Vanwege de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging langer duren dan u gewend bent. Meer informatie
123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
 
meer dan 3 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Led-gloeilamp (filament)

Filament lamp kopen?

Bij filament led lampen is de gloeidraad zichtbaar in de lamp. Dit zorgt voor een unieke uitstraling wanneer u de verlichting aanzet. Deze lampen komen daardoor het best tot hun recht in open armaturen of in armaturen waarin de lamp goed zichtbaar is. Selecteer de juiste fitting en kies daarna de filament led lamp die u nodig heeft. Bekijk onze XXL design lampen als u op zoek bent naar bijzondere lampen.


Snel zoeken
Peer lamp filament E27
Bollamp filament E27
Kogel filament lamp E27
XXL led filament lampen E27 fitting
Speciale led filament lampen E27
Kaarslamp filament E14
Kogel filament lamp E14
Speciale led lamp filament E14
Speciale led filament lamp B22
E40 giant lampen

Bestel uw filament led lampen bij 123led.nl

Bent u op zoek naar led filament lampen? Dan bent u bij 123led.nl aan het juiste adres. Wij bieden u een ruime keuze uit diverse fittingen, vormen, kleuren en wattages. Ook bieden wij een dimbare of niet-dimbare variant. U vindt bij ons filament lampen van ons eigen 123led-huismerk en uiteraard ook van de bekende merken zoals Philips, Calex en Sylvania. En dat allemaal voor de beste prijs en snelle levering.

Wat is een filament lamp?

In tegenstelling tot een traditionele led lamp kunt u bij een filament lamp door de lamp heen kijken. Dit betekent dat de interne gloeidraden goed zichtbaar zijn. Deze lampen zijn dan ook speciaal gemaakt om op oude gloeilampen te lijken.

 

Het licht van een filament lamp schijnt alle kanten op en dit maakt dat de led lamp bijna niet te onderscheiden is van een ouderwetse gloeilamp. De combinatie van het klassieke design, de duurzaamheid en het zuinige verbruik van led verlichting zorgt ervoor dat de filament led lamp een uitstekend alternatief is voor de traditionele gloeilamp.

Wat zijn de voordelen van filament lampen?

Nu u op de hoogte bent van de kenmerken van een filament led lamp is het tijd om de voordelen te benadrukken:

  Energiezuinig: : Filament led lampen verbruiken zo'n 90% minder energie dan een conventionele gloeilamp. Dit verschil merkt u op uw energierekening.

 Levensduur: Filament led lampen gaan tot wel 15 jaar mee. U hoeft dus niet meer elk jaar een nieuwe lamp te kopen. Dit scheelt enorm in de kosten.

 Lichthoek: : Filament led lampen branden direct en stralen, met een bereik van 360 graden, prachtig licht uit.

 Functionaliteit:  Filament led lampen komen in diverse lichtkleuren . Kies bijvoorbeeld thuis voor warm en sfeervol licht of op kantoor voor helder daglicht.

Filament led lampen: beschikbaar in diverse vormen en fittingen

Iedere ruimte vraagt om andere verlichtingseisen. De filament led lamp is bij 123led.nl daarom ook te verkrijgen in meerdere fittingen, vormen en wattages. Wij bieden u de meeste populaire fittingen aan zoals E27 (grote fitting), E14 (kleine fitting) en E40 (giant fitting). Vervolgens kunt u kiezen uit diverse vormen. De meest gangbare zijn natuurlijk de peer, kogel, bol of kaars. Maar u kunt ook kiezen uit diverse XXL lampen met een uniek design. Ideaal voor in open armaturen. Sommige filament lampen van Philips, Sylvania of Calex zijn afgewerkt met een unieke coating, bijvoorbeeld goud- of titaniumkleurig. Selecteer vervolgens de gewenste lichtsterkte en kies, indien mogelijk, voor een dimbare of niet-dimbare variant. Uit méér dan 300 producten kunt u altijd de lamp vinden die u zoekt.

Filament led gloeilamp bestellen bij 123led.nl

Wilt u graag geholpen geworden bij het kiezen van de juiste filament led lamp? Neem dan contact met ons, wij helpen u graag.