123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Speciale led filament lampen E27

Speciale filament lampen met E27 fitting bestellen?

Op deze pagina vindt u speciale led lampen met zichtbare gloeidraden en een grote fitting (E27). U kunt hier kiezen uit buislampen, reflectorlampen, edison lampen en kaarslampen. Alle lampen zijn dus voorzien van een bijzondere vorm én van zichtbaar filament.

1 - 0 van 0

Bestel speciale filament lampen met grote fitting op 123led.nl

Op 123led.nl koopt u speciale led filament lampen met verschillende vormen. Wij verkopen onder andere buislampen en edison lampen, allemaal met zichtbaar filament en een grote fitting (E27). Kies voor dimbare of niet-dimbare varianten en selecteer de juiste wattage, coating of kleurtemperatuur. Alle speciale E27 lampen worden snel geleverd en koopt u in onze webshop voor de laagste prijs.

Speciale filament lampen: verschillende soorten

Op deze pagina vindt u verschillende soorten filament lampen. Deze verschillen van elkaar op het gebied van vorm en toepassing. Hieronder een overzicht van de soorten lampen:

  • Led lamp met Edison vorm (ST64): Edison Lampen zijn geschikt voor decoratieve armaturen of andere open armaturen en vallen door hun vintage uitstraling extra op. Deze lampen (ook wel rustieke lampen of ST64 lampen genoemd) hebben een klassiek design. Ze zijn qua vorm namelijk gebaseerd op traditionele kooldraadlampen, maar zijn wel een stuk energiezuiniger. Deze lampen zijn beschikbaar in verschillende soorten, bijvoorbeeld met een speciale gouden coating of juist met helder glas. Ook het filament in de lampen is verschillend; er zijn lampen met recht of met krullend filament.
  • Led reflectorlamp: Een led reflectorlamp is voorzien van een deels reflecterende behuizing. Hierdoor wordt het licht weerkaatst en ontstaat er een gebundelde lichtstraal, vaak met een lichthoek van slechts 36 graden. Dit soort lampen kunnen daarom gebruikt worden voor het uitlichten van bepaalde onderdelen van uw interieur, net zoals led spots dat bijvoorbeeld kunnen. Omdat de lamp op deze pagina ook nog eens een kopspiegellamp is (met een deels spiegelende behuizing) schijnt het licht maar één richting op.
  • Buislampen: Deze grote buislampen hebben een langwerpige vorm en zijn vaak voorzien van spiraalvormig filament. Ook zijn ze meestal voorzien van een unieke coating (bijvoorbeeld goud of titanium). Deze lampen zijn hierdoor zeer geschikt voor open armaturen, net zoals de rustieke lampen. Door ze op te hangen aan speciale snoerpendels krijgen ze nog meer de nadruk in uw interieur. Buislampen zijn beschikbaar in diverse formaten.
  • Kaarslampen: Deze lampen bootsen, zoals de naam eigenlijk al zegt, het uiterlijk van een kaars na. Dankzij de zichtbare filamentdraden wordt dit authentieke gevoel nog eens versterkt. Deze lampen komen het best tot hun recht in een kroonluchter of andere open armaturen.

Afhankelijk van uw wensen kunt u een lamp uitkiezen met een bepaalde wattage, coating, kleurtemperatuur of de mogelijkheid tot dimmen.

Andere speciale filament lampen kopen?

Ook andere speciale led lampen bestelt u op 123led.nl. Zo verkopen wij diverse XXL lampen met een grote E27 fitting en een bijzondere vorm. Kies bijvoorbeeld voor een lamp met de vorm van een hertengewei, hart of paddenstoel. Dit soort lampen zijn een echte toevoeging aan uw interieur. In onze webshop vindt u ook speciale lampen met een kleine fitting (E14), zoals kleine buislampen en T25 lampen. Deze lampjes zijn geschikt voor speciale toepassingen, bijvoorbeeld voor gebruik in koelkasten, afzuigkappen en naaimachines.

 

Wilt u graag geholpen geworden bij het kiezen van de juiste speciale filament lamp? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.