123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Alle Kogellampen E14

Kogellamp met E14 fitting kopen?

Bij ons bestelt u uit een ruim assortiment de juiste E14 kogellamp. Door het totale productaanbod kunt u filteren op merk, lichtopbrengst, kleurtemperatuur, dimbaarheid en afwerking. Kogellamp met grote fitting nodig? Bekijk onze E27 kogellampen.


1 - 24 van 78

Kogellampen voordelig kopen?

Led kogellampen zijn ideaal voor in diverse armaturen. Daarnaast is het één van de meest populaire lampvormen. Lees hieronder meer over kogellampen met een E14 fitting of bestel hierboven meteen de lamp waar u naar op zoek bent.

Wat is een kogellamp met E14 fitting?

De kogellamp met E14 fitting is een ronde lamp met een kleine fitting. Deze lamp geeft rondschijnend licht. Kogellampen zijn een stuk boller en minder lang dan de peerlamp. Wel is een kogellamp minder bol én is de lamp iets minder groot dan een bollamp. In ons assortiment vindt u kogellampen in verschillende varianten, zoals:

  • Dimbaar: bij deze lampen kunt u met behulp van een dimmer de helderheid aanpassen.
  • Niet-dimbaar: deze lampen schijnen altijd even fel.
  • Coating: kogellampen in ons assortiment hebben diverse coatings. Deze lichten wij hieronder verder toe.

Diverse soorten coatings op E14 kogellampen

Kogellampen met een E14 fitting kunnen onder andere verschillen in de soort coating die op de lamp zit. Een coating heeft onder andere invloed op de uitstraling van de lamp en de felheid van het licht. Hieronder staan de coatings in ons assortiment voor u op een rijtje.

  • Helder: met deze coating zorgt de kogellamp voor helder licht. Door deze coating is het filament ook goed zichtbaar.
  • Mat: deze coating zorgt voor een diffuus lichtbeeld en dus minder helder licht. De kogellamp is wel doorzichtig, waardoor het filament zichtbaar is. Dit maakt de lamp zeer geschikt voor in open armaturen.
  • Goud: met deze coating krijgt de kogellamp een vintage uitstraling. Deze uitstraling wordt versterkt door de zichtbare filamentdraden. Dankzij de gouden coating wordt er een warm witte lichtkleur verspreidt.
  • Flame: deze coating zorgt voor een vlamachtig lichtbeeld. Hierdoor heeft de kogellamp iets weg van een echte kaars.

Kogellampen met E14 fitting in verschillende kleurtemperaturen

E14 kogellampen zijn ook te onderscheiden door de verschillende lichtkleuren. De kleurtemperatuur is van belang voor het neerzetten van de sfeer waar u naar op zoek bent. Kleurtemperatuur wordt uitgedrukt in Kelvin (K). De lichtkleur kan variëren tussen de 1800K en 4000K. Een lage Kelvinwaarde houdt in dat het licht een stuk geler is en hierdoor warmer oogt. Indien de Kelvinwaarde hoger is, tussen den 4500K en 6000K, oogt het licht een stuk kouder en dit is te vergelijken met daglicht. Lees onze blog over verschillende kleurtemperaturen om meer te weten te komen over lichtkleuren.

De voordelen van E14 kogellampen

E14 kogellampen hebben diverse voordelen. Deze hebben wij hieronder voor u op een rijtje gezet:

 Kogellampen zijn compact.
 Verschillende coating opties.
 Zowel dimbaar als niet-dimbaar verkrijgbaar.
 Diverse kleurtemperaturen mogelijk.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar staat E14 voor?

E14 wordt ook wel een kleine fitting genoemd. Dit is een fitting voor een lamparmatuur. De fitting heeft zijn naam te danken aan de doorsnee van de fitting, dit is namelijk 14 mm.

Wat is een E14 kogellamp?

Een kogellamp met E14 fitting is een ronde lamp. Deze lamp heeft veel weg van een peerlamp en een bollamp. Kogellampen kunnen dimbaar zijn, kunnen verschillende soorten coatings hebben en meerdere soorten kleurtemperaturen. Op 123led.nl vindt u een ruim aanbod aan kogellampen, zo zit er altijd wel geschikte kogellamp voor u bij.

Waarom zou ik kiezen voor een led kogellamp met E14 fitting?

E14 kogellampen zijn erg compact en geven daarnaast rondschijnend licht. De lampen hebben een klassieke ronde vorm, waardoor deze goed passen bij elk interieur. Bovendien vindt u op 123led.nl diverse coatingopties voor deze lampen en kunt u ook kiezen voor een dimbare of niet-dimbare kogellamp. Dankzij het brede aanbod aan diverse kogellampen zit er gegarandeerd een geschikte lamp voor u bij.
 

Uiteraard vindt u bij ons ook led kogellampen met E27 fitting. Heeft u vragen over kaarslampen uit ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.