123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Bollamp E27

E27 bollampen kopen?

Op deze pagina kunt u altijd de bolvormige E27 lamp vinden die u zoekt. Dit soort lampen hebben een grote ronde vorm en komen goed tot hun recht in (open) armaturen met een grote fitting. Kies voor dimbare of niet-dimbare bollampen, met heldere of matte coating en met of zonder zichtbaar led filament.

Bestel bollampen met E27 fitting bij 123led.nl

Bent u op zoek naar een bollamp met een grote fitting (E27)? Bekijk dan deze pagina, waarop wij ons ruime assortiment verzameld hebben. Hier vindt u allerlei verschillende soorten bolvormige lampen, die bijvoorbeeld van elkaar variëren op het gebied van wattage, coating of kleurtemperatuur. Alle lampen bestelt u bij ons voor de allerbeste prijs en ontvangt u morgen al in huis.

E27 bollampen: ruim assortiment

Bollampen hebben een ronde bolvorm en zijn vaak wat groter dan traditionele peer- of kogellampen, waardoor ze ook iets meer in het oog springen. Zo vormen dit soort lampen de ideale toevoeging aan allerlei open of decoratieve armaturen met een E27 fitting. Deze lampen onderscheiden zich onder andere van elkaar wat wattage, afmetingen en kleurtemperatuur betreft. Qua kleurtemperatuur geldt dat een warmere lichtkleur zorgt voor een sfeervoller gevoel en een koudere lichtkleur voor een hogere productiviteit. Dit is dus belangrijk om in het achterhoofd te houden tijdens de keuze voor een lamp; bedenk bijvoorbeeld in welke ruimte u de lamp wilt gaan gebruiken.

De lampen zijn allemaal gemaakt met led verlichting en zijn hierdoor energiezuiniger en duurzamer dan andere lampsoorten. Ook hebben ze een hoger aantal branduren, soms wel 25.000 uur. Dit betekent dat u de lampen een groot aantal jaren kunt laten hangen voordat ze aan vervanging toe zijn.

Bollampen met diverse coatings

Op 123led.nl koopt u de bollampen van diverse grote merken als Calex en Philips en in allerlei verschillende varianten. Zo kunt u kiezen voor een matte of een heldere coating. Lampen met een matte afwerking zorgen voor een zachtere lichtverspreiding, terwijl de heldere buitenzijde er bij de andere bollampen juist voor zorgt dat u het led filament goed kunt zien zitten. Hierdoor lijken heldere lampen qua uiterlijk het meest op traditionele gloeilampen met gloeidraden en gaat u hiermee voor een echt vintage-effect. Kies voor een bollamp met een roze coating als u voor een nóg specialere variant wilt gaan.

Dimbare bollampen bestellen?

Verder kunt u kiezen voor een dimbare of een niet-dimbare led bollamp. Van de dimbare variant kunt u eenvoudig de helderheid aanpassen. Zo past deze altijd goed bij de sfeer van het moment. Doe dit altijd in combinatie met een led dimmer.

Gebruik de Philips WarmGlow lampen om te zorgen dat dit nóg makkelijker gedaan kan worden. Deze worden namelijk niet alleen minder helder als u ze gaat dimmen, maar krijgen ook een warmere kleurtemperatuur. Dit licht wordt over het algemeen als zeer sfeervol beschouwd en komt perfect tot zijn recht in bijvoorbeeld slaap- of woonkamers.

Andere designlampen kopen?

Naast bollampen kunt u op 123led.nl nog veel meer lampen kopen voor open armaturen. Wij verkopen bijvoorbeeld een groot aantal XXL lampen, die een stuk groter zijn dan andere lampen. Deze passen in armaturen met een E27 fitting en hebben vaak een bijzondere kleur of vorm.

Kies uit een ruim assortiment van kogellampen met E27 fitting dus altijd de lamp die het beste bij uw armatuur of interieur past. En heeft u hulp nodig bij uw keuze? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten