123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Helpcentrum

123led Helpcentrum

In dit Helpcentrum vindt u antwoorden op allerlei vragen rondom led verlichting. Navigeer eenvoudig naar een van de categorieën en selecteer een onderwerp waar u graag meer informatie, tips en adviezen over wilt lezen.

1 - 0 van 0

Tips en tricks over led verlichting in het 123led Helpcentrum

In het 123led Helpcentrum vindt u een ruime verzameling van allerlei tips en tricks rondom led verlichting. Navigeer bovenaan deze pagina naar een van de verschillende onderdelen van het Helpcentrum om snel de informatie te vinden die u zoekt. Hier kunt u ervoor kiezen om een van onze informatieve blogs te bekijken of om meer te lezen over de specifieke onderwerpen.

Uitleg specificaties van led lampen en accessoires

Zodra u led lampen of accessoires gaat uitzoeken zijn er een hoop eigenschappen, of specificaties, belangrijk bij het maken van uw keuze. Welke (vervangende) wattage, lichtkleur, coating, fitting of vorm past het beste bij uw wensen of uw armatuur? Dit is slechts een greep uit het aantal specificaties waarop u kunt selecteren. Al deze specificaties en de betekenis hebben wij voor u verzameld en op een rijtje gezet. Hierdoor kunt u snel meer informatie erover lezen en zo gemakkelijker de juiste led lamp kiezen.

Kerstverlichting hulp

Alles wat u moet weten over kerstverlichting vindt u op deze pagina. U vindt hier informatie over soorten kerstverlichting, krijgt u advies over bepaalde aspecten waar u op kunt letten bij het kiezen van kerstverlichting en bieden wij zelfs een installatiehulp aan voor kerstdecoratie. Zo gaat u goed voorbereid de feestdagen tegemoet.

Wat is de Dimmerhulp?

Het dimmen van led verlichting zorgt voor een bepaalde sfeer in een ruimte. Soms heeft u fel licht nodig, omdat u bijvoorbeeld aan het schoonmaken bent en wanneer u televisie gaat kijken is gedimd licht prettiger. In ons assortiment kunt u uit veel verschillende dimmers kiezen. Om deze keuze en eventuele praktische zaken met betrekking tot het installeren van dimmers voor u eenvoudiger te maken kunt u terecht bij onze Dimmerhulp.

Led besparingscalculator

Gaat u van conventionele verlichting overstappen naar led verlichting of wilt u thuis of op kantoor led lampen vervangen? Met onze besparingscalculator berekent u eenvoudig hoeveel stroomkosten u kunt besparen.

Blogs over led verlichting

In ons assortiment vindt u méér dan tienduizend producten. Naast alle technische aspecten die komen kijken bij het kiezen en installeren van led lampen die wij voor u toelichten in dit Helpcentrum kunt u ook onze blogs bekijken om u te laten inspireren. Op deze pagina vindt u diverse onderwerpen en trends rondom led verlichting.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Heeft u vragen over onze producten of ons Helpcentrum? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.