123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Kaarslamp filament E14

Filament kaarslampen met E14 fitting bestellen?

Bestel kaarslampen met een kleine fitting (E14) en zichtbaar filament op 123led.nl. Deze lampen hebben het uiterlijk van kaarsen en hebben dankzij hun filamentdraden een authentieke uitstraling. Ze zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen.

1 - 0 van 0

Bestel led kaarslampen met kleine fitting bij 123led.nl

Kies op 1233led.nl uit een ruim assortiment van led filament lampen met kaarsvorm. Selecteer hiervoor de juiste soort, wattage, coating en kleurtemperatuur. Al deze lampen hebben een kleine fitting van 14 mm (E14 fitting) en zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld kroonluchters of andere decoratieve armaturen. De lampen die u in onze webshop bestelt zijn bovendien gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en zijn daarom extra betrouwbaar.

Wat is een filament kaarslamp?

Met een filament lamp in kaarsvorm koopt u een led lamp die qua uiterlijk en sfeer veel op een echte kaars lijkt. Dit komt onder andere door de zichtbare gloeidraden, waarmee deze lampen een vintage uitstraling krijgen. Het zichtbare filament kan recht of krullend in de led lampen gemonteerd zijn; beide varianten zorgen voor andere lichteffecten. Dit filament is overigens gemaakt van led, een duurzame techniek waarbij de draden niet gloeiendheet worden. Hierdoor is dit energiezuiniger dan gloeilampen met 'echte' gloeiadraden.

 

Naast 'normale' kaarslampen verkopen wij ook sierkaarslampen. Deze speciale lampen zijn voorzien van een sierlijk puntje aan de bovenkant, waarmee ze het uiterlijk van een kaars nóg realistischer nabootsen. Als u dus een lamp wilt toevoegen aan uw armatuur die het meeste op een echte kaars lijkt, raden we u aan om te kiezen voor een sierkaarslamp. Ook matte sierkaarsen bestelt u bij ons.

Verschillende kaarslampen

Op 123led.nl vindt u een ruim assortiment van diverse kaarslampen, bijvoorbeeld van Philips en Calex, allemaal met de hoogste kwaliteit. Deze lampen verschillen van elkaar op een aantal punten. Zo kunt u kiezen voor diverse wattages en kleurtemperaturen, voor veel of weinig lumen en voor dimbare of niet-dimbare varianten. Ook de coating kan verschillen. Wanneer de kaarslamp helder glas heeft vallen de filamentdraden het meeste op, terwijl kaarslampen met een melkglazen of gouden coating juist weer meer de aandacht trekken door hun vintage uitstraling. We hebben daarnaast ook kaarslampen met een geribbelde structuur; deze zien er ook zeer bijzonder uit.

Andere soorten E14 lampen bestellen?

Wanneer u toch op zoek bent naar een andere E14 led lamp bent u bij ons ook aan het juiste adres. Zo bestelt u bij ons ook kogellampen met een kleine fitting. Deze hebben een iets groter en ronder formaat dan kaarslampen. U bestelt ze in een variant met zichtbare gloeidraden en in een variant met matte coating. Deze lampen zijn geschikt voor kleinere armaturen. Ook speciale E14 lampen bestelt u op 123led.nl, bijvoorbeeld buislampen met een bijzondere langwerpige vorm. Deze lampjes zijn geschikt voor speciale toepassingen, zoals koelkasten en naaimachines.

 

Heeft u vragen over onze led kaarslampen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.