123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

E14 (kleine fitting)

Led lampen met E14 fitting bestellen?

Op deze pagina vindt u ons complete aanbod aan led lampen met een kleine fitting (E14). Selecteer de juist vorm om lampen te vinden van allerlei bekende merken, zoals Philips en Calex. Toch op zoek naar lampen met een grote fitting? Bekijk dan onze ruime collectie E27 led lampen.

Bestel E14 led lampen op 123led.nl

Bestel verschillende led lampen met een kleine E14 fitting op 123led.nl. Hier vindt u een ruim assortiment, waarbij de lampen verschillen qua vorm, coating en functionaliteit. Zo zijn er dimbare en niet-dimbare led lampen en lampen met of zonder zichtbare gloeidraden. Alle lampen zijn gemaakt met de energiezuinige led-technologie en leveren daarom een besparing op uw energierekening op.

Verschillende soorten E14 led lampen

In onze webshop vindt u dus een ruim aanbod aan verschillende E14 led lampen. Deze lampen verschillen op veel verschillende vlakken van elkaar. Hieronder een overzicht van de soorten lampen die wij verkopen:

  • E14 lampen met helder glas: Bij deze lampen is het filament zichtbaar, waardoor deze lampen lijken op traditionele gloeilampen.
  • E14 lampen met matte coating: In deze lampen is het filament niet zichtbaar. Hierdoor is de verlichting vaak wat zachter en meer diffuus.
  • Dimbare E14 lampen: Deze lampen zijn, in combinatie met een dimmer, makkelijk aan te passen aan de sfeer. Maak de verlichting feller of minder fel aan de hand van het moment.
  • Niet-dimbare E14 lampen: Omdat deze lampen niet dimbaar zijn blijven deze altijd even fel schijnen.
  • T25 led lampen of buislampen: Deze led lampen zijn door hun kleine formaat perfect voor bijvoorbeeld koelkasten, afzuigkappen en naaimachines. Deze lampen zijn bovendien meestal ook bestand tegen lage temperaturen.
  • Reflectorlampen: Kleine lampen die voor een deel reflecterend zijn. Hierdoor hebben ze een gebundelde lichtstraal. 

E14 led lamp: welke vorm moet ik kiezen?

Wij verkopen E14 led lampen met een hoop verschillende vormen, wattages en kleurtemperaturen. De vorm van een led lamp bepaalt hoe breed de lichtstraal is. Peertjes hebben een brede lichthoek, tot wel 360 graden. Een gerichte lichtstraal van slechts 36 graden bereikt u dan bijvoorbeeld weer met een led reflectorlamp met kleine fitting, waardoor dit soort lampen geschikter zijn als accentverlichting. De decoratieve E14 kaarslamp en kogellamp zitten hier tussenin.

E14 led lampen bestellen bij 123led.nl

Bestel uit een ruim assortiment van led lampen met E14 fitting altijd de lamp die het beste bij uw armatuur past. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste led lamp? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten