led panelen zijn als een kunstwerk op te plakken in elke vorm die u maar wilt. Vervolgens kunt u deze verbinden aan de Nanoleaf-app op uw telefoon of tablet. De led panelen hebben elk een vermogen van 2W.

Hoe werkt het?
De verbinding van de led panelen aan de app (voor iOS en Android) werkt via de wifi. Hiervoor heeft u dus geen hub of bridge nodig. Via de app maakt u scènes, past u de verlichting aan en stelt u planningen en timers in. U heeft de keuze uit miljoenen kleuren, van wittinten die daglicht of zonlicht nabootsen tot alle andere kleuren die u zich maar kunt bedenken. Omdat de app de indeling van de panelen herkent kunt u dit helemaal naar uw smaak aanpassen. De panelen zijn afzonderlijk of in zijn geheel aan te sturen. Bediening hoeft u verder niet perse met de app te doen, maar kunt u ook via knoppen op de led panelen zelf doen. Of gebruik Siri, Google Home of Amazon Alexa om de led panelen met uw stem aan te sturen. 

Rhythm-module
De Smarter Kit wordt geleverd met de Rhythm-module. Dit is een slimme muziekmodule waarmee de led panelen kunnen samenwerken met de muziek die u afspeelt. Zo 'dansen' de lichten mee op te muziek, voor een intensere muziekbeleving. De muziekmodule moet worden aangesloten aan de led panelen. Meegeleverd worden verder een controller, voedingsstekker en montagetape.
Specificaties
Merk: Nanoleaf CRI: Ra> 80
Branduren: 25.000 uur Beschermingsniveau: IP20
Watt: 18 W WiFi: Ja 2.4 GHZ
Watt: 18W Gebruik: Binnen
Voltage: 220-240 V Connectable: Startset
Lichtopbrengst: 900 lumen Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Dimbaar: Ja, via app Protocol: Wifi, IFTTT
Kleurentemperatuur: RGB + 2200-5000 K Aantal lampjes: 9
Afmetingen: 25 x 25 cm (bxh) Montage: Opbouw
€ 177,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 146,69 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Nanoleaf Aurora schroefmontageset voor led panelen LNA00015
vergroten
Omschrijving Wilt u uw Nanoleaf led panelen ophangen op oneffen of poreuze oppervlakken? Dan is de meegeleverde montagetape niet geschikt. Deze schroefmontageset is dan de uitkomst. Hierin vindt u allerlei accessoires waarmee u de led panelen makkelijk kunt monteren.

De set bevat:
- 12 pluggen voor gipsmuren
- 12 pluggen voor betonnen muren
- 12 stalen schroeven
- 12 houders voor gipsplaten
- 4 Flex Linkers (flexibele verbindingsstukken)
Specificaties
Merk: Nanoleaf
Sfeerimpressie
Nanoleaf schroefmontageset
vergroten
€ 22,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 18,60 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Nanoleaf Aurora uitbreidingspakket met 3 led panelen LNA00007
vergroten
Omschrijving Breid uw Nanoleaf Aurora Rhythm Smarter Kit uit met dit uitbreidingspakket. Hiermee voegt u drie driehoekige panelen toe aan uw set, zodat u uw verlichte kunstwerk eenvoudig kunt uitbreiden. Ook montagemateriaal wordt meegeleverd, zodat de led panelen makkelijk opgehangen kunnen worden. Voor het gebruik van dit uitbreidingspakket is de Nanoleaf Aurora Smarter Kit noodzakelijk. 

Nanoleaf Aurora 
De Nanoleaf Aurora led panelen werken met een app op uw telefoon of tablet (voor iOS en Android). Hiermee kunt u de led panelen afzonderlijk of gezamenlijk aansturen. Bediening kunt u verder ook doen met uw stem (met behulp van een Voice Assistant) en door op de led panelen te klikken. Personaliseer de verlichting zo en stel schema's of timers in. De led panelen zijn daarnaast ook makkelijk te synchroniseren met uw muziek om de lichtbeleving nog beter te maken.

De led panelen van Nanoleaf zijn in elke gewenste positie op te hangen. Zo creëert u eenvoudig een verlicht kunstwerk. De installatie doet u zonder te boren; hiervoor gebruikt u de meegeleverde tape. In dit pakket zitten drie led panelen met een vermogen van 3W. 
Specificaties
Merk: Nanoleaf Beschermingsniveau: IP20
Branduren: 25.000 uur WiFi: Ja 2.4 GHZ
Watt: 2 W Gebruik: Binnen
Vorm: Driehoek Connectable: Uitbreiding
Voltage: 220-240 Protocol: Wifi
Lichtopbrengst: 100 lumen Aantal lampjes: 3
Kleurentemperatuur: RGB + 3000 K Lamp inbegrepen: Ja
Afmetingen: 24 x 21 cm (bxh) Montage: Opbouw
CRI: Ra> 80 Assistant: HomeKit, Google, Alexa
€ 56,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 46,69 Exclusief 21% BTW )
beperkte voorraad
Nanoleaf Canvas Flex Linkers verbindingsset voor led panelen LNA00016
vergroten
Omschrijving Maak de vormen van uw verlichte kunstwerk nóg creatiever met deze verbindingsset. Hiermee verbindt u de verschillende Nanoleaf Canvas led panelen aan elkaar op een flexibele manier. Laat de led panelen bijvoorbeeld een hoek om gaan, iets wat normaal gesproken niet kan. De Flex Linkers kunnen namelijk tot wel 180 graden buigen. 

Voor het gebruik van dit product is de Nanoleaf Canvas Smarter Kit noodzakelijk. In de verpakking zitten 9 flexibele verbindingsstukken. 
Specificaties
Merk: Nanoleaf
€ 9,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 8,22 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Nanoleaf Canvas schroefmontageset voor led panelen LNA00017
vergroten
Omschrijving Hang uw Nanoleaf Canvas led panelen ook op aan uw plafond of aan oneffen oppervlakken. Met de montagetape die bij de led panelen geleverd kan dit niet, maar deze schroefmontageset is dan de uitkomst. Hierin vindt u montagemateriaal voor verschillende oppervlakken. Ook worden er Flex Linkers meegeleverd, waarmee u de panelen om een hoek kunt monteren.

Deze set bevat:
- 9 montageplaten
- 9 verbindingsstukken
- 4 Flex Linkers
- 36 gipsplaatschroeven
- 36 gipsplaatankers
- 36 gipsankers
- 1 zuignap
Specificaties
Merk: Nanoleaf
Sfeerimpressie
Nanoleaf schroefmontageset
vergroten
€ 24,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 20,25 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Nanoleaf Canvas Smarter Kit met 17 led panelen LNA00009
vergroten
Omschrijving Creëer een verlicht kunstwerk met deze Nanoleaf Canvas Smarter Kit. In de verpakking zitten zeventien led panelen die in elke gewenste vorm op de muur te plakken zijn, zodat u hier helemaal uw eigen draai aan kunt geven. De led panelen kunt u bedienen met de Nanoleaf-app op uw telefoon of tablet. 

Hoe werkt het?
De led panelen verbindt u dus via de wifi eenvoudig aan de app op uw telefoon of tablet (voor iOS en Android). Ook kunt u de verlichting aansturen door op de panelen zelf te klikken, want deze zijn voorzien van multitouch-bediening. Of gebruik uw spraakassistent, zoals uw Google Assistant, Amazon Alexa en Siri. 

De led panelen zijn eenvoudig aan en uit te zetten, maar ook te dimmen en te personaliseren. Kies uit meer dan 16 miljoen kleuren en een breed spectrum aan wittinten de kleur die u bij de situatie vindt passen. Zo past u de verlichting altijd aan aan het moment. Ook kunt u schema's instellen of scènes uitkiezen. 

De led panelen zijn verder op allerlei manieren aan elkaar te verbinden en passen als puzzelstukjes in elkaar. Bij het monteren hoeft u niet te boren, maar kunt u de montagetape gebruiken. Meegeleverd worden verder ook een voedingsstekker en een controller.

Synchronisatie met muziek
Voeg een extra dimensie toe aan uw geluidsbelevingen door de verlichting te synchroniseren met de muziek. Door de geïntegreerde audio-sensoren in de led panelen kunnen deze namelijk 'bewegen' op het geluid, zodat uw (muziek)beleving nog specialer wordt. 
Specificaties
Merk: Nanoleaf Beschermingsniveau: IP20
Branduren: 25.000 uur WiFi: Ja 2.4 GHZ
Watt: 9 W Gebruik: Binnen
Vorm: Vierkant Protocol: Wifi
Voltage: 220-240 Aantal lampjes: 17
Lichtopbrengst: 100 lumen Lamp inbegrepen: Ja
Kleurentemperatuur: RGB + 3000 K Montage: Opbouw
Afmetingen: 15,24 x 15,24 cm (bxh) Assistant: HomeKit, Google, Alexa
CRI: Ra> 80
€ 319,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 264,05 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Nanoleaf Canvas Smarter Kit met 4 led panelen LNA00008
vergroten
Omschrijving Met dit slimme verlichtingssysteem van Nanoleaf kunt u heel eenvoudig uw eigen verlichte kunstwerk creëren. De vier led panelen zijn namelijk in elke gewenste vorm op de muur te plakken. Zo bepaalt u zelf precies hoe u de panelen wilt ophangen. Vervolgens is de verlichting te besturen met de Nanoleaf-app op uw telefoon of tablet.

Hoe werkt het?
Via de wifi kunt u de vier led panelen heel eenvoudig verbinden aan de app (voor iOS en Android). Een bridge of hub is hiervoor dus niet nodig. In de app kunt u de panelen afzonderlijk of gezamenlijk aansturen. U kiest bijvoorbeeld uit meer dan 16 miljoen kleuren en wittinten dé kleur die u bij de situatie graag zou willen zien. Kies voor licht dat lijkt op een zonsopkomst, rode verlichting of helder daglicht. In de app kunt u verder ook schema's en timers instellen of scènes uitkiezen. Ook dimmen is een mogelijkheid.

De bediening kunt u naast met de app ook doen door op de panelen zelf te klikken. Of gebruik uw stem (als u Siri, Google Assistant of Amazon Alexa heeft). De panelen zijn op allerlei manieren aan elkaar te verbinden en passen als puzzelstukjes in elkaar. Een voedingsstekker, een controller en de montagetape worden ook meegeleverd.

Synchronisatie met muziek
Nóg specialer is het als u het licht laat samenwerken met de muziek die u draait. In de panelen zitten geïntegreerde audio-sensoren die de lampen kunnen laten synchroniseren met geluid. Zo voegt u een extra dimensie toe aan uw muziekbeleving.
Specificaties
Merk: Nanoleaf Beschermingsniveau: IP20
Branduren: 25.000 uur WiFi: Ja 2.4 GHZ
Watt: 9 W Gebruik: Binnen
Vorm: Vierkant Protocol: Wifi
Voltage: 220-240 Aantal lampjes: 4
Lichtopbrengst: 100 lumen Lamp inbegrepen: Ja
Kleurentemperatuur: RGB + 3000 K Montage: Opbouw
Afmetingen: 15,24 x 15,24 cm (bxh) Assistant: HomeKit, Google, Alexa
CRI: Ra> 80
€ 97,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 80,58 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Nanoleaf Canvas Smarter Kit met 9 led panelen LNA00003
vergroten
Omschrijving Creëer uw eigen lichtshow met dit Nanoleaf Canvas slimme verlichtingssysteem. Hiermee kunt u negen led panelen in elke gewenste vorm op de muur plakken. Zo creëert u een kunstwerk van licht. De led panelen zijn verder te verbinden aan de Nanoleaf-app op uw telefoon of tablet (voor iOS en Android) en zo op slimme wijze te besturen. De led panelen hebben elk een vermogen van 2W.

Hoe werkt het?
De led panelen zijn op alle manieren aan elkaar te verbinden en passen als puzzelstukjes in elkaar. Monteren doet u, zonder te boren, met de montagetape. Verbinding van de panelen aan de app gebeurt via de wifi, zodat u hiervoor geen hub of bridge nodig heeft. Met de app kunt u vervolgens de lampen afzonderlijk of in zijn geheel personaliseren. Kies bijvoorbeeld uit meer dan 16 miljoen kleuren of allerlei tinten wit licht. Opstaan met licht dat lijkt op een zonsopkomst, studeren bij daglicht en feesten met gekleurd licht; het kan allemaal. Bovendien kunt u de lampen dimmen, schema's instellen of scènes instellen.

De led panelen bedient u niet alleen met de app, maar kunt u ook aansturen door op de panelen zelf te klikken, die zijn namelijk voorzien van multitouchbediening. Of stuur ze aan met uw stem, door gebruik te maken van Siri, Google Home of Amazon Alexa.

Synchronisatie met muziek
Door de geïntegreerde audio-sensor in de led panelen is het mogelijk om het licht te laten synchroniseren met de muziek die u draait of de spelletjes die u speelt. Zo voegt u een extra dimensie toe aan uw belevingen. Meegeleverd worden verder een voedingsstekker, een controller en montagetape.
Specificaties
Merk: Nanoleaf CRI: Ra> 80
Branduren: 25.000 uur Beschermingsniveau: IP20
Watt: 18 W WiFi: Ja 2.4 GHZ
Watt: 18W Gebruik: Binnen
Vorm: Vierkant Connectable: Startset
Voltage: 220-240 V Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Lichtopbrengst: 900 lumen Protocol: Wifi, IFTTT
Dimbaar: Ja, via app Aantal lampjes: 9
Kleurentemperatuur: RGB + 2200-5000 K Montage: Opbouw
Afmetingen: 15 x 15 cm (lxb)
€ 199,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 164,88 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Nanoleaf Canvas uitbreidingspakket met 25 led panelen LNA00010
vergroten
Omschrijving Met dit uitbreidingspakket van Nanoleaf maakt u uw Nanoleaf Canvas Smarter Kit completer. In de verpakking zitten wel 25 led panelen, zodat u hiermee een grote hoeveelheid verlichting toe kunt voegen. Plak deze led panelen op in de vorm die u wilt en creëer een verlicht kunstwerk.

Nanoleaf Canvas
De basisset van Nanoleaf is noodzakelijk voor het gebruik van deze 25 led panelen. Al deze led panelen zijn allemaal tegelijkertijd of afzonderlijk te bedienen zijn met een app op uw telefoon of tablet (voor iOS en Android). Via uw smartphone kunt u de led panelen bijvoorbeeld aanzetten, uitzetten, dimmen en personaliseren, maar ook schema's en timers instellen waarmee dit automatisch gedaan kan worden. De verlichting is via de app ook te synchroniseren met de muziek. En ook met uw stem (via een spraakassistent) en met knoppen op de panelen zelf kunt u de verlichting besturen.

De led panelen van Nanoleaf zijn in elke gewenste positie op te hangen. Zo creëert u eenvoudig een verlicht kunstwerk. Bij het installeren hoeft u niet te boren, want hierbij gebruikt u de meegeleverd montagetape. Bijgeleverd wordt ook een connector om de led panelen aan elkaar te verbinden.
Specificaties
Merk: Nanoleaf Beschermingsniveau: IP20
Branduren: 25.000 uur WiFi: Ja 2.4 GHZ
Watt: 9 W Gebruik: Binnen
Vorm: Vierkant Connectable: Uitbreiding
Voltage: 220-240 Protocol: Wifi
Lichtopbrengst: 100 lumen Aantal lampjes: 17
Kleurentemperatuur: RGB + 3000 K Lamp inbegrepen: Ja
Afmetingen: 15,24 x 15,24 cm (bxh) Montage: Opbouw
CRI: Ra> 80 Assistant: HomeKit, Google, Alexa
€ 429,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 354,96 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Nanoleaf Canvas uitbreidingspakket met 4 led panelen LNA00004
vergroten
Omschrijving Uw Nanoleaf Canvas Smarter Kit led panelen-set uitbreiden met extra panelen? Dat kan met dit uitbreidingspakket, dat bestaat uit vier led panelen. Bijgeleverd worden ook een connector om de led panelen aan elkaar te verbinden en montagetape om de panelen mee op te hangen.

Nanoleaf Canvas
De Nanoleaf Canvas led panelen kunt u ophangen in de vorm die u wilt. De startset komt met negen panelen. Deze zijn te besturen met een app op uw telefoon of tablet (voor iOS en Android), met uw stem of via aanraking. Hiermee dimt en personaliseert u of stelt u diverse schema's en timers in. Bovendien zijn de led panelen te synchroniseren met uw muziek. Met deze led panelen voegt u dus unieke verlichting toe aan uw interieur.
Specificaties
Merk: Nanoleaf CRI: Ra> 80
Branduren: 25.000 uur Beschermingsniveau: IP20
Watt: 8 W WiFi: Ja 2.4 GHZ
Watt: 8W Gebruik: Binnen
Vorm: Vierkant Connectable: Uitbreiding
Voltage: 220-240 V Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Lichtopbrengst: 400 lumen Protocol: Wifi, IFTTT
Dimbaar: Ja, via app Aantal lampjes: 4
Kleurentemperatuur: RGB + 2200-5000 K Montage: Opbouw
Afmetingen: 15 x 15 cm (lxb)
€ 79,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 65,70 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Nanoleaf Canvas voedingsadapter 25W LNA00018
vergroten
Omschrijving Deze voedingseenheid kunt u gebruiken om uw Nanoleaf Canvas led panelen uit te breiden. Hieraan zijn tot 25 led panelen met een maximaal vermogen van 25W in totaal te verbinden. Aan de stekker zit een snoer van 244 cm.
Specificaties
Merk: Nanoleaf Kabellengte: 244 cm
Watt: 25 W Kleur: Wit
Voltage: 220-240 Type: Voedingsadapter
€ 14,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 11,98 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Nanoleaf Remote afstandsbediening LNA00006
vergroten
Omschrijving Met deze afstandsbediening kunt u uw Nanoleaf led panelen aansturen. Verder kunt u er ook andere Homekit-producten mee aansturen. De afstandsbediening is voorzien van twaalf verschillende vlakken die elk een andere actie kunnen vertegenwoordigen. Zo gebruikt u vlak 1 bijvoorbeeld voor het inschakelen van de verlichting en vlak 2 voor het dimmen van de verlichting. Programmeer deze acties via de Nanoleaf-app. Vervolgens richt u het vlak met de actie die u wilt uitvoeren naar boven om dit ook daadwerkelijk te doen. 

De afstandsbediening ziet er zeer strak en futuristisch uit. Een perfect accessoire voor in moderne interieurs. De afstandsbediening werkt via bluetooth en er zitten twee AA-batterijen in die verwisselbaar zijn. 
Specificaties
Merk: Nanoleaf Batterijtype: 2x AA
Afmetingen: 8 x 8 x 8 cm (lxbxh) Type: Afstandsbediening
Batterijen inbegrepen: Ja Protocol: Bluetooth
€ 58,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 48,35 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)
Laagste prijs garantie!


Het artikel is in uw winkelwagentje geplaatst. Het artikel is in uw recyclewagentje geplaatst.
[Dit venster sluit automatisch over 1 sec]
Om 123led.nl beter en persoonlijker te maken, gebruiken wij cookies en andere technieken. Hiermee volgen wij en derden uw surfgedrag op onze site, passen we advertenties aan op uw interesses en kunt u pagina's delen via social media. Door verder te gaan, gaat u akkoord. Lees meer Sluiten