123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Bollamp E27

E27 bollampen kopen?

Op deze pagina kunt u altijd de bolvormige E27 lamp vinden die u zoekt. Dit soort lampen hebben een grote ronde vorm en komen goed tot hun recht in (open) armaturen met een grote fitting. Kies voor dimbare of niet-dimbare bollampen, met heldere of matte coating en met of zonder zichtbaar led filament.

1 - 0 van 0

Bestel voordelig bollampen met E27 fitting

Bent u op zoek naar een bollamp met een grote fitting (E27)? Bekijk dan deze pagina, waarop wij ons ruime assortiment verzameld hebben. Hier vindt u verschillende soorten bolvormige lampen, die bijvoorbeeld van elkaar variëren op het gebied van wattage, coating of kleurtemperatuur. Lees hieronder meer over bollampen of kies hierboven voor de bollamp waar u naar op zoek bent.

Wat zijn bollampen?

Bollampen hebben een ronde bolvorm en zijn vaak wat groter dan traditionele peer- of kogellampen, waardoor ze ook iets meer in het oog springen. Zo vormen dit soort lampen de ideale toevoeging aan allerlei open of decoratieve armaturen met een E27 fitting. Deze lampen onderscheiden zich onder andere van elkaar wat wattage, afmetingen en kleurtemperatuur betreft. 

De lampen zijn allemaal gemaakt met led verlichting en zijn hierdoor energiezuiniger en duurzamer dan andere lampsoorten. Ook hebben ze een hoger aantal branduren, soms tot wel 25.000 uur. Dit betekent dat u de lampen een groot aantal jaren kunt laten hangen voordat ze aan vervanging toe zijn.

E27 bollampen in ons assortiment

In ons assortiment vindt u diverse bollampen. De lampen verschillen van elkaar op een aantal gebieden en deze hebben wij hieronder voor u op een rijtje gezet.

  • Coating: Bij ons kunt u kiezen voor een matte of een heldere coating. Lampen met een matte afwerking zorgen voor een zachtere lichtverspreiding, terwijl de heldere buitenzijde er bij de andere bollampen juist voor zorgt dat u het led filament goed kunt zien zitten.
  • Filament: Bij bollampen met een heldere coating is het filament vaak goed zichtbaar. Zo bootst de lamp op een geloofwaardige wijze het uiterlijk van een ouderwetse gloeilamp na.
  • Dimbaarheid: Van de dimbare variant kunt u eenvoudig de helderheid aanpassen. Doe dit altijd in combinatie met een led dimmer. Gedimd licht wordt over het algemeen als zeer sfeervol beschouwd.
  • Kleurtemperatuur: De lichtkleur heeft een grote invloed op de sfeer die er met een lamp gecreëerd wordt. Hoe warmer het licht namelijk is, hoe sfeervoller dit over het algemeen beschouwd wordt. Gebruik de Philips WarmGlow lampen om de lampen niet alleen helder te maken als u deze gaat dimmen, maar ook om een warmere kleurtemperatuur te krijgen.
  • Afmeting: Bollampen kunnen verschillende afmetingen hebben. In ons assortiment vindt u onder andere G95, G120, G125 en G200 bollampen. Het nummer achter de G geeft de diameter van de lamp aan in mm.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Is een led bollamp dimbaar?

Bollampen kunnen dimbaar zijn, maar niet alle bollampen zijn dimbaar. Indien een bollamp dimbaar is, staat dit op de verpakking en in de productomschrijving vermeld. Voor het dimmen van een led bollamp heeft u wel een led dimmer nodig.

Welke coating heeft een bollamp?

Bollampen kunnen verschillende soorten coatings hebben. Zo zijn er bollampen met heldere coating, waardoor het filament goed zichtbaar is. Maar er zijn ook bollampen met matte coatings wat zorgt voor een diffuus lichtbeeld. Dankzij de verschillende coatings zit er altijd wel een bollamp bij die past bij uw armatuur.

Waar koop ik een bollamp?

Bollampen koopt u voordelig op 123led.nl. Hier vindt u bollampen met diverse afmetingen, coatings, kleurtemperaturen en meer. Dankzij het ruime aanbod zit er gegarandeerd een bollamp bij die bij u past.
 

Heeft u vragen over bollampen uit ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.