123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Alle Kogellampen E27

Kogellamp met E27 fitting kopen?

Bent u op zoek naar een E27 kogellamp? Op deze pagina vindt u al onze kogellampen met grote fitting. Een ruim assortiment van meerdere merken, kleurtemperaturen, wattages en coatings. Heeft u een kogellamp nodig met kleine fitting? Bekijk onze E14 kogellampen.


1 - 24 van 76

Bestel voordelig kogellampen met E27 fitting

Kogellampen zijn één van de meest populaire lampvormen. Lees hieronder meer over kogellampen met een E27 fitting of bestel hierboven direct de lamp waarnaar u op zoek bent.

Wat is een kogellamp met E27 fitting?

Een kogellamp met E27 fitting is een ronde lamp. Deze geeft rondschijnend licht. In tegenstelling tot een peerlamp is een kogellamp een stuk boller en minder lang. Toch is de kogellamp minder bol én is de lamp minder groot dan die van een bollamp. Kogellampen komen voor in verschillende varianten, namelijk:

  • Dimbaar: deze lampen kunnen, met behulp van een dimmer, worden aangepast naar de gewenste sfeer.
  • Niet-dimbaar: deze lampen blijven altijd even fel schijnen.
  • Coating: de kogellampen die wij verkopen hebben diverse coatings. Deze worden hieronder verder toegelicht.

Verschillende coatings op E27 kogellampen

E27 kogellampen verschillen onder andere in de soort coating die op de lamp zit. Deze afwerking heeft invloed op de felheid van het licht en de uitstraling van de lamp. Hieronder zetten wij de coatings van de kogellampen in ons assortiment voor u op een rij:

  • Helder: deze coating zorgt voor helder licht. Dankzij de heldere coating is het filament vaak goed zichtbaar.
  • Mat: deze coating zorgt voor een diffuus en dus minder helder licht. Hierdoor zijn matte E27 kogellampen geschikt voor het plaatsen in open armaturen.
  • Goud: deze coating zorgt ervoor dat de kogellamp een vintage uitstraling heeft. De coating zorgt namelijk voor een warme lichtkleur. Daarnaast zijn de filamentdraden zichtbaar.
  • Titanium: deze coating heeft een grijskleurige afwerking. Toch zijn de filamentdraden zichtbaar. Hierdoor zijn deze kogellampen geschikt voor open armaturen.
  • Gekleurd: met deze coating gaat u voor een feestelijke sfeer. De coating zorgt namelijk voor gekleurd ledlicht.

Kogellampen met E27 fitting in verschillende kleurtemperaturen

Kogellampen met een E27 fitting zijn ook te onderscheiden door de verschillende lichtkleuren. De lichtkleur is van groot belang voor waar u de lamp voor gebruikt en de sfeer die het creëert. De kleurtemperatuur wordt uitgedrukt in Kelvin (K). Deze schaal gaat van 1800K tot aan 6500K. Des te lager het nummer, des te geliger en warmer het licht is. Indien het nummer erg hoog is, is de lichtkleur koud wit. Dit is te vergelijken met daglicht. Lees onze blog over verschillende kleurtemperaturen om meer te weten te komen over lichtkleuren.

Dimbare E27 kogellampen

Sommige kogellampen met een E27 fitting zijn dimbaar. Deze lampen maken het mogelijk om de hoeveelheid licht te bepalen. Om dit mogelijk te maken is er wel een led dimmer voor nodig.

De voordelen van een led kogellamp met E27 fitting

Het gebruiken van led kogellampen met E27 fitting heeft veel voordelen. Deze lichten wij hieronder toe:

 Kogellampen zijn compact.
 De lampen geven rondschijnend licht.
 Diverse coating opties.
 Dimbaar of niet-dimbaar verkrijgbaar.
 Breed scala aan kleurtemperaturen.
 E27 fitting is de meest voorkomende fitting in armaturen.
 

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een E27 kogellamp?

Een E27 kogellamp is een ronde lamp die rondschijnend licht geeft. Een kogellamp lijkt veel op een peerlamp en bollamp. Kogellampen zijn minder lang en boller dan een peerlamp, maar toch is een kogellamp minder groot en minder bol dan een bollamp. E27 kogellampen kunnen dimbaar zijn, zijn er met verschillende coatings en in verschillende kleurtemperaturen. Zo zit er altijd een kogellamp voor u bij.

Zijn E27 kogellampen dimbaar?

Niet alle E27 kogellampen zijn dimbaar. Indien een kogellamp wel dimbaar is, kunt u zelf de felheid van het licht bepalen. Hier heeft u dan wel een led dimmer voor nodig.

Waarom zou ik kiezen voor een led kogellamp met E27 fitting?

Kogellampen zijn erg compact en zorgen alsnog voor veel rondschijnend licht. Bij kogellampen zijn er veel coating opties die passen bij diverse soorten interieurs. Daarnaast zijn er ook een breed scala aan kleurtemperaturen, waarmee u voor de sfeer kiest waar u naar op zoek bent. De sfeer kunt u nog verder bepalen door te kiezen voor een dimbare of niet-dimbare kogellamp. Dankzij de E27 fitting passen deze kogellampen op de meeste armaturen, omdat deze fitting het vaakst voorkomt.
 

Uiteraard vindt u bij ons ook led kogellampen met een E14 fitting. Heeft u vragen over kogellampen uit ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.