123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Speciale led lamp E14

Speciale led lampen met E14 fitting bestellen?

Op deze pagina vindt u diverse led lampen met kleine fitting (E14) voor speciale toepassingen. Zoekt u bijvoorbeeld koelkastlampjes of lampjes voor in de afzuigkap? Bekijk dan ons assortiment. Wij verkopen onder andere led buislampen en T25 led lampen, allemaal met een kleine fitting. Vandaag besteld, is morgen al in huis.

1 - 0 van 0

Bestel speciale led lampen met een kleine fitting voordelig

Op deze pagina bestelt u allerlei speciale led lampen voor diverse toepassingen, bijvoorbeeld voor koelkasten, afzuigkappen en naaimachines. Al deze lampen hebben een kleine fitting (E14), zijn van hoge kwaliteit en zijn gemaakt van de beste materialen. Bovendien worden ze de volgende dag al geleverd en bestelt u ze uiteraard voor de laagste prijs.

Speciale soorten E14 lampen

Wij bieden u in ons assortiment speciale soorten E14 led lampen. Op deze pagina vindt u de volgende lampen:

  • T25 led lamp: dankzij hun kleine ontwerp zijn deze lampen geschikt voor zeer specifieke toepassingen. Gebruik ze bijvoorbeeld in naaimachines of afzuigkappen. Doordat deze lampen goed bestand zijn tegen lage temperaturen kunt u ze ook in koelkasten gebruiken. Ze zijn meestal niet geschikt als ovenverlichting.
  • Speciale kleine led lamp: deze led gloeilampen hebben tevens een klein ontwerp. Ze zijn voorzien van zichtbare gloeidraden, waardoor ze het uiterlijk van een traditionele gloeilamp nabootsen. Ze zijn daarentegen veel energiezuiniger, duurzamer en veiliger dan de oude gloeilampen. Deze lampen zijn beschikbaar in een dimbare en een niet-dimbare variant en zijn perfect voor smalle armaturen of kroonluchters.
  • Led buislamp: ook buislampen kunt u gebruiken in bijvoorbeeld koelkasten, naaimachines of afzuigkappen. De kleine slanke lampjes kunnen ook gebruikt worden in andere (decoratieve) armaturen. Let altijd goed op of deze lampen bestand zijn tegen hoge of lage temperaturen voordat u ze voor zeer specifieke toepassingen aanschaft.
  • Pucc lamp: deze lamp heeft een klein design en valt hierdoor voor het grootste gedeelte weg in de fitting. Hierdoor blijft de armatuur de echte blikvanger.

Speciale E14 led lampen: ons assortiment

De speciale led lampen die u bij ons koopt zijn van grote merken als Philips, Megaman of Calex. Ook van ons 123led-huismerk kunt u lampen bestellen, die kwalitatief gelijkwaardig zijn aan de lampen van de zojuist genoemde merken. De lampen van ons eigen merk zijn vaak wel een stuk voordeliger. Bent u toch op zoek naar iets grotere lampen met een kleine fitting? Bekijk dan ook onze E14 kaarslampen of E14 kogellampen.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke speciale led lampen zijn er?

In ons assortiment vindt u speciale led lampen die zowel dimbaar als niet-dimbaar beschikbaar zijn. Ook vindt u op 123led.nl T25 led lampen, buislampen en Pucc lampen. Zo zit er gegarandeerd de speciale lamp tussen die u nodig heeft.

Waar koop ik speciale led lampen?

Speciale led lampen koopt u voordelig op 123led.nl. Hier vindt u ook T25 lampen, buislampen en Pucc lampen. De lampen zijn zowel dimbaar als niet-dimbaar beschikbaar. Bovendien vindt u deze hier voor de laagste prijs en vandaag besteld, is morgen al in huis.
 

Heeft u vragen over onze speciale led lampen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.