123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Voice assistants

De goedkoopste voice assistants bij 123led

Bestel goedkoop een voice assistant. Bij ons koopt u de handigste voice assistants voor de laagste prijs. Zo heeft u altijd de mogelijkheid om een smart home assistant optimaal te benutten en uw stem te gebruiken voor het bedienen van uw slimme apparaten. Vandaag besteld, is morgen in huis.


Apparaten bedienen via een Voice Assistant

Maak uw smart home systeem compleet en bestel goedkoop een voice assistant. Hiermee kunt u compatibele slimme apparaten eenvoudig bedienen door middel van uw stem. Zo bent u niet meer afhankelijk van uw telefoon. Lees hieronder meer over voice assistants of bestel direct hierboven de assistant die u zoekt.

Wat zijn voice assistants?

Voice assistants zijn slimme speakers die een spraakbesturingssysteem gebruiken om met u te communiceren. U kunt dus uw stem gebruiken. Hierdoor hebben ze ook de functie om gesprekken te voeren, precies zoals twee personen dat zouden doen.

De mogelijkheden van een voice assistant

Een voice assistant geeft u de mogelijkheid om vragen te stellen en om bepaalde opdrachten te geven, en dat alles met uw stem. Zo kunt u een smart speaker met een voice assistant bijvoorbeeld gebruiken voor het afspelen van een bepaald nummer op Spotify of om u aan een afspraak te herinneren.

Daarnaast is het mogelijk een voice assistant te koppelen aan uw smart home netwerk, waarna de voice assistant gebruikt kan worden om uw slimme apparaten te bedienen. Denk aan het aan- en uitzetten van deze apparaten, maar bijvoorbeeld ook aan het instellen van tijdschema's, waarbij de assistant voor u op een vaste tijd een bepaalde handeling doet. Het enige wat u hoeft te doen om een gesprek aan te gaan is het gebruiken van een sleutelwoord, bijvoorbeeld 'Hey Google'.

Bij het gebruik van voice assistant wordt uw privacy gewaarborgd. Het enige waar de producenten uw stem voor mogen gebruiken is het verbeteren van de spraak van de voice assistant.

Soorten voice assistents

Er zijn verschillende soorten voice assistants. Zo heeft u onder andere de Google Assistant, Amazon Alexa en Siri. U kunt via de app van de spraakbesturingssysteem slimme producten koppelen die compatibel zijn met een voice assistant. Zo kunt u eenvoudig op afstand, zonder de telefoon bij de hand te moeten hebben, slimme apparaten bedienen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een spraak assistent?

Over het algemeen dient u naar de app van de spraak assistent te gaan. Hier kunt u verschillende slimme apparaten aan de assistant koppelen en vervolgens kunt u de apparaten bedienen door middel van uw stem.

Welke spraak assistenten zijn er?

Er zijn diverse spraak assistenten. In ons assortiment vindt u producten voor de volgende spraak assistenten: Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Homekit en Homey.

Waar koop ik een voice assistant?

U koopt voice assistants, oftewel spraakbesturingssystemen, bij 123led.nl. U heeft hier een ruime keuze aan verschillende assistants. Vandaag besteld, is morgen in huis.
 

Wij helpen u graag bij de aankoop van uw voice assistant. Heeft u vragen over ons aanbod voice assistants? Neem dan contact met ons op.