123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Kogellamp E27

E27 kogellamp kopen?

Bij ons kunt u altijd de kogellamp met E27 fitting bestellen waar u naar op zoek bent. Zo verkopen wij deze lampen met een matte of een heldere afwerking, kunnen ze licht uitstralen in verschillende lichtkleuren én kunt u kiezen voor een dimbare of een niet-dimbare variant.

1 - 0 van 0

Bestel E27 kogellampen voordelig

Bent u op zoek naar kogellampen met een E27 fitting? Bekijk dan ons ruime assortiment, waarin u altijd de lamp vindt die aan uw wensen voldoet. Er zijn een hoop verschillende soorten beschikbaar. Bovendien koopt u alle producten bij ons voor de laagste prijs. Lees hieronder meer over kogellampen of kies hierboven direct voor de lamp waar u naar op zoek bent.

Wat is een kogellamp?

Een kogellamp met E27 fitting is een ronde lamp. Deze lamp geeft rondschijnend licht. Kogellampen zijn een stuk boller en minder lang dan bijvoorbeeld een peerlamp. Toch is de kogellamp minder bol en minder groot dan een bollamp. Kogellampen komen voor in verschillende varianten, denk hierbij aan verschil in dimbaarheid, coating en kleurtemperatuur.

E27 kogellampen: ons ruime assortiment

In ons gevarieerde assortiment vindt u een hoop verschillende kogellampen. Al deze lampen zijn, zoals de naam ook al aangeeft, kogelvormig en voorzien van een grote E27 fitting. De lampen die u bij ons kunt bestellen verschillen verder van elkaar op de volgende gebieden:

  • Afwerking: Deze lampen zijn beschikbaar in een variant met een heldere afwerking en een variant met een matte coating. Lampen met een heldere coating laten duidelijk het led filament zien en zorgen dus voor een ander lichteffect dan matte lampen. Een matte coating zorgt er namelijk juist voor dat er een meer diffuse en zachtere lichtverspreiding ontstaat.
  • Filament: Soms is het led filament zichtbaar. Dit zorgt ervoor dat de lamp op een geloofwaardige wijze het uiterlijk van een ouderwetse gloeilamp nabootst.
  • Dimbaarheid: Sommige lampen zijn dimbaar (in combinatie met een led dimmer), andere lampen zijn niet-dimbaar. Zo kunt u er zelf voor kiezen of u de mogelijkheid wilt hebben om de helderheid aan te kunnen passen of niet.
  • Kleurtemperatuur: De lichtkleur heeft een grote invloed op de sfeer die er met een lamp gecreëerd wordt. Hoe warmer het licht namelijk is, hoe sfeervoller dit over het algemeen beschouwd wordt. In onze webshop bestelt u lampen met een aantal verschillende kleurtemperaturen. Wij verkopen ook Philips WarmGlow-lampen, waarbij het licht niet alleen minder helder wordt als u een dimmer gebruikt, maar ook warmer. Zo zijn deze lampen al helemaal ideaal voor het creëren van de juiste sfeer.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een kogellamp?

Een kogellamp is een ronde lamp die zorgt voor rondschijnend licht. Een kogellamp lijkt een beetje op een peerlamp en een bollamp, maar zijn wel langer en boller dan een peertje en kleiner dan een bollamp. Kogellampen kunnen dimbaar zijn, hebben verschillende kleurtemperaturen en kunnen verschillende coatings hebben. Hierdoor is er altijd wel een kogellamp die aansluit op uw behoeftes.

Welke coating heeft een led kogellamp?

Kogellampen kunnen verschillende coatings hebben. Zo bestaan er gekleurde kogellampen, matte coatings, heldere coatings en zelfs smokey coatings. Zo zit er altijd wel een kogellamp bij die past bij uw interieur.

Waar koop ik een led kogellamp?

Kogellampen koopt u voordelig op 123led.nl. Hier koopt u kogellampen met diverse coatings en kleurtemperaturen. Bovendien zijn sommige lampen dimbaar of zelfs smart. Hierdoor vindt u bij ons altijd een led kogellamp en dat met de laagsteprijsgarantie.
 

Natuurlijk vindt u bij ons ook led kogellampen met een E14 fitting. Heeft u vragen over kogellampen uit ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.